Förlust i genrepet inför seriepremiären!
2019-10-09 21:39
I söndags spelade vi träningsmatch borta mot Falköping, som ställde upp med ett mixat lag med spelare från deras a-lag i division 2 och u-lag i division 5.

En mycket bra genomkörare med flera bra svar på hur vårt spel ser ut såhär dagarna inpå seriestarten.

Vi är nöjda med vår prestation i första- och andra perioden och ställningen inför tredje perioden var 2-4 till vår favör.  Det går dock betydligt trögare för oss i tredje perioden och den är vi inte nöjda med. En period som Falköping vinner med 3-0 och slutresultatet kunde skrivas 5-4 till hemmalaget i en bra och sevärd match.

🔴 I Varnhem gjorde Albert Olofsson efterlängtad comeback i målet och mäktade med 40 minuters spel och han visade direkt vilken hög klass han håller.
⚪️ Alexander Gustafsson gjorde en stark insats och stod för en nästintill fläckfri match, kryddat med 2 fantastiskt fina solomål.
🔴 Hög arbetskapacitet på laget rakt igenom, men Joppe och Timmy stack ändå ut lite extra och förtjänar en extra stjärna i kanten för sitt stenhårda jobb matchen igenom.

Laget:
Målvakter; Albert / Dennis
Backar; Adam B, Felix, Lagerman, Alexander
Centrar; Andreas, Timmy
Forwards; Erik, Sundberg, Steen, Joppe, Jim, Neidenström.

Målskyttar: Alexander 2, Jim, Joppe.

Vi tackar FIBK:en för denna gång (alltid bra och roliga matcher lagen emellan) och passar även på att tacka dagens domare för en helgjuten insats.

På fredagkväll är det äntligen dags för seriepremiär borta mot Södra Ving.