Medlemsregistrering
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Varnhems IF- Senior 2020
Bilden från första futsalseriematchen 2016, laget gick obesegrat genom den serien 2016.......

Varnhems IF bildades 1921, men något seniorlag på herrsidan har man inte haft på länge!
2012 startades ett lag som spelade i en reservlagsserie med målsättning att ta tillräckligt många poäng för att få starta i en div. 6 serie. Målet uppnåddes direkt då laget vann sin serie och anmäldes till seriespel. 2013 spelade laget i div. 6 Skara och gjorde en starkt höstsäsong och kvalificerade sig för fortsatt spel i div. 6!

Säsongen 2014 gjorde föreningen en satsning på många Futsal cuper och lyckades mycket bra med brons i DM, blev inbjudna till SKLT cupen och tog en fin bronspeng även där. Vann sedan LIF cupen och många höjde ett varningens finger för laget till utomhussäsongen! Spelare, ledare och många andra undrade hur långt det skulle bära? Flera träningsmatcher, DM spel utomhus blev det också med fina prestationer och segrar. Någonstans här var nog formen på topp, vi utsågs av vissa tippare till seriefavoriter och det blev kanske lite för bra? Seriespelet i div. 6 Lidköping inleddes med 2 förluster och vårt fina spel var som bortblåst, vi hamnade ganska snabbt i "ingenmansland" utan möjlighet att avancera eller att åka ur seriesystemet.

Säsongen 2015 har vi placerats i en div. 6 Skövde och det blir intressant med många nya motståndare! Föreningen jobbar vidare med målsättningen att spela en attraktiv fotboll och bli ett etablerat lag, utveckla våra unga spelare och sikta på att förbättra slutplaceringen i serierna!

Säsongen 2016 blev turbulent, vi tappade mänga spelare under fönstret då det blev klart att vi hamnade i Lidköpings sexan m.m. Trots allt fick vi ihop lag i sexan och startade även ett Motionslag som gick som tåget!

Säsongen 2017 ser ljusare ut, vi har en bred trupp och så har vår unga juniorer ett års utveckling till samtidigt som många nya spelare tillkommit och flera gamla Varnhems spelare  "aviserar comeback"! Även 2017 kommer vi anmäla ett MOTIONSLAG så alla kan få spela matcher även den här säsongen. Vi återupptar vårt samarbete med IFK Skövde med gemensamma spelarlistor, spelare kan då få matchträning i Varnhems IF och fortsätta träna med båda föreningarna och där killarna får chansen till många fler matcher mot jämbördigt motstånd!

Säsongen 2020 har föreningen ett samarbete med Lundsbrunns IF och vi spelar gemensamt med ett lag i div. 6 Skövde samt ett lag i Utveckling B Skara
För kontakt med ledarna:

Tränare 
Arben Haxha (Varnhem)
Stig Björk (Lundsbrunn) 070-4294044

Assisterande
Mattias Dahlberg (Varnhem) 070-8634661
Niclas Schöld (Varnhem) 070-2118751
Abbas Hiazi (Lundsbrunn) 070-9461157
Alush Jusufi (Lundsbrunn) 070-7355106

Målvaktstränare
Ulf Bertilsson 073-6966306
 

Tidig seriefinal Varnhem/Lundsbrunn-Forsviks IF
2020-08-23 20:08
Cocid-19 anpassad match med restriktioner, Lasse L med vakthund!
Då kommer en rapport till er som missade kvällens match, vi hade en stabil 18 mannatrupp och ett gäng till på plats som säkert skulle varit startspelare i de flesta andra lagen i vår serie??? Vår bredd är snudd på otrolig och kommer våra skadade spelare tillbaka slåss 30 man om de 18 platserna till varje match!

Vi tar ledningen genom Erik Nyberg som nickar in 1-0 på hörna. Utökar genom Haval Othman till 2-0 och kort därefter även 3-0 genom Jesse Jackson. Sen tar de en knapp kvart och flera chanser innan Haval O gör 4-0 och snabbt kommer även 5-0 genom Fidaim Baftiu . Haval är stekhet och gör sitt tredje mål "hattrick" fram till 6-0. Forsvik är inte ofarliga och sticker upp och sätter 6-1 i krysset, skulle de komma in i matchen eller ej??? Svaret blev ett snabbt mål av Fidde B som sätter 7-1 och detta blir halvtidresultatet!


Bänken värmer och detta är ju ett tecken på byten, det blir 3 i halvlek och de som lirat 45 har gjort de bra: ut med Abbas H, Emil J, Fanus D och in med Ali I, Abel G och Robel J. Nu återstår de att se om de taktiska dragen som lagen gjort kommer funka???

Hemmalaget kontrollerar matchen och släpper sen på handbromsen, de blir även flera byten och in kommer Wilhelm, Fisnik, Ahmed och Abbe så man förstår att de ska bli mer mål .... Nästa mål är Wilhelm Hellstrands men Haval är ju stekhet och han trycker dit sitt fjärde mål och 8-1. Wille rör sig bra och Simon hittar honom från sin backplats och ett cirkusnummer och 9-1 av Wille. Nu är Haval borta och då ville ju inte brorsan Ahmed Othman vara sämre utan gör ett "hattrick" på 10 minuter, 10-1 är en språngnick framspelad av Fisnik, 11-1 är en fin boll från mittfältet (kan de varit Noah) och Ahmed "chippar" in bollen. Nästa mål är de Wille som kommer runt på kanten och hittar Ahmed som trycker in 12-1. Mot slutet vill alla göra mål men de bränns en hel del chanser och några "offside avblåsningar" innan vi får en hörna från höger som till slut hamnar hos Noah T som placerar in 13-1 vilket blir slutresultatet! 

Vi ska naturligtvis vara nöjda, alla spelarna som var uttagna skötte sig fint och nu har vi ett snyggt "staket" med 5 raka och vi ser fram mot veckans 2 träningar och sen väntar Stenstorps IF borta och de har startat säsongen starkt och de vann även de sin match idag så här måste vi vara på tårna, sen är det även U-lagsmatch mot Tråvad/Larv så vi siktar på 30 spelare ska kunna lira dessa båda matcherna :).

Forza VIF/LIF

Lite bilder från kvällens inställda träning!
2020-08-19 00:43

Fler bilder (+34) >>
Bra jobb av alla inblandade!
Starkt killar, vi överraskade nog Stefan rejält och fick en hel del grejer gjort. Känns bra idag och säkert ändå bättre i morgon. De finns mer sand/grus och andra grejer kvar och då blir de nog grill :) ??
Tuff bortamatch på Igelvallen!
2020-08-16 23:51
Ladda album (+44 bilder) >>
Lite matchbilder signerade lillebror Othman
Återigen en varm söndag och det verkar vara då vi är som bäst??? Bra fokus redan från samlingen och uppvärmningen, alla visste ju vad Igelstorp kan och då speciellt hemma på Igelvallen! Senaste Igelstorpsmatchen var ju vinst mot Axvall och detta kanske var vår svåraste match hittills så de gällde att ta tag i matchen från början!

Taktiken var klar och vi sätter 2 fina pass fram till Noah som är iskall och sätter 0-1 i första matchminuten! Vi fortsätter skapa lägen med en duktig målis och lite försvar håller tätt, vi har inte den rätta skärpan och resultatet står sig fram till vattenpausen......

Vi har redan planerat första bytet och Abel T visar direkt vart skåpet ska stå och sätter 0-2 i hans första matchminut, viktigt mål som tar ut musten på motståndarna lite grann i alla fall. Det är chanser som avlöser varandra men inga mål och snart är de slut på halvleken, dags för hörna från höger ska de bli nått av detta då tänker många på bänken??? Vi får bra tryck och ett långt anfall efter hörnan som avslutas med att bollen kommer in i straffområdet igen och Haval får fint häng och nickar in 0-3. Direkt på avspark vinner vi bollen och Abel G sätter full och avslutar själv snyggt till 0-4 som blir halvtidsresultatet.

Skulle en bra halvlek räcka för 3 pinnar med oss hem??? Jag var tyvärr tvungen att lämna i halvlek men hann med att även se killarna starta andra halvlek och som jag såg de var de Fidde som tryckte in 0-5 fint framspelad av Haval på kanten men målet dömdes som självmål, strunt samma vem som gör målen bara de blir några gjorda.... Med drygt 40 minuter kvar och 0-5 trodde nog många de skulle bli målkavalkad men trots chanser uteblev målen. Många byten genomfördes och hela bänken luftades, dagens domare höll matchen i ett bra grepp men till slut fick han ta till korten, vi fick en straff mot oss efter en hands och "gamle Varnhemsspelaren " Robin A fick reducera från 11 meter och sen hårdnade matchen till med många gula och ett rött till hemmalaget som fick avsluta matchen med 10 man på plan. Full fart till domaren blåser av och på övertid kommer matchens sista mål, Robel hittar Alush som smeker in den i bortre (allt enligt våra rapportörer på plats).

Vi ångar vidare och ny match redan på onsdag då Axvalls IF kommer på besök så ladda om och fyll på alla depåerna igen så ger vi järnet.

Grattis till 3 "tunga" pinnar och vi fyller ju på en redan bra målskillnad! 
Äntligen hemmapremiär för seniorlaget, Mölltorp-Breviks AIF kom på besök på Sörbo
2020-08-09 20:14
Ladda album (+41 bilder) >>
Lite matchbilder från årets varmaste dag och kväll!
Då börjar vi rapportera, de är gästerna som börjar bäst och har bl.a. ett stolpskott! Efter första vattenpausen tar vi över och gör 1-0 genom Fidde och utökar även till 2-0 genom samma spelare ! Gästerna reducerar dock till 2-1 på en frispark som styrs in i kassen

Nytt fint anfall för hemmalaget och de blir ett inlägg från 
Jesse Jackson
 som styrs upp i bortre krysset , helt otagbart , 

 I sista minuten av första halvlek blir de ett missförstånd som gästerna utnyttjade och reducerar till 3-2 och sen blåser domaren av för halvlek

Andra halvlek bjuder på kamp utan skönspel och värmen tar nog ut sin rätt 3-2 står sig länge men äntligen - genom 
Jesse Jackson
 fint framspelad Haval . I slutminuten kommer 
Ahmed Othman
 på vänsterkanten och trycker in 5-2 som blir slutresultatet .

Säsongens andra U-lagsmatch avgjord
2020-08-05 23:01

Fler bilder (+14) >>
Lite suddiga bilder i regnet på Almesåsen i Helås
Dags för en matchrapport 0-1 genom Robel som även utökade till 0-2 vilket blev halvtidsställningen ! Lite byte i halvlek och snabbt 0-3 genom Amin ! Sen hörnvariant som 
Noah Joel Tesfaye
 smeker in 0-4 på ett riktigt fint skott! Robel blev sen nedriven i straffområdet och han tog naturligtvis straffen själv (mitt på målvakten) men stöter in returen till 0-5! Just nu utökar vi till 0-6 genom 
Emil Schöld
 som stänkte dit bollen via stolpen . Ny hörnvariant och du nätar 
Martin Alexandersson
 med pannan fram till 0-7 . 
1
  • Fin boll fram till 
    Alush Jusufi
     som vänder upp och placerar in bollen till 0-8  
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från sektionen
Nyheter från föreningen
Varnhems Idrottsförening, 22/10 08:22 
Varnhems Idrottsförening, 05/10 11:25 
Varnhems Idrottsförening, 05/10 11:13 
Varnhems Idrottsförening, 24/09 10:29 
Varnhems Idrottsförening, 16/08 21:47 
Varnhems Idrottsförening, 02/06 19:39 
 
Huvudsponsorer
Sponsorer