Grym match av U-laget 4-4 borta mot Lundsbrunn
2015-05-18 00:42
Tror båda lagen drabbats av skörbjugg eller dyliga, återbud i massor och det var strongt att få ihop 2 så slagkraftiga trupper. Varnhems första halvlek kan vara årets bästa, vi tar ledningen genom #8 Victor Bredahl som stångar sig fram och sen enkelt placerar in 0-1. Vi fortsätter bra och Anton får tillbaka suget (efter 3 benbrott i foten, senaste framträdandet var i Futsal DM), inne på mittfältet och han hittar Simon som hittar Emil som hittar Jocke, fotbollsgodis och 0-2. Lundsbrunn sticker upp men försvaret håller tätt, vi anfaller på nytt, fint lir på mitten, bollen ut till Jocke som hittar Emil som hittar mål 0-3 vilket blir halvtidssiffrorna och alla 17 Varnhems spelarna var delaktiga Smiley smile. Knack, knack är ni färdiga frågar domaren, regnet öser ned blixt och dunder Lundsbrunn reducerar 1-3 och jag tror domaren frågar resp. bänk om vi ska köra eller ta ett break? Vi kör på men får vara beredda bryta om åskan kom tillbaka, pang, tjoff smack och bollen ut till Erik som hittar Simon framför mål 1-4. Vi byter runt lite och Lundsbrunn jobbar sig in i matchen igen 2-4 med bud på mer, nästa gång är det Varnhems tur med en dubbelchans varav den sista sitter i ribban. Nu blir de "Hawai" mest chanser för Lundsbrunn, regnet öser ner och Ulf och försvaret får de kämpigt "PIP" straff Smiley frown och den sitter 3-4 med en kvart kvar! Nu är goda råd dyra, vi förbereder fler byte och en 4-backslinje men hinner inte klart, mitt när vi har bollen på väg upp genomför vi bytet och klart som korvspad tappar vi bollen och Lundsbrunn kvitterar 4-4 vilket sen står sig matchen ut. Totalt sett en kanonmatch och bra insats, extra plus till Fredrik som lirar 90 min, Anton som gör comeback och spelar 75 och sist men inte minst Uffe i kassen (vi hade glömt nämna att det bara är i P 35 man spelar 2x 30) så han blev väl lite trött på slutet Smiley smile ?