Lite bilder från första hemmamtchen för U-laget mot IBK Elfhög!
2017-10-29 22:41
Kul match mellan 2 duktiga lag, Varnhems kilarna fick jobba i uppförsbacke men vände i tredje perioden och vann!

Bra jobbat av båda ledarstaberna, spela på 3 hela femmor under hela matchen dessutom flera som skötte sek och kikade på matchen! Nu lite från matchen och det var helt jämnt men bortalaget Elfhög som skapade mest men Dacke i kassen som höll oss kvar i matchen, han fick även bra hjälp av backarna och alla tog jobbet. Varnhem fick chansen att spela P.P. efter en Elfhög spelare som inte hade rätt avstånd på ett frislag men vi sumpade tyvärr chansen att spela 6-5 och sen när vi fick spela 5-4 blev det ett baklängesmål istället för ett ledningsmål  0-1 blev även rättvist 0-2 i slutet av första perioden! Nu efter matchen kan vi konstatera att halva motståndarlaget spelade div. 2 för 2 säsonger sedan och det märktes faktiskt. Oklart vad som sades i periodpausen men nu började publiken vakna och som tur var hade vi kiosken öppen :).

Andra perioden tycker jag faktiskt var ändå jämnare än första och 2 bra försvar med duktiga målvakter som höll nere siffrorna! Efter en kvart fick dock hemmalaget hål på Eflhögsmålisen och vi reducerade till 1-2 genom Emil ass från "sportchefen" och nu trodde väl många att de skulle bli mer mål 1-2 stod sig perioden ut. I den här pausen fick sek gubbarna igång musiken och det gjorde nog susen???