Dagens hemmamatch mot BK Trix avgjord
2020-09-05 18:56
Covid anpassad match, säkerheten i första hand!
Här kommer en rapport från matchen, tyvärr hade BK Trix fått många återbud så de kanske blev lite väl stora siffror??? Stort tack även till P 10/11 som skötte bollkalle uppgiften med bravad!

Vi trampar gasen i botten från början och kommer runt på högerkanten, Haval passar snett inåt bakåt och Abel T nätar 1-0 efter dryga 5?? Vi fortsätter på högerkanten och nu är de Abel T som blir nerdragen och Noah sätter straffen till 2-0 efter 10 min. Sen byter vi sida och anfaller längs vänsterkanten och de slutar med en hörna från vänster som Simon nickar in 3-0 mycket snyggt efter en kvart??? Nästa mål kommer efter ett fint pass från mittfältet och når Haval som knorrar in 4-0 efter 25! Sen är de många lägen som BK Trix keepern räddar och de kämpar på ganska bra men vi kontrollerar matchen, sista målet den här halvleken är efter en hörna från höger som Noah placerar in precis vid stolproten! 5-0 i halvlek??? Oklart vad som sägs i halvlek men de är några byten gjordes och de såg bra stabilt ut .......

Andra halvlek har vi dålig koll på eftersom vi skötte entrén lämnade in trav m.m. men 6-0 har vi koll på och han gör sitt tredje mål för dagen, snyggt enligt några riktiga fotbollsnördar???  Ahmed O och Haval O gör sen 7-0 och 8-0, de kan bli höjd veckopeng efter detta "pappa" Othman var mycket nöjd i alla fall.

Tyvärr kommer de sen ett ösregn som lugnar ner de heta spelarna men Noah sätter även sitt fjärde mål och matchens sista fram till 9-0!

Vi får vänta med att fira men visst ser de ljust ut, 3 seriematcher kvar och i morgon är de ju U-lags match! FORZA VIF/LIF