SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Varnhems IF
vs
Fröjereds IF
Varnhems IFvsFröjereds IF

  INFORMATION

Matchstart:sön 16 januari, 13:00
Plats:Varnhemshallen
Serie:Pantamera Pojkar 10 Nordöstra   Tabell >>
Samling:12:00, Omklädningsrum 4
Aktivitetsinfo: Då har vi varit i kontakt med Fröjereds IF´s ledare och vi är överens att genomföra söndagens match om det inte tillstöter några restriktioner eller om vi får sjukdom i lagen?

Vi går redan nu ut med att man ska kunna uppvisa vaccinpass om man som vuxen vill komma in och kolla på matchen, vi ställer ut glest med stolar och bänkar och försöker hålla avstånd samt tillhandahåller handsprit till alla besökare oavsett om de är spelare, ledare, föräldrar eller domare ????

Angående kiosk är detta inget krav men en service om vi kan anordna det på ett säkert sätt ex. sätta tape runt omkring  kiosken och en meters remsor som man får stå i kö osv.

Domare ur det äldre laget är Axel Blom och Alvin Åberg.

Från föräldramötet! Vi delade upp alla hemmamatcher och har 2 personer i kiosken och 2 personer i sekretariatet, vi hoppas det äldre laget vill börja som domare annars får vi föräldrar bli detta??? Kan man inte får vi byta med någon annan förälder och alla har inte fått någon match än.


Sön 28/11 kiosk Anton/Vidar ersatte och Oliver, sek Mailo och Lukas

Sön 16/1 kiosk Vidar/Anton kan ersätta och Leo, sek Noel och Cecilia

Sön 6/2 kiosk Anton och Ludvig, sek Mailo och Oliver

Sön 27/2 kiosk Noel och David, sek Adrian och Wilmer

<< Tillbaka

 
 
Huvudsponsorer
Sponsorer