Felix Storm stod för en ny stark insats och fortsätter leverera poäng från sin backplats.

I fredags spelades det innebandymatch för vårt a-lag i Varnhemshallen

För motståndet stod IBK Vänersborg C och vi saknade bl.a. lagkapten Rasmus Biffen Johansson, samt spelande tränare Timmy, som var kraftigt förkyld och fick coacha från bänken istället. Tunga avbräck förstås, men vi har en bred trupp som tur är.

Första perioden är ganska bra, men det är gästerna som vinner perioden med 0-1.

Andra perioden och Alush Jusufi kvitterar snyggt. Därefter blir vi lite ivriga och missar i vårt försvarsspel, vilket Vänersborg utnyttjar ordentligt och målen rinner iväg. Efter 40 minuters spel leder gästerna med hela 1-5.

Inför sista taggar man till igen och konstaterar enigt att 4 mål i innebandy inte är så mycket. Man vill också ändra på lite detaljer i sitt sätt att spela, för att kunna låsa bollen högre upp i banan och därifrån bygga spelet och skapa chanser.

Tredje perioden är en av våra bästa perioder för säsongen där vi också får utdelning på våra chanser.

Vi spelar rakare och tydligare genom mittzon och framförallt kommer vi till avslutslägen. 2-5 genom Welamsson, som gjorde sin första match för säsongen. Förarbetet stod Joppe för.

3-5 pangar Felix Storm in och ynka fyra sekunder senare spelar Felix fram till Andreas, som gör 4-5 och nu är det vind i seglen.

Med fem minuter kvar av tredje perioden hittar Alush till Andreas, som gör sitt andra mål för kvällen och därmed är det kvitterat.

Vänersborg såg trötta ut och vi ångade på och vi får dessutom chansen att spela de sista knappa 2 minuterna av perioden i numerärt överläge.

Tyvärr lyckas vi inte få in bollen och matchen går till förlängning.

Väl där slarvar vi till det lite, vilket bäddar för en kontring och gästerna lyckas också sätta 5-6, vilket gör att vi får nöja oss med 1 poäng, medan gästerna vänder hemåt med 2 poäng i bagaget.

Summa summarum gör vi en framförallt riktigt bra tredje period, men vi borde gjort ett par mål i första perioden, då vi hade flera chanser att näta. Andra perioden är för vår del bara att glömma. Vändningen vi gör tyder på styrka och lagmoral och redan till lördag väntar nya utmaningar, då vi tar bussen till Nyhemshallen för att möta Mullsjö.