Pojkar födda 08/09 (P10)

Välkommen till Varnhems IF:s P10. Verksamheten riktar sig till pojkar födda 2008 och 2009. Under utesäsongen har vi träningstillfällen på måndagar och onsdagar vid 17:45-19:00

Laguppställning mot Tomten
2018-08-15 09:23
Laguppställning i dagens bortamöte
Gemensam avfärd för de som vill från Varnhem vid 17:15, övriga ansluter vid Klostervallen 17:45 för ombyte och uppvärmning.
Länk till Klostervallen:

Laguppställning mot Tibro samt information
2018-08-10 18:25
Dags för första matchen efter sommaruppehållet.
Vi möter Tibro borta på deras konstgräsplan.
För de som vill åka gemensam karavan är det avfärd 09:30 från Varnhem, ansluter man på plats ses vi där vid 10:15 för ombyte och uppvärmning.
Glöm inte vattenflaska och en energirik frukost.

Jämn match avslutade vårsäsongen
2018-07-01 13:12
Dagens möte med Falköping var lika jämn och böljande som sist vi möttes.
Bra spel från båda lagen och det bjöds på bra kamper från båda håll.
Mindre siffror än vid förra mötet och dagens resultat skrevs vid slutsignalen Varnhem 2 - Falköping 1. Härlig insats av killarna och kul med en vinst i sista matchen innan uppehållet.

Vi tränare tackar för vårens insatser från både barn och föräldrar.
Nu tar vi lite sommarledigt och kommer framöver kalla till träningar veckan innan höstens matcher drar igång.

Max & Martin
Laguppställning 1/7 mot Falköping
2018-06-30 12:54
Söndagens laguppställing
Söndagens möte mot Falköping hemma blir sista fotbollen innan vi tar ett litet uppehåll till Augusti. Vi samlas vid 09:30 som vanligt.
Tufft motstånd under gråa moln
2018-06-20 20:52
Idag var det åter dags för en kvällsmatch där Ekedalen/Tidaholm stod för motståndet. Vi visste med oss från preimärmatchen hemma att det skulle bli en tuff match. Vi visade inledningsvis verkligen att Varnhem är att räkna med och under de två första halvlekarna leder vi stundtals med 2 mål. Sedan blir vi bland annat lite för ivriga och offensiva i vårat tänk och går bort oss i våra positioner, samtidigt som motståndarna är väldigt duktiga på att snappa upp och nyttja de chanser som erbjuds. Men det är lärdom vi tar med oss och jobbar på kommande träningar och matcher, ett stort lyft från förra mötet mot dem och killarna har utvecklats oerhört sedan starten av serien. Idag bjöds vi på några riktigt fina öppnande passningar som ledde till mål och riktiga rökare in i nätet.
Slutresultatet skrevs slutligen till Ekedalen/Tidaholm 8 - Varnhem 5

Vi ledare tackar föräldrar som hade möjlighet att heja på och spelare för kvällens insats på planen.
Nyheter från sektionen
Det finns inga nyheter..