Pojkar födda 08/09 (P10)

Välkommen till Varnhems IF:s P10

Verksamheten riktar sig till pojkar födda 2008 och 2009.

Under utomhussäsongen 2019 tränar vi på måndagar och onsdagar 17:30 - 19:00

Sista seriematchen avklarad för 2019
2019-09-23 20:34
Då var sista seriematchen avklarad för iår. Det har varit en tuff säsong med många rena 08-lag men det har varit oerhört kul att se killarnas utveckling och kämpaanda under året. Matchen ikväll var inget undantag, trots underläge kämpade alla i laget hela matchen igenom, oerhört kul att se. En stor eloge till killarna för dagens insats Vi tränare är oerhört stolta. Roligt med publiken som slöt upp under de höstlika förhållandena. Tack även till Anna och Tobias för kioskinsatsen.

Även om sista seriematchen är avklarad är inte säsongen helt över ännu.
Vi tänker oss närmast en föräldramatch nu till helgen på söndag med start 13:00 och en tillhörande lagaktivitet där vi träffas och pratar lite om året som varit och blickar mot 2020.
En kallelse till detta kommer skickas inom kort och vi önskar att man svarar så vi ser att flertalet kan komma, alla som varit med under året är välkomna. Vi återkommer inom ett par dagar med mer detaljer kring detta.

Återigen, stort tack för idag.

Max & Martin

Första matchen på konstgräsplanen
2019-09-07 19:39
Strax innan matchen skulle starta slutade regnet och det blev både sol och strålande spel från varnhemskillarna. Med en blöt naturgräsplan blev det idag premiär på konstgräset. Motståndarna hade det tufft med många sena återbud och fick ansluta utan avbytare, men de gjorde en bra match och deras målvakter under matchen bjöd på riktiga TV-räddningar.
Killarna i Varnhem bjöd i sin tur publiken på fina krosspassningar, väggspel, och  flera fina mål.  I premiärmatchen på konstgräset drog Varnhem det längsta strået och stod som vinnare.

Kul med så mycket publik. Tack till alla som kom och tittade och hejade på samt Bjarne och Johnny för kiosken.

Max & Martin
Nyheter från sektionen