Underhållande träningsmatch VIF- TIF
2015-04-04 09:13
Vem är de som döljer sig på bilden?

Kanonväder och snudd på "publikrekord" vid gamla konstgräset idag. Många starka scener och insatser när Varnhems IF mötte div. 6 laget Tidavads IF!

Många positiva överraskningar i truppen idag: Marcus stod sin första hela match och gjorde de bra, Erling felfri som ytterback, Hammar energisk på mittfältet, Emil stark som forward och även målskytt, Bredahl + Niklas pigga på yttern, kul och se Verona in action under 90 min!

De flesta andra i laget har ju spelat några matcher och skötte sig fint. Matchen då , jo vi tog ledningen efter en fin raid av Jesse längs vänsterkanten och serverade sen Emil Boby en fin boll in i slottet och vi tar ledningen efter knappt 10 min. Killarna rullar på bra men Tidavad är ständigt framme och oroar, de kvitterar efter lite missförstånd i försvaret och ett fint skott 1-1 efter en kvart. Båda lagen byter runt på spelare och känslan var ju att de skulle bli fler mål,... chanserna fanns men 2 duktiga försvar och målvakter stängde igen. När dagens duktige domare blåste av matchen fanns inga förlorare utan 2 nöjda lag, vi kanske hade de vassaste chanserna och då tar jag bara Robbans skott, Ax frispark och Emils nick samt Olivers inlägg som Erling möter på halv-volley. Tyvärr fick vi en ny knäskada på Johan Atchouy men han kommer igen. Nu har vi en bra vecka framför oss med 2 träningar, lagaktivitet och en ny träningsmatch innan serien startar .Over and out Jokern mfl.