Äntligen dags för träningsmatch igen
2020-06-14 22:45
Vänershov visade sig från sin bästa sida....
På kort varsel blev de match mot Mariestads BK och vi fick ju ihop en bra 15- manna trupp till slut. Kanske inte de bästa förberedelserna för några men viktigt att få en genomkörare och vi ville testa vår nya uppställning även om flera viktiga "kuggar" saknades idag!

Mardrömsstart med ett snabbt MBK mål, sen fick vi börja med bytena och i samma veva kommer även 2-0 (misstänkt offside), vi jobbar oss in i matchen och reducerar till 2-1 genom Abel T som gjorde säsongsdebut efter skolan i Karlstad (mycket pigg). Vi skapar flera lägen, kanske skulle haft en eller två straffar med oss men det blev bara frisparkar i fina lägen men utan resultat! I slutet av halvleken utökar MBK även till 3-1 och det var många trötta spelare som kom till halvleksvilan. Bra snack, nu gällde det bara att omsätta det i praktiken och tyvärr hade vi inte många alternativ kvar på bänken att "kasta in", medicin väskan snart tom på ispåsar, bandage m.m. efter 45 minuter och det small bra på plan, ingen vänskapsmatch precis i alla fall.

Bra start på andra halvlek men som vanligt var det ställningskrig och båda lagen visade trötthetstecken, tyvärr hade vi redan fått flera skador så det såg mörkt ut när MBK utökade till 4-1 genom ett snyggt skott från vänstersidan som satt i bortre burgaveln. Tunga ben sista kvarten och det var långt hem när spelet böljade fram och tillbaka, sista målet gick även det till MBK som vann med 5-1 till slut.

Vi grattar motståndarna, tackar domaren och ser redan fram mot nästa match som blir hemma i Varnhem måndagen den 22 juni kl. 19.00 mot nästa div. 5 lag FC Corner från Lidköping och vi har alltså 2 träningar innan dess att slipa till vissa grejer.