Stabil laginsats gav 1-0 seger i DM
2020-03-08 18:04
Lite bilder från säsongens första tävlingsmatch m
Efter ytterligare en bra torsdagsträning med 23 man var de äntligen dags för match igen, vi mönstrade en 16 manna trupp till slut och alla visade framfötterna mot ett duktigt Tidans IF! Första halvlek var bra start för hemmalaget men Tidan jobbade sig in i matchen och 2 bra målvakter såg till att halvleken slutade mållöst. Vi bytte runt lite spelare i halvlek och det var återigen en bra start och även utdelning den här halvleken genom Abbas, assisterad av Martin. Vi hade bud på fler mål framåt men Tidan var inte ofarliga ( 3 bortdömda mål, oftast offside eller för tidigt slagen frispark eller ruff) men bra försvarsspel höll nere på siffrorna och matchen slutade med 1-0 seger! Nu kör vi 2 träningar den här veckan och sen väntar ny DM - match på lördag. Forza VIF/LIF :)