Pojkar födda 08/09 (P12)

Välkommen till Varnhems IF:s P12

Verksamheten riktar sig till pojkar födda 2008 och 2009.

Säsongen 2021 är nu igång och vi tränar på Varnhems IP måndagar samt onsdagar

Sammanfattning:Varnhem-IFK Skövde
2021-06-20 19:13

Idag bjöds det på årets hittils varmaste match och IFK Skövde stod för motståndet, ett tekniskt duktigt lag med löpstarka seplare. Killarna stod upp bra i värmen och visade på fint passningsspel samt härlig inställning matchen igenom.

1:a halvlek böljade lite och lagen kände på varandra, efter en spelad halvlek stod det 0-1 till gästerna. Sedan i 2:a och 3:e halvlek börjar värmen ta ut sin rätt plus vi har dels lite otur med vissa studsar och någon rensningsnick som går i eget mål. Men det är sånt som sker och inställningen hos killarna trots underläge, värme, allergi och småskador var kul att se.

Matchen slutade 0-8 till Skövde vilka idag var det bättre laget.

Nu laddar vi om batterierna och siktar in oss på match imorgon igen mot IFK Falköping. Förhoppningsvis dämpar regnet både temperaturen och pollenhalten en del.

Ytterligare två seriematcher spelade
2021-06-09 20:25

I lördags togs Råda BK emot och det var en tuff match mot ett duktigt lag där vi fick spela med flera inlånade spelare pga sjukdom. Matchen slutade Varnhem 1- Råda 6

Idag stod Skara FC för motståndet och det var en jämn & rolig match som böljade fram och tillbaks där lagen följdes åt resultatmässigt fram till sista minuterna.

Fina passningar och rejäla insatser av alla i laget, spelmässigt ett rejält lyft från matchen mot Råda. Slutresultatet skrevs Varnhem 3 - Skara 5.

Nu är det ett par dagars vila innan nästa match borta mot Lidköping som spelas på lördag.

Omflyttade matcher
2021-06-04 12:50

Hej,

Vi har nu två matcher som fått nya datum och vi ber er som svarat ja eller nej till att medverka eller ej  ser hur det fungerar med nya speldatumen.

Det gäller dels matchen mot Skara som nu är flyttad till den 9/6, den matchen kommer oavsett vad som står i kalender spelas hos oss i varnhem.

Match nummer två är vår hemmamatch mot Ifk Falköping som är flyttad från 23/6 till den 21/3

Dagens seriematch Varnhem - Vinninga
2021-05-22 16:51

Det var ett mycket spelskickligt lag som Vinninga ställde upp med i dagens match. I första halvlek var vi lite passiva och motståndarna tilläts spela runt utan större press från vårat håll. 0-3 stod det efter en spelad halvlek. Under andra halvlek kom vi in lite mer i spelet men var fortsatt lite för passiva. I tredje halvlek vaknade killarna till rejält och det blev ett annat spel, vi löpte mer och hjälpte och stöttade varandra.

Det var en schysst samt mycket kul och lärorik match där vi tar med oss en del saker som vi behöver träna ytterligare på. Vi gratulerar Vinninga till en välförtjänt seger.

Slutresultatet skrevs Varnhem 2 - Vinninga 5

Säsongen 2021 är igång
2021-05-22 08:11

2021 års fotbollssäsong är nu igång med träningar och seriespel.

Laget har hunnit med en seriematch borta mot IFK Falköping. Det var en rolig, tät och underhållande match precis som när lagen möttes föregående år, denna gången drog vi längsta stickan och resultatet skrevs till Falköping 6 - Varnhem 8.

Nästkommande seriematch blev tyvärr inställd pga smittspårning i motståndarlaget men det är sådana tider vi lever i och bara att gilla läget.

Idag är det åter dags för seriematch vilket även är årets första hemmamatch för vårt lag. Vi välkomnar i eftermiddag Vinninga till Varnhem och hoppas att vädrets makter inte ställer till det allt för mycket.

Till de som kommer för att titta på dagens match påminner vi åter om att tänka på att hålla avstånd och beskåda den på ett Coronasäkert sätt.

Nyheter från sektionen
Varnhems Idrottsförening, 02/06 19:39