SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Flyttade matchen Lidköpings IBK - Varnhems IF
2023-03-26 18:20
Lite bilder från matchen hur många 11:or hade vi???

Då var säsongens matcher slut 😢, vi startade tidigt borta mot Vårgårda och då lånade vi spelare från hemmalaget och när vi skulle mött Lidköping hade vi bara 5 klara så det var väldigt juste att kunna flytta den till deras träningstid idag 👍🏑! Riktigt kul att vi fick ihop 13 lirare och riktigt starkt att alla kom iväg när det dessutom blev sommartid 😂! Matchen var helt jämn i första perioden och hemmalaget i ledningen, vi skapade flera lägen men en supermålis höll tätt! Bra snack i paus och lite ändringar så blev det utdelning, vi gjorde samma sak i sista pausen och allt funkade bra, flera olika målskyttar och 2 målisar hos oss 💪! Vi tackar publiken, dagens duktiga domare och båda lagen för en bra match!

 

Nu kör vi träning på tisdag och sen blir det årets viktigaste match på onsdag, den mot föräldrarna och avslutar med priser och fika i klubblokalen, 2 kallelser kommer så in och svara!

 
Huvudsponsorer
Sponsorer