Innebandynews, seniorerna har träningsmatch 7/9 kl. 14.00
2019-09-06 18:56
Alla i ungdomslagen har ju redan fått mail från mötet i torsdags men vi vill även passa på och påminna om seniorerna träningsmatch i morgon och då kan man ju som vanligt ta med sig klubban och känna på de lite i pauserna! Fri entré och eftersom det är första träningsmatchen blir de nog ingen kiosk den här gången???

Lite punkter från torsdagens föräldramöte som Niclas, Sebastian, Malin, Bjarne, Jim, Pontus, Sandra, Andreas och Alexander var med på!
1. Ledare yngsta laget Niclas, Tilda och Helena, det äldre är Sebbe och Andreas.
2. Vi behöver några lagföräldrar som kan hjälpa till vid träningar och aktiviteter.
3. Vi kommer träna måndagar och onsdagar med start v 940 den 30/9
4. Det yngre laget har 6 poolspel,2 i Varnhem och det äldre har 7 poolspel, 1 i Varnhem. Vid varje poolspel spelar lagen 2 eller 3 matcher. Det yngre laget spelar med 3 utespelare och en mv, det äldre spelar med 5 utespelare och en mv.
5. Vi kommer låna matchställ/gamla från fotbollen den här säsongen och så kanske det blir nya nästa säsong!
6. Avgift för det yngre laget blir 400:- inkl. medlemsavgift och en personlig licens, avgift för det äldre laget blir 500:- inkl. medlemsavgift och en personlig licens.
7. Seniorerna kommer få gå domarutbildning och sedan vara domare vid våra poolspel hemma i Varnhem, de kommer även vara med på vissa träningar för ungdomslagen.
8. Ungdomslagen kommer ansvara för kiosk och entrén vid seniorlagets hemmamatcher och ungdomslagets spelare kommer vara sargvakter.
9. Varnhems IF söker sponsorer och innebandysektionen kan ju ha tryck på sargen, matchkläder, uppvärmningströjor m.m. Alla får gärna kolla på sitt jobb eller om ni har kontakter, vi har ett kontraktsförslag som ni gärna får dela ut!
10. Försäljningar så kom Pontus upp med ett bra förslag om att sälja brandvarnare innan jul som bra julklappar! Vi kollar på lite andra grejer också, finns inget säljkrav utan bra om man vill och kan försöka bara.
11. Vi kanske kan skaffa samma uppvärmningströjor till alla 3 innebandylagen (i första hand), de kan även användas vid träning m.m. Vi återkommer om detta.
12. Vi kommer sätta upp lappar och dela ut i skolorna i närheten för vi behöver nog flera spelare, det yngsta laget bör ju vara 7-8 spelare vid varje träning/match och det äldre 1-12 så vi ser gärna att trupperna utökas så det blir bra träningar och kul utan att man ska känna att man måste vara med varje gång!

Har ni nya spelare som vill vara med så be dom göra en medlemsregistrering https://sportadmin.se/pop/ko.asp?ID=355482880