Förlust i seriepremiären!
2018-10-21 21:50

Så har vi äntligen bränt av seriepremiären. Dock gick den inte vår väg, även om vi ska vara nöjda med hur vi genomför 2/3 av matchen.

Efter en mållös första halva på period 1 gör Nossebro matchen första mål. Vi vänder sedan på steken och har en 2-1 ledning efter första 20.

Tidig kvittering i andra perioden, men därefter är det bra spel av hemmalaget som gör tre mål på fyra minuter och efter 40 spelade har vi en ledning på 5-2.

Sista perioden börjar bra, när vi efter ett fint kontringsmål gör 6-2. Därefter tror vi nog att vinsten är i hamn och vi lämnar över taktpinnen till gästerna.

Vi glömmer vår gameplan lite och bjuder på ytor i de farliga zonerna, samtidigt som Nossebro har ett par riktigt vassa skyttar, som utnyttjar de små extra centimetrarna vi tyvärr ger dem.

De vinner de sista 15 minuterna med hela 6-0, vilket inte ska kunna ske, sett till hur vi haft grepp om matchen tidigare.

Nossebro drog det längsta strået och vinner med 6-8, i en match med mycket känslor.

Det bästa med att matchen är över är att premiärnerverna nu ska vara borta. Vi kan bygga vidare på de dryga 40 minuterna vi höll oss till vår gameplan och ta sikte mot nästa match borta mot Grästorp på lördag.

Vi tackar publik, domare, Nossebro och framförallt alla som hjälpte till vid sidan om för denna gång. Extra kul att se alla knattetalanger i periodpaus. Nästa hemmamatch spelas den 4/11, kl 17:00 mot Lockerud U. Varmt välkomna då igen!

Bra första insatser i Varnhemströjan till våra nyförvärv, Fredrik Bäck, Albin Adolfsson och Albert Olofsson. Albert utgick dessvärre skadad och vi håller tummarna för att det inte är något allvarligt med knäet.

Målskyttar idag: Alush 2, Timmy 2, Andreas 1 och Stefan 1.