Pojkar födda 08/09 (P10)

Välkommen till Varnhems IF:s P10

Verksamheten riktar sig till pojkar födda 2008 och 2009. Under utomhussäsongen 2019 tränar vi på måndagar och onsdagar.

Just nu har vi sommarupphåll till Augusti

Sista matchen innan sommaruppehållet spelad
2019-07-08 13:23
Det var en kul och underhållande match mot Tidan i lördags.
Precis som mötet borta mot dem var det jämt med bra spel från båda lagen.
Denna dagen drog vi det längsta stråt och slutresultatet skrevs till Varnhem 3 - Tidan 2.

Nu tar vi litet tränings uppehåll till Augusti.
Kallelser till matcherna under hösten har också gått ut så svara gärna av dem under kommande veckor.

Laguppställning mot Tidan
2019-07-05 17:51

Härlig avslutning på Ulvacupen
2019-06-16 12:06
Trött men välförtjänt glatt gäng efter två väl genomförda cupdagar
Även söndagen bjöd på underbart spelväder och våra killar visade verkligen på härlig inställning och kämpaanda under dag två av Ulvacupen.
Vi mötte idag tre lag som vi aldrig tidigare ställts emot så det var en rolig mätning för oss. Killarna har under cupen visat på stor moral och en härlig inställning under matcherna, riktigt roligt att följa utvecklingen av laget och att se hur kul de har tillsammans.

Dagens matcher slutade utan förlust med resultat enligt nedan:
Varnhem - IFK Värnamo Vit 3-1
Landvetter IS Svart - Varnhem 1-1
Götene IF Vit - Varnhem 0-3

Stort tack till spelare och "Camp Varnhem" för påhejandet.

Dag 1 ulvacupen avklarad
2019-06-15 12:24
Det var tidig uppstigning för att komma i tid till första matchen med start 08:00 i Ulvåker. Trots lite sömn och tufft motstånd i första matchen i form av ett spelmässigt duktigt Örgryte så vaknade killarna till succesivt under förmiddagen.
De bjöd oss på vassa räddningar där både mage och ansikte kom till hjälp mellanåt ,fina passningar, uppspel, skott i nättaket & rungande vänster in bakom motståndarnas målvakt.

En härlig dag i ulvåker i det fina vädret, och kul matcher där vi nu mötte åldersmässigt jämnare lag än i seriespelet.
Dagens resultat skrevs till:
Örgryte - Varnhem 6-1
Varnhem - IFK SKövde 2-1
Varnhem - Tibro 8-2

Lottningen för morgondagen är ännu inte helt klar, vi vet dock att vi hamnar i samma grupp som ett av Götenes lag och vi har samma matchtider som under lördagen. En skillnad är att vi spelar matcherna i Väring under söndagen
Vi samlas därför söndag morgon ombytta och klara i Väring 07:15.
Glöm inte matchkläder och samma härliga inställning som visades under dagens matcher.

Tack till spelare och föräldrar för idag
Nyheter från sektionen
Det finns inga nyheter..