Pojkar födda 08/09/10 (P13)

Välkommen till Varnhems IF:s P13

Verksamheten riktar sig till pojkar födda 2008-2009-2010.

Laget består till större delen av killar födda 09.

Säsongen 2022 tränar vi på måndagar och torsdagar

Hemmapremiär på 9-manna
2022-05-23 20:48

Idag avklarades hemmapremiären på 9-manna där IFK Falköping stod för motståndet. Det var ett offenstivt lag vi mötte och stundtals var det hård press mot vårat mål under de första två halvlekarna. Killarna växte succesivt in i matchen och kvaliten på både passningar och chanser ökade ju längre matchen gick. Trots underläge kämpade de på för fullt tills tredje halvleken blåstes av. Efter matchen summerade vi gemensamt att den 3:e halvleken var klart den bästa de hittils spelat på hela säsongen.

Riktigt kul att se hur de stod upp som lag och gemensamt gav allt till slutsignalen. Stort tack till kämnpainsatsen från killarna och till föräldrar som kom och hejade på.

Matchen slutade Varnhem/Axvall 1 - IFK Falköping  9

/Ledarna

Resultat Sparbanken Cup
2022-04-23 14:58

Då var de första 9-mannamatcherna avklarade med den nya laguppsättningen. Det blir lite kompakt och annorlunda med kortare speltid än ordinarie match som är 3x25, men en bra start att känna på 9-manna för killarna samt kunna börja hitta varandra på planen.

Dagen bjöd utöver kalla vindar och solsken även på härlig inställning från killarna. Man stöttade varandra och visade flera bra kombinationer och tankar kring spelet. Nu tar vi med oss dessa matcher och kör några träningar innan serien drar igång. Extra kul att se killarna hålla tempramentet idag trots stundtals tufft spel från motståndarna med tröjdragningar och en del knuffande.

Killarna ska ha en eloge för dagens insats

Det blev ingen vinst idag trots stundtals jämt spel.

Resultaten blev:

Axvall/Varnhem - IFK Falköping 0-1

Skara FC Blå - Axvall/Varnhem 5-0

Wargöns IK - Axvall/Varnhem 5-0

Axvall/Varnhem - IFK Mariestad 0-4

//Ledarna

Sparbanken Cup i Axvall
2022-04-21 20:42

Nu på lördag drar utesäsongen igång på allvar.

Vi gör en rivstart med Sparbanken cup i Axvall som nu gör comeback efter Covid.

Vi samlas innanför grindarna vid garagen på Avalls IP klockan 08:00 för ombyte, vi kommer spela cupen i Axvalls matchkläder.

Första matchen startar 09:00 och vi är garanterade minst 4st matcher.

1:an och 2:an i gruppen spelar sedan ytterligare matcher så beroende på resultatet i gruppspelet kan det bli en lång dag. Tänk på att komma utvilade och ta med energi att ladda med mellan matcherna. Det finns även möjlighet att köpa mat runt planerna om så önskas.

Varje match är 2x12min lång och vi spelar i grupp 11.

Nu ser vi fram emot en härlig fotbollsdag.

//Ledarna

Uppstart inför säsongen 2022
2022-03-27 11:08

Planeringen inför säsongen 2022 är i full gång och vi har nu bland annat fått klart vilka lag vi kommer möta i seriespelet. Det blir en matchintensiv säsong med teoretiskt 18 matcher. Vi spelar iår i Div 8 Falköpingserien med nedan lag:

Falköpings FK
Grolanda/Floby
IFK Falköping FF Blå
IFK Tidaholm
Lidköpings FK Svart
Mariestads BK
Råda BK Vit
Stenstorps IF
Varnhem/Axvall
Vartofta SK

Inom kort kommer kallelser till årets första uteträningar samt Sparbanken Cup i Axvall.

Vi tittar även på möjligheter till någon träningsmatch inför cupen i Axvall.

Nytt för året är som förmedlat tidigare att vi har en större trupp med nya tränare och spelare i form av stöttning internt i föreningen och ledare plus spelare från Axvall.

Mer information kommer löpande läggas upp på lagsidan

1:a Träningsmatchen på 9-Manna
2021-10-02 14:00

Då var premiären på 9-manna avklarad.

Dagens bortamatch mot Floby-Grolanda innebar steget upp på en lite större plan och killarna tog sig an uppgiften bra. Det syntes på spelet att de hade roligt och visst blev det en del avblåsningar för offside men det är något man lär sig med tiden. Som tidigare matcher mot Floby-Grolanda var detta en oerhört jämn och rolig match att spela, lagen uppvisade fint och schysst spel. Målmässigt snålt i protokollet men det var flera ramträffar från båda lagen.

Matchen slutade 1-1 och vi uppskattar inbjudan från motståndarna som gjorde denna match möjlig.

Vi tränare tackar både killarna i laget för dagens insats samt medföljande föräldrar för supporten vid långsidan, detta var riktigt kul att se.

Max & Martin

Nyheter från sektionen