Pojkar födda 08/09 (P11)

Välkommen till Varnhems IF:s P11

Verksamheten riktar sig till pojkar födda 2008 och 2009.

Säsongen 2020 är nu avslutad och laget har lite höstvila

Seriespelet 2020 avslutat
2020-10-04 17:44
Dagens bortamöte mot IFK Falköping var 2020 års sista seriematch.
Första halvlek inleddes lite trevande och försiktigt, kanske en kombination av trötta ben från gårdagens match och anpassning till den mindre 7-mannaplanen mot vad vi är vana vid hemma.
Efter Första halvlek stod det 6-1 till Falköping men sedan vaknade killarna till. Det bjöds under 2:a och 3:e halvlek på en buffe av fina passningar/soloprestationer, härliga inkast, grymma hörnor, dundrande skott, snygga nickar, samt en grym inställning och kämpainsats. Mål kom i form av både nickar och skott åt båda håll under matchen.
Slutresultatet skrevs till Falköping 12 - Varnhem 9, och även om resultatet inte var till vår fördel var spelet och killarnas glädje sista matchen en vinst i sig. En härlig avslutning på säsongen.

Nu är det lite uppehåll både gällande träning och match.
Eventuellt kommer vi köra med enstaka höst/vinterträningar på konstgräset om intresset finns, men först lite välförtjänt vila.

Tack spelare och föräldrar för denna säsongen

Max & Martin
Årets sista hemmamatch
2020-10-03 12:47
Idag spelades säsongens sista hemmamatch på konstgräsplanen mot Falköpings FK, en blåsig och underhållande tillställning. Killarna visade på härlig inställning och det bjöds på fina passningar & chanser åt båda håll.
Matchen slutade Varnhem 4 - Falköpings FK 2.

Nu kvarstår sista seriematchen borta mot IFK Falköping imorgon sedan är det matchuppehåll.

Intensiv bortamatch mot Floby-Grolanda
2020-09-27 18:39
Dagens drabbning mot Floby-Grolanda blev minst lika intensiv som tidigare vi sett lagen emellan de sista 2 åren. Med få avbytare idag så fick även killarna ladda ur extra mycket energi, det var trötta, svettiga men glada spelare efter matchen. Få spelare till trots så gör alla en riktig kämpainsats. Vi inledde lite försiktigt i första halvlek men spelar upp oss successivt i andra och avslutar riktigt bra i den tredje där vi gör flest mål. Slutresultatet skrevs till Floby 8 - Varnhem 4. Fina passningar och bra kämpatag av killarna på planen gör att vi ser fram emot en härlig avslutande matchhelg med både hemma och bortamatch innan säsongen stänger butiken.

En blöt och underhållande seriematch
2020-09-12 15:25
Dagens seriematch hemma mot Tidaholms GoIF blev en blöt tillställning då hösten gjorde sig påmind och bjöd på frikostigt med regn. Trots genomblöta och smått nedkylda visade killarna på härlig moral och inställning. Båda lagen visade upp fint passningsspel och det var intensivt spel matchen igenom. Likt bortamötet blev detta spelmässigt jämt och lagen följdes åt resultatmässigt matchen igenom. Slutresultatet skrevs till Varnhem 3 Tidaholm 4.

På grund av förkylningar och skador hade vi idag fyra yngre inlånade spelarna, de verkade alla tycka det var roligt att vara med.  Riktigt kul att se Svante, Erik, Lukas & Joshua vara med och bidra.

Vi säger även grattis till Adam för sitt första gröna kort, snyggt jobbat.

Nu är det två matcher kommande vecka, först onsdagens hemmamatch mot Kinnarp-Slutarp och sedan bortamatchen mot Vartofta på lördagen.
Vi hoppas förkylningar ger med sig under veckan och att de flesta hinner tillfriskna. Vi har nu totalt 5st matcher schemalagda i serien, dock ska även den ännu icke spelade matchen mot Falköping som fick ställas in förra helgen bokas in(troligen under början av Oktober)

Nu laddar vi batterierna under helgen och ses på måndagsträningen.

Dagens returmöte mot IFKSkövde
2020-08-31 20:25
Vi visste från förra mötet att det var ett spelskickligt lag som kom på besök i Varnhem. Inledningsvis var det lite böljande spel och det var chanser mot båda håll. IFK Skövde visade sedan sin fina bredd och hur samspelta de är på planen, vi hade fina kontringar men lite otur med de sista toucharna och avslut på täckande motståndare eller snygga räddningar av deras målvakt. I andra halvlek drog motståndarna ifrån målmässigt och trots en grym avslutning av sista 5  i tredje halvlek fick vi även denna gång se oss besegrade av ett väldigt duktigt IFK Skövde. Vi hade idag även lånat in tre yngre spelare för att täcka upp för sjukdom och skador. Ett stort tack till Erik som gjorde en grym insats som back, Mailo som frenetiskt jagande mittfältare samt Svante som aggressiv anfallare. Kul att även för Svante som fick matchens gröna kort, grattis. Resultatet blev idag 5 - 14 till IFK Skövdes fördel.
Ny match på söndag borta mot IFK Falköping, då det börjar bli förkylningstider och tight med spelare så hoppas vi att ni som tackat ja kommer med till match.

Tack för kämpainsatsen idag.

//Max & Martin
Nyheter från sektionen