Lite innebandy nyheter och info från förbundet!
2021-05-03 14:39

Då är vi inne i maj månad som bl.a. innebär serieanmälan för alla föreningens lag! Tyvärr fick vi ju inte spela så många matcher och vissa lag fick ju inte ens träna, vi hoppas naturligtvis att säsongen 21/22 kan gå att genomföra på ett någorlunda normalt sätt när vaccinering m.m. kommer ner i åldrarna!

Vi hoppas alla spelarna hänger i och vill köra på , vi återkommer med hur vi lägger upp lagen och träningsgrupperna när vi i innebandysektionen kunnat samlas igen!

En väldigt stor utgift för föreningen och även alla registrerade/licensierade spelare är ju avgifterna och VIBF håller nu på och tittar på vad som kan göras, föreningen har inte fått tillbaka några pengar än i alla fall och vi kommer hålla alla uppdaterade! Nedan är Mail från förbundet till alla föreningar i länet!

Hej alla !

På förekommen anledning har jag fått i uppdrag att meddela er att VIBF:s styrelse sedan en tid tillbaka..och i skrivande stund tittar på om det

finns möjligheter att subventionera någon del inför kommande säsong. Vad man kommer fram till planeras att meddelas er i slutet av maj i samband

med serieträffarna som infaller då. Vi återkommer till er.

Lars Selander

Västergötlands Innebandyförbund