SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Truppen vid hemmapremiären mot Götene Deportivo
2018-11-24 21:13
Snygga i nytt matchställ och allt
Dags för hemmapremiären i Vilanhallen 1. Hemmalaget som startade bäst och tar ledningen efter 2 min genom Fidde, vi utökar till 2-0 genom Simon och allt ser stabilt ut trots skada på Arben men Enis går in i den fyran och gör de bra! Götene jobbar sig in i matchen och reducerar till 2-1 på ett distansskott som smiter in lågt i höger hörn och  kort därefter kvitterat till 2-2 vilket står sig halvleken ut! Andra halvlek är helt jämt, ganska fysiskt och många frisparkar åt båda håll, vid 6 frisparkar blir det en 10 meters straff vilket Varnhem fick chansen på först men mållöst 2-2. Chanser åt båda håll men det blir återigen Fidde som nätar och ny ledning 3-2 men det tar inte lång tid innan Götene D får chansen till en 10 meters straff men mållöst. Varnhem ökar på till 4-2 efter ett distansskott från Rigelt. Matchen går mot slut och Götene D provar med "jokerspel" men utan resultat och hemmalaget vinner matchen med 4-2. Dagens matchsponsor Logic skänkte pris till matchenslirare och det gick till dagens två-målsskytt 7. Fidaim Baftiu 
och bortalagets duktige 
målvakt 30. Stefan Andres Ordenes Carrasco . Vi tackar dagens domare "Bröderna Gerxhaliu" , båda lagens spelare, publiken, dagens speaker Sebastian Åberg, dagens fotograf Alwin Åberg och även kioskansvarige B-G Johansson. Avslutningsvis även alla sponsorer som ställt upp och hjälpt till med det nya matchstället.

Nyhetsarkiv
 
Huvudsponsorer
Sponsorer