-- Huvudsponsorer --
- Sponsorer -
Välkommen till Varnhems IF!
Varnhems IF skall vara en ideell förening där trivsel och gemenskap står i fokus. Ungdomsverksamheten skall fungera som en bred bas för klubben, där glädje och lek prioriteras. Vi ser det som självklart att kunna förena skolarbetet med fotboll och andra idrotter. Du som förälder tycker att det är roligt att engagera dig i ditt barns idrottsintresse.

Varnhems IF:s motto:
Motion-Aktivitet-Gemenskap-Idrott = MAGI

För att anmäla dig till föreningen välj din sektion i toppmenyn!

För att komma till medlemsregistreringen Sportadmin klicka här!

Derbydags på söndag kl. 16.00! Herrar, Futsal Div 2 Östra Varnhems IF - Axvalls IF
2016-12-09 23:19
Bilden är från seriepremiären som slutade med en 4-8 seger borta mot Forsviks IF
Andra rundan för oss och vi hälsar motståndarna Axvalls IF, domarna och all publiken välkomna till Skara Idrottshall A-hallen och en fartfylld match! Vi har självklart kiosk, matchprogram, speaker, musikshow m.m. Entré 40 :- för er över 18 år, föreningens medlemmar har fri entré och vi lämnar målgaranti :). Varmt välkomna önskar Varnhems IF´s fotbolls och futsalsektion 2016/2017
Äntligen start på futsalserien, Forsviks IF - Varnhems IF
2016-11-05 20:27
Dagens trupp, dock saknas en av de assisterande coacherna Joakim Johansson på bilderna

Pirrigt, seriepremiär i div. 2 Östra och nytt motstånd som väntade på oss i Karlsborg, flera som faktiskt var på plats 2 h innan för att kika in våra kommande motståndare (BK Trix - Axvalls IF som slutade 4-0). Vi fick ihop ett bra lag 12 man till slut och efter en bra uppvärmning och extra genomgång av reglerna körde vi igång. Varnhems laget startade bäst och tog också ledningen 0-1 genom Robert Muller efter knappt 5 min, utökade till 0-2 genom Arben Haxa efter 12 och sen även 0-3 genom David Larsson 30 sec senare och så långt såg allt bra ut men sen fick Forsvik fart och utdelning! Reducering 1-3 på frispark efter 16 min, 2-3 efter 17 och 3-3 efter 19, vi hade gjort några byten och comebackande Oskar Jansson fixade 3-4 med knappa minuten kvar av halvleken och vi tryckte på bra ända in till signalen för halvleken blåstes av.

Mycket bra grejer i första halvlek så länge vi höll vårt försvar men så fort vi blev för långa, lite trötta så satte Forsvik full fart med en hög press och kämpade sig tillbaka in i matchen. Alla var spelklara för andra halvlek och visste vad som krävdes för att fixa 3 pinnar........

Forsvik satte högsta fart, hög press direkt och Alfred Wikström i målet fick jobba ordentligt, vi höll vårt försvar och fick chanser men ingen utdelning, efter 2 min drog Forsviksmålisen på sig ett rött kort och vi fick chansen med en man mer på banan men ingen utdelning då heller! Matchen stod och vägde men vi jobbade vidare och tryckte in 3-5 efter 9 min och det var Arben Haxa igen och det var en riktigt bra debut i Varnhemströjan. Sen fick föreningens kanske "mest skadade spelare genom tiderna" (?) fart på benen, snygg brytning och några snabba passningar och sen tillbaka till Alush Jusufi 3-6 efter drygt 11, sen 3-7 efter dryga 15 min, Forsvik reducerade till 4-7 efter 17 innan Alush fixade sitt hattrick och fastställde slutresultatet till 4-8 med knappt 2 minuter kvar av matchen!

Jag vill framhålla Anton Sköld och Joakim Johansson som assisterade idag och skötte byten m.m. galant! Kul med så många comebacker (Alfred Wikström efter minst 5 år senaste matchen och kanske 10 sen sista matchen i Varnhemströjan, Simon Storm och Oskar Jansson som inte spelat utomhus under säsongen), kul med på pigga debutanter i föreningen (Arben Haxa är ju redan nämnd men även klockren som pointer, Egzon Osmani pigg på sin kant, Enis Aliu stabil i försvaret), David Larsson vet vi ju är jobbig att möta, han släpper inte förbi sig en enda gubbe, Jesse Jackson gjorde väl allt utom mål, Emil Schöld fick lira ute idag och gjorde de bra, Ahmad Nabizada var ytterst nära att näta och pigg i sin första match inomhus i livet, Robert Muller och Alush Jusufi nätade ja det kan bli en kul säsong :). Nu  ser vi fram mot söndagens träning och sen väntar ju DM i Mariestad söndagen den 13 november innan vi ska göra hemmapremiären i någon av Skara hallarna!

Stort tack till våra supporters och Ironman som fotograf och Stefan "Spielberg" Gustavsson som filmade matchen, sist men inte minst ett stort tack till allas vår domar-Sebbe som grillat oss med alla regler på träningarna!

Over and out Jokern

GAMEDAY idag 19.30 är de seriepremiär
2016-09-23 11:50

Varnhems IF herrar div. 3 i innebandy!

Vi hälsar Dalängen från Lidköping, domarna Pedro och Magnus välkomna till BORGEN :) ! Vi jobbar stenhårt sista veckan med truppen, matchprogram, kiosk, pausunderhållning och vågar nästan lämna målgaranti ;). Vi tar endast 40 :- i entré för alla er över 18 år

Ungdomsavslutning Varnhems IF fotboll
2016-09-11 20:28

Inbjudan till

ungdomsavslutning

Fotboll

Söndag den 25 september bjuds alla ungdomar som spelar fotboll i Varnhems IF på en avslutningsdag där vi grillar, umgås och spelar bumperball. En dag du inte vill missa!

13.30 Samling Varnhems IP, korvgrillning och prisutdelning.

14.00 – 16.00 Bumperball lagvis (olika tider för olika lag)

15.00 – 17.00 Varnhems IF a-lag mot Örslösa/Söne

Anmälan till respektive tränare och även frågor!

Hoppas på en fantastisk dag!

Varnhems IF Fotbollssektion

Varmt välkomna till Varnhems IP, kanske nått specialerbjudande i kiosken?
2016-08-28 12:51
GAMEDAY idag är det många Varnhems IF lag som lirar men bara ett som har hemmaplan, idag kl. 18.00 spelar Varnhems IF sin sista match i Motionsfotboll, Herrar, Norra mot Vara SK :). Vi hoppas naturligtvis på en bra match med fina tekniska nummer i den högre skolan, vi har fri entré och naturligtvis en välfylld kiosk :D.
Nyheter från vår verksamhet
Fotboll flickor 04/06, 01/12 20:43