Pojkar födda 08/09 (P11)

Välkommen till Varnhems IF:s P11

Verksamheten riktar sig till pojkar födda 2008 och 2009.

Säsongen 2020 har vi  träningstillfällen på måndagar 18:00-19:30 samt onsdagar 18:00-19:30

Underhållande spel
2020-05-30 15:48
Dagens match var inget undantag mot hur det sett ut under de tidigare möten vi haft med Grolanda/Floby. En rolig, jämn och underhållande match var det som spelades av i Varnhem.
I första halvlek var det hög intensitet och killarna stressade på deras bollhållare bra. Efter första 20 stod det 3-0 till Varnhem och kanske blir vi lite för bekväma och självsäkra iochmed en tidig ledning. Andra halvleken genomförs med lite mer försiktigt och avaktande spel från vår sida. I tredje är åter intensiteten tillbaka och det är bra spel från båda lagen. Vid slutsignalen står det klart att idag är det Grolanda/Floby som står som segrare med resultatet Varnhem 4 - Grolanda/Floby 5. Nu blickar vi fram emot kommande veckas träningar samt bortamatchen på söndag mot Falköpings FK
Bra intensitet i gårdagens bortamatch
2020-05-15 07:49
Gårdagens bortamatch mot Tidaholms Goif bjöd på härlig intensitet och killarna stressade och pressade motståndarna bra under första halvlek. Under andra halvlek har vi lite otur med bollar som via skott styrs in av egna spelare men sådant som händer, nästa match är det omvänt. Avslutningen av tredje halvleken pressade killarna på rejält och det var både skott i målburen samt tätt utanför. Även denna match spelades på en mindre 7-mannaplan än vad vi är vana vid och ibland kändes det som att man emellanåt lurades av kortare avstånd mellan linjerna, men bra träning att få anpassa sitt spel till olika planstorlek. Trots tre rejäla smällar under matchen med korta avblåsningar kämpade vi på bra och man peppade varandra, kul att se killarnas inställning.
Slutresultatet skrevs till Tidaholm 6 - Varnhem 2. Nästa match blir hemmamatchen mot Vartofta den 23/5.
Seriespelet igång för 2020
2020-05-10 18:45
Då var äntligen serien igång för killarna.
Tråkiga omständigheter med Corona och påföljden att få spela näst intill helt utan publik, men vi håller tummarna att det lättar på riktlinjer och restriktioner framöver.

Första seriematchen iår spelades borta mot IFK Skövde 3:e Maj. Det var en tuff match där vi startade väldigt bra och spelade jämt med motståndarna under första halvlek. Därefter blev det lite ofokuserat och snabba mål från IFK som ledde till lite hängande huvuden och tunga ben. Matchen rann iväg de sista två halvlekarna och slutresultatet skrevs till IFK Skövde 15 - Varnhem 3.

Andra seriematchen var första hemmamatchen för säsongen mot IFK Falköping den 9:e Maj.  Det märktes att killarna tagit till sig från första seriematchen vad vi pratat om och tränat på under veckan. Samtliga spelare jobbade för laget och man peppade varandra matchen igenom. De visade fina passningskombinationer, strålande målvaktsspel och klockrena avslut. Detta var en väldigt jämn och rolig match och det märktes att killarna hade kul på planen. Lagen turades om att ha ledningen under matchen men marginalerna var inte på vår sida denna dag heller. Dock var killarnas inställning och fina passningsspel en vinst i sig, väldigt kul att se hur de lyft sig från första matchen. Slutresultatet skrevs till Varnhem 6 -  IFK Falköping 8

Nu blickar vi framåt mot nästa bortamatch på torsdag som spelas i Tidaholm.
Det finns även nya bilder under vårat bildgalleri från träningsmatchen mot Floby/Grolanda. Vi ska försöka att löpande lägga upp lite mer bildmaterial då det är begränsade möjligheter att se matcherna live.

Tät match i genrepet mot Grolanda Floby
2020-04-25 18:10
Dagens genrep inför seriespelet mot Grolanda/Floby bjöd på samma täta matchbild som  tidigare möten lagen emellan. Vi har mötts flertalet tillfällen de senaste åren och det är ofta ovisst om hur utfallet kommer bli, så även idag.
Båda lagen visade på passningsskicklighet och bra bollkontroll, många fina avslut och kanonräddningar av målvakterna i båda lagen. Stundtals blir vi lite tysta på planen och pratar inte med varandra vilket märks direkt på spelet men det fångar killarna upp relativt fort då det märkbart påverkar spelet.
En bra genomförd match av alla som vid slutsignal gav resultatet varnhem 5- grolanda/floby 4.

Söndagen den 3:e Maj startar seriespelet med en bortamatch mot IFK Skövde, de som ännu inte svarat på kallelsen gå in och markera om ni kan vara med eller ej. Samma gäller första hemmamatchen mot IFK Falköping Lördagen den 9:e Maj.

Det finns även nu foton upplagda från förra träningsmatchen mot Stenstorp, tagna av vår egen lagfotograf Johnny. Gå gärna in och titta på fotosidan.

Tack för idag

Uppdatering gällande matcher iochmed Covid-19
2020-04-23 10:41
  • Gällande helgens träningsmatch mot Grolanda/Floby så kommer den likt de tidigare matcherna få spelas utan publik.
  • Efter samtal med förbundet står det även klart att seriespelet kommer få inledas utan publik, vid bortamatcher kommer vi därför få samordna att vi samåker och försöker fylla bilar för att begränsa antalet personer som åker till matcherna. När dessa restriktioner och riktlinjer ändras vet vi tyvärr inte i nuläget men vi informerar så snart vi har en uppdatering från förbundet. Spelschemat är näst intill spikat och det är endast några släpande matcher vi väntar på tider för, vi kommer idag skicka ut kallelse till de första två seriematcherna och önskar att ni svarar om ni kan delta eller ej.
  • Ulvacupen är nu flyttad till 7-9 Augusti, därför kommer även här en uppdaterad kallelse där vi ber er svara om ni kan medverka eller ej på dessa nya datum.
Har ni frågor och tankar kring detta är det som vanligt bara att höra av sig till oss Ledare.

Nyheter från sektionen
Varnhems Idrottsförening, 20/05 20:31