Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Klädprovardagar på Intersport
2018-02-23 19:52
Välkommen till vårens klädprovardagar på Intersport Stallsiken Skövde

  • Tillfälle 1 Torsdag 1/3
  • Tillfälle 2 Onsdag 21/3
  • Föreningsdagarna 10-12/4

Tiden för dessa dagar är kl.15-19 vid tillfälle 1 och 2. Under föreningsdagarna v.15 (som vänder sig till Intersportknutna föreningar i hela landet) kommer ett separat utskick med erbjudande till föreningen men under dessa dagar kommer det också finna möjlighet att prova storlekar. Naturligtvis kan man redan nu går in på: https://team.intersport.se/team/varnhems-if/ för beställning. Nytt för i år är en liten uppdatering av regnjackan och en ny tränings T-shirt. 


Medlemmen får på plats i butiken en lapp att fylla i och som man ta med hem. Beställning och betalning via webshopen i lugn och ro framför datorn hemma. 


Dessutom ett litet erbjudande i butik på övrigt sortiment (ord. priser) just den kvällen. Perfekt för nya skor eller benskydd eller annat.


OBS!!

Ni som inte redan är medlemmar i Club Intersport får gärna bli det och ange Varnhems IF som er förening, då man dels samlar bonus till sig själv och dels får Varnhems IF en bonus på de inköp som ni gör. Detta är ett bra och viktigt tillskott till vår verksamhet!

Se föregående nyhet eller klicka här direkt för att registrera er
https://www.intersport.se/om-intersport/club-intersport/skapa-kontobli-medlem/?name=varnhems-IF


Är ni redan medlemmar i Club Intersport men inte angett Varnhems IF som er förening går detta komplettera på ”Mina sidor” på https://www.intersport.se/om-intersport/club-intersport/

 
Huvudsponsorer
Sponsorer