Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Spelande tränare: Timmy Gustafsson!
2018-06-07 09:13
Timmy Gustafsson kommer säsongen 18/19 ha en roll som spelande tränare i innebandyn!

Timmy Gustafsson tar sig an rollen som spelande tränare till säsongen 18/19. Detta är en roll som Timmy är bekant med sedan tidigare, eftersom han var en av två spelande tränare i div 3, säsongen 15/16. 


Timmy har Skövde IBF som moderklubb, men har nu spelat 5 säsonger i Varnhems IF. I grund och botten är han målvakt, men så länge han spelat i Varnhem, så har han varit en tvåvägsspelande center. 


Timmy kommer att bära huvudansvaret, men kommer arbeta i ett team med assisterande tränare, lagledare samt med uppbackning av innebandysektionen. Mer information om övriga ledarteamet kommer. 


För de som inte redan har koll på dig, kan du berätta lite snabbt om dig själv?  Jag är en lugn man med fötterna på jorden. Ironi och sarkasm används en hel del. Så skön emellanåt iaf?!


Har du några andra intressen/hobbys utöver innebandyn?

Sportintresserad överlag, lirar och kollar en del fotboll. Vid sämre väder och brist på annat att göra blir det en och annan FIFA match. Sen det vanliga familj, flickvän och polare. 


Efter många år både som spelare och spelande tränare i Varnhems IF, så var du med ifjol och åkte ur div 3. Med lite distans på det hela, hur ser du på den gångna säsongen? 

Självklart riktigt surt trots lite distans. Många tunga uddamålsförluster, lite oflyt och oskärpa i fel matcher, vilket tyvärr gjorde det rimligt att vi åkte ur.


Och nu är det alltså dags för din egen del att ta dig an en roll som spelande tränare igen. Vad har du för tankar kring detta? 

Det är alltid tufft att spela samtidigt som man ska "styra" andra.  Förhoppningsvis blir det så att har vi en matchcoach tillgänglig, vilket är en kanonbra lösning på det.  


Hur ser du på lagbygget såhär långt?

Det ser mycket bra ut. Vi jobbar som sagt fortfarande på laget och behöver en spelartyp till för att vara 100% nöjd.


Vad vet du om kommande motståndet i div 4? Kan man dra jämförelser/skillnader rent generellt med div 3?

Har mött några av lagen tidigare så har mina aningar om hur de är. Men med tanke på att det var ett tag sen, så vet jag inte vad som hänt i de olika lagen.


Vad gör du helst en ledig sommardag, förutom att skissa på frislagsvarianter då förstås?

Haha, sola och bada eller grilla och ta en öl går hem för mig. Nu lär det ju också bli mycket fotbolls-VM i sommar.


Som slutfråga för denna gång, vad tror du om Sveriges chanser i fotbolls-VM? 

Deras chanser är goda att ta sig ur gruppen tycker jag. Viktigt att de vinner den första matchen mot Sydkorea. Men känslan är att hoppas på mer än att ta sig ur gruppen är nog bara dumt.Innebandysektionens ordförande BG Johanssons kommentar:

Timmy är en slitvarg både på och utanför planen. Ställer alltid upp. Match, träning eller tråkiga möten och arbetsprojekt, han finns alltid där. Han har redan tidigare visat att han fixar uppdraget som spelande tränare. Dessutom har han ju rutin från högre serier, fast då som målvakt. Men utespelare eller målvakt spelar ingen roll, det är ju den energi han sprider i laget som är hans mest framträdande egenskap. Med Timmy som spelande tränare kan inget gå fel, tro mig.

 Nyhetsarkiv
Förlust mot Lockerud U!2018-11-05 19:28
Truppen just nu! 2018-06-21 23:21
Comeback x 2 2018-06-11 22:51
NYFÖRVÄRV!2018-05-30 07:27
#31 #352018-05-28 11:26
Säsongen 2018/192018-05-22 23:03
Innebandy news!2018-05-13 22:21
 
Huvudsponsorer
Sponsorer