Tidig seriefinal Varnhem/Lundsbrunn-Forsviks IF
2020-08-23 20:08
Cocid-19 anpassad match med restriktioner, Lasse L med vakthund!
Då kommer en rapport till er som missade kvällens match, vi hade en stabil 18 mannatrupp och ett gäng till på plats som säkert skulle varit startspelare i de flesta andra lagen i vår serie??? Vår bredd är snudd på otrolig och kommer våra skadade spelare tillbaka slåss 30 man om de 18 platserna till varje match!

Vi tar ledningen genom Erik Nyberg som nickar in 1-0 på hörna. Utökar genom Haval Othman till 2-0 och kort därefter även 3-0 genom Jesse Jackson. Sen tar de en knapp kvart och flera chanser innan Haval O gör 4-0 och snabbt kommer även 5-0 genom Fidaim Baftiu . Haval är stekhet och gör sitt tredje mål "hattrick" fram till 6-0. Forsvik är inte ofarliga och sticker upp och sätter 6-1 i krysset, skulle de komma in i matchen eller ej??? Svaret blev ett snabbt mål av Fidde B som sätter 7-1 och detta blir halvtidresultatet!

Bänken värmer och detta är ju ett tecken på byten, det blir 3 i halvlek och de som lirat 45 har gjort de bra: ut med Abbas H, Emil J, Fanus D och in med Ali I, Abel G och Robel J. Nu återstår de att se om de taktiska dragen som lagen gjort kommer funka???

Hemmalaget kontrollerar matchen och släpper sen på handbromsen, de blir även flera byten och in kommer Wilhelm, Fisnik, Ahmed och Abbe så man förstår att de ska bli mer mål .... Nästa mål är Wilhelm Hellstrands men Haval är ju stekhet och han trycker dit sitt fjärde mål och 8-1. Wille rör sig bra och Simon hittar honom från sin backplats och ett cirkusnummer och 9-1 av Wille. Nu är Haval borta och då ville ju inte brorsan Ahmed Othman vara sämre utan gör ett "hattrick" på 10 minuter, 10-1 är en språngnick framspelad av Fisnik, 11-1 är en fin boll från mittfältet (kan de varit Noah) och Ahmed "chippar" in bollen. Nästa mål är de Wille som kommer runt på kanten och hittar Ahmed som trycker in 12-1. Mot slutet vill alla göra mål men de bränns en hel del chanser och några "offside avblåsningar" innan vi får en hörna från höger som till slut hamnar hos Noah T som placerar in 13-1 vilket blir slutresultatet!

Vi ska naturligtvis vara nöjda, alla spelarna som var uttagna skötte sig fint och nu har vi ett snyggt "staket" med 5 raka och vi ser fram mot veckans 2 träningar och sen väntar Stenstorps IF borta och de har startat säsongen starkt och de vann även de sin match idag så här måste vi vara på tårna, sen är det även U-lagsmatch mot Tråvad/Larv så vi siktar på 30 spelare ska kunna lira dessa båda matcherna :).

Forza VIF/LIF