SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Uppsnack: Mullsjö - VIF på lördag!
2019-11-14 09:35

Ny match nu på lördag och efter tre raka hemmamatcher är det nu dags för bortamatch. 


För motståndet står Mullsjös division 4-lag och man laddar upp för en bussresa till Nyhemshallen i Mullsjö. Vi tog en pratstund med en av spelarna som varit riktigt vass och produktiv såhär i säsongsinledningen och som förra säsongen gjorde en sejour i just Mullsjö, innan vi lyckades signa honom till Varnhem i början på december ifjol. 


Vi säger hej till Erik ”ryssen” Larsson! 

Tjenare tjenare!


Poänglös senast mot Vänersborg, men bortsett från den matchen har du varit riktigt poängstark såhär långt med 5+2 på övriga 3 matcher. Därmed har du redan tangerat fjolårets poängskörd. Hur känns formen? 

Ja, formen känns riktigt bra tycker jag även om jag var poänglös senast.


Du har bildat femma med Sumpen och Biffen. Det är en omgivning ni alla tre verkar trivas bra i. Hur är kemin? Och hur kompletterar ni varandra på planen? 

Jag tycker att kemin mellan oss är grymt bra. Vi kommer alla tre med nya spelidéer och vi kompletterar varandra riktigt bra, vilket ju även märks i poängprotokollet. Vi har ju själva gett oss smeknamnet "Poängfemman". 


Efter 4 omgångar ligger Varnhem med sina 10 inspelade poäng på en andraplats i tabellen i en serie som känns riktigt tät. Hur tycker du att laget presterat såhär långt och hur mycket mer finns det att kräma ur? 

Jag tycker att vi har börjat riktigt bra, så det känns väldigt roligt att få vara med och slåss i toppen. Det är som sagt långt kvar av säsongen, så vill inte ta ut något i förväg. Det finns så jä*la mycket kvar i oss alla att kräma ur och vi vill alla gärna se att vi står som ett division 3-lag nästa säsong!


Om du får välja en spelare i laget som imponerat på dig lite extra såhär i inledningen av säsongen, vem väljer du då? 

Ja det var en riktigt bra fråga! Jag tycker att alla börjat bra hittills, men om jag ska nämna någon så får det bli Jonas "Joppe" Svensson. Han kämpar och sliter som en tok varje match och det är riktigt kul att se.


Du kom ju in ungefär vi denna tidpunkten förra säsongen från just Mullsjö AIS. Känns det speciellt att möta dom nu? 

Ja, det stämmer och det ska bli riktigt roligt att åka ner till Nyhemshallen och få möta de gamla lagkamraterna. Utlovar mycket trashtalk på lördag för man vet ju vilka gubbar man ska vara på lite extra.


Vad tror du om chanserna att knipa 3 poäng på bortaplan på lördag? 

Jag tror definitivt att vi har goda möjligheter att plocka med oss 3p hem. Bara vi fokuserar på rätt saker och gör det vi ska, så är allt möjligt. Det har vi ju bevisat med att ligga på en andra plats i serien än så länge!


Stort lycka till på lördag! 

Tack så mycket!


Med detta tackar vi Erik för pratstunden och önskar laget lycka till på lördag. 

För er som är sugna på att se matchen på plats på lördag: Det finns möjlighet att åka med i bussen, då det fortfarande finns platser kvar. 100:- t&r per resenär. Kolla hemsidan för mer info! 


Forza VIF! 🔴⚪️



Nyhetsarkiv
Förlust mot Lockerud U!2018-11-05 19:28
Truppen just nu! 2018-06-21 23:21
Comeback x 2 2018-06-11 22:51
NYFÖRVÄRV!2018-05-30 07:27
#31 #352018-05-28 11:26
Säsongen 2018/192018-05-22 23:03
Innebandy news!2018-05-13 22:21
 
Huvudsponsorer
Sponsorer