Pojkar födda 08/09 (P11)

Välkommen till Varnhems IF:s P11

Verksamheten riktar sig till pojkar födda 2008 och 2009.

Säsongen 2020 har vi  träningstillfällen på måndagar 18:00-19:30 samt onsdagar 18:00-19:30

Underhållande träningsmatch mot Tidan
2020-07-01 20:12
Idag gästade Tidan oss för en träningsmatch. Tidan spelade i samma serie som oss under förra året och likt då innehöll dagens möte ett växlande och schysst spel där lagen turades om att göra mål. Båda lagen bjöd på snygga uppspel och passningskombinationer samt härlig kämpaglöd. Kul att se inställningen hos killarna som gjorde bra ifrån sig med endast 2 avbytare idag. Slutresultatet idag blev Varnhem 5 - Tidan 6. Returen spelas hos Tidan 12:e Augusti och kallelse till den samt höstens seriematcher kommer gå ut inom kort, svara av dessa kallelser så snart ni kan. Då killarna gärna vill hålla igång under sommaren försöker vi få till någon eller några träningsmatcher till under sommaren, vi återkommer så fort vi fått något klart.

Max & Martin

Stundtals fysisk match mot Stenstorp
2020-06-13 13:02
Dagens match visade på en härlig kämpaglöd från alla i laget, man lovade inför matchen att ge allt för varandra och att alla skulle göra sitt yttersta. Något man också stod fast vid, fruktansvärt kul att se inställningen från killarna. Det var stundtals rätt fysiskt spel och det blev tyvärr ett par smällar i matchen. Spelmässigt ett jättelyft från förra matchen och roligt att se att killarna tagit till sig från träningarna. Idag var inte marginalerna helt på vår sida då slutresultatet skrevs till Varnhem 1 - Stenstorp 2, men med dagens inställning och spelmässigt är killarna vinnare i oss tränares ögon. Verkligen jättekul att se, killarna ska vara stolta efter denna prestation.
Underhållande spel
2020-05-30 15:48
Dagens match var inget undantag mot hur det sett ut under de tidigare möten vi haft med Grolanda/Floby. En rolig, jämn och underhållande match var det som spelades av i Varnhem.
I första halvlek var det hög intensitet och killarna stressade på deras bollhållare bra. Efter första 20 stod det 3-0 till Varnhem och kanske blir vi lite för bekväma och självsäkra iochmed en tidig ledning. Andra halvleken genomförs med lite mer försiktigt och avaktande spel från vår sida. I tredje är åter intensiteten tillbaka och det är bra spel från båda lagen. Vid slutsignalen står det klart att idag är det Grolanda/Floby som står som segrare med resultatet Varnhem 4 - Grolanda/Floby 5. Nu blickar vi fram emot kommande veckas träningar samt bortamatchen på söndag mot Falköpings FK
Bra intensitet i gårdagens bortamatch
2020-05-15 07:49
Gårdagens bortamatch mot Tidaholms Goif bjöd på härlig intensitet och killarna stressade och pressade motståndarna bra under första halvlek. Under andra halvlek har vi lite otur med bollar som via skott styrs in av egna spelare men sådant som händer, nästa match är det omvänt. Avslutningen av tredje halvleken pressade killarna på rejält och det var både skott i målburen samt tätt utanför. Även denna match spelades på en mindre 7-mannaplan än vad vi är vana vid och ibland kändes det som att man emellanåt lurades av kortare avstånd mellan linjerna, men bra träning att få anpassa sitt spel till olika planstorlek. Trots tre rejäla smällar under matchen med korta avblåsningar kämpade vi på bra och man peppade varandra, kul att se killarnas inställning.
Slutresultatet skrevs till Tidaholm 6 - Varnhem 2. Nästa match blir hemmamatchen mot Vartofta den 23/5.
Seriespelet igång för 2020
2020-05-10 18:45
Då var äntligen serien igång för killarna.
Tråkiga omständigheter med Corona och påföljden att få spela näst intill helt utan publik, men vi håller tummarna att det lättar på riktlinjer och restriktioner framöver.

Första seriematchen iår spelades borta mot IFK Skövde 3:e Maj. Det var en tuff match där vi startade väldigt bra och spelade jämt med motståndarna under första halvlek. Därefter blev det lite ofokuserat och snabba mål från IFK som ledde till lite hängande huvuden och tunga ben. Matchen rann iväg de sista två halvlekarna och slutresultatet skrevs till IFK Skövde 15 - Varnhem 3.

Andra seriematchen var första hemmamatchen för säsongen mot IFK Falköping den 9:e Maj.  Det märktes att killarna tagit till sig från första seriematchen vad vi pratat om och tränat på under veckan. Samtliga spelare jobbade för laget och man peppade varandra matchen igenom. De visade fina passningskombinationer, strålande målvaktsspel och klockrena avslut. Detta var en väldigt jämn och rolig match och det märktes att killarna hade kul på planen. Lagen turades om att ha ledningen under matchen men marginalerna var inte på vår sida denna dag heller. Dock var killarnas inställning och fina passningsspel en vinst i sig, väldigt kul att se hur de lyft sig från första matchen. Slutresultatet skrevs till Varnhem 6 -  IFK Falköping 8

Nu blickar vi framåt mot nästa bortamatch på torsdag som spelas i Tidaholm.
Det finns även nya bilder under vårat bildgalleri från träningsmatchen mot Floby/Grolanda. Vi ska försöka att löpande lägga upp lite mer bildmaterial då det är begränsade möjligheter att se matcherna live.

Max & Martin
Match, Vadsbovallen, 12/08 19:00