Varnhems IF skall vara en ideell förening där trivsel och gemenskap står i fokus. Ungdomsverksamheten skall fungera som en bred bas för klubben, där glädje och lek prioriteras. Vi ser det som självklart att kunna förena skolarbetet med fotboll och andra idrotter. Du som förälder tycker att det är roligt att engagera dig i ditt barns idrottsintresse.

Varnhems IF:s motto:
Motion-Aktivitet-Gemenskap-Idrott = MAGI

För att anmäla dig till föreningen välj din sektion i toppmenyn!

För att komma till medlemsregistreringen Sportadmin klicka här!

Föreningsdagar på Intersport
2019-09-10 17:02
Den 11–15 september önskar vi alla medlemmar välkomna på exklusiva föreningsdagar hos vår samarbetsparter INTERSPORT! Som medlem får du 25% rabatt på allt i butiken*. Passa på att inhandla höstens jackor och allt för en ny härlig idrottssäsong. Visa upp detta inlägg i någon av våra butiker för att erhålla rabatten eller använd rabattkoden Förening25 på intersport.se. *Erbjudandet gäller 11–15 september på ord.pris, dock ej på cykel, presentkort, elektronik, föreningskläder/teamkläder eller beställningsvaror.

Glöm inte att koppla era Intersportkort till Varnhems IF så får både du och föreningen bonus på inköpen
Nya och gamla spelare är välkomna, vi börjar med ett föräldramöte!
2019-09-02 20:22
Föräldramöte innebandy F/P - 08/09 och F/P - 10/12
DatumTor 05 sep (v.36) 18:00 - 19:00
KallelseSvara senast 17:00
PlatsVarnhemshallen
Samling17:55, Klubblokalen
Mer infoDags för gemensamt föräldramöte!
Viktigt med en förälder per barn till mötet och minst ett svar så vi vet om alla ska fortsätta? Vi har inte gått ut i andra skolor än!

1. Ledare
2. Lagföräldrar
3. Träningar/träningsstart/hjälp med sargen
4. Poolspel/matcher
5. Matchställ
6. Licenser/avgifter
7. Stöd från seniorerna
8. Stöd till seniorerna
9. Ev. sponsorer till VIF
10. Ev. försäljningar
11. Ev. uppvärmningströjor till alla lagen
12. Övriga frågor
Resultat Pilgrimstrailen 2019
2019-06-09 18:08
På nedanstående länk finns resultatlistan för Pilgrimstrailen 2019
Lite från söndagens hemmapremiär för senior/u-laget
2019-05-07 12:56
Kanske var bytet av matchställ som gjorde susen???
Ja efter två bortaförluster, en i vardera serie var det äntligen hemmapremiär och då var det dags för hemmastället i de klassiska vita tröjorna och röda byxorna som vi tror att föreningens lag har haft sedan 1921 :) ???? Vi hade fullt lag och en laddad ledarbänk, dessutom en extra bänk …….

Dagens bollkajsor och kioskpersonal från F 10-12 var tidigt på plats och skötte allt med den äran. Dagens domare var på kort varsel bytt och dagens domare hade fått döma 4 matcher på 4 dagar och var mentalt inställd på att vara helledig men icke sa Ni... nu gjorde det inte oss någonting för den domaren som kom gjorde en bra match och höll matchen på rätt nivå!

Nu över till lite från matchen och truppen, vi har en bra mix av rutinerade rävar och ungtuppar som kommer bli bra när vi fått träna och spela ihop oss lite mera! Nu var det gästerna Forsviks IF som startade bäst och skapade lite lägen men Uffe i målet var stabil och höll nollan. Vi tvingades börja göra byten efter en kvart och det är klart man kan få smällar och tvingas byta eller så var det mycket "pollen" i luften vilket gjorde att andningen blev klart ansträngd …… ? Nåväl vi hade fullgoda ersättare på bänken och man får ju byta in och ut hur många gången man behöver, när vi satte in Pelle på mitten tog vi över matchen och det var även han som låg bakom matchens första (och enda mål) när han kom rättvänd och avancerade mot Forsviks mål och avslutade med ett bra skott som inte målisen kunde hålla så dök "skyttekungen" Egzon och tryckte in bollen mycket snyggt och välförtjänt ledning tyckte naturligtvis vi :). Båda lagen hade ett par chanser mot slutet av första halvlek men resultatlösa mycket p.g.a. 2 duktiga målisar! Halvtidsvila med en 1-0 målslednings alltså.

Vi snackar igenom första halvlek och gör lite förändringar på några positioner men inga större grejer. Nu gäller det 45 minuters disciplinerat spel och uppträdande, det är ju vi som leder och det borde bli fler chanser framåt.....

Andra halvlek startar vi lite bättre än den första, båda lagen har lite halvchanser men inga fler mål. Vi byter runt och alla får chansen att visa tränarna och publiken sina "skills"! Totalt har vi nog flest chanser i andra men inga rena avslut utan ganska lätt för målvakten att klara, Forsvik hade lite hetare chanser men i målet fanns ju Uffe så de blev inget mål där heller. Vi avslutade med lite hörnor och det kan nog bli mål vad de lider på någon fast situation när vi fått synka rörelserna och bollbanorna.

Alltid skönt med första hemmamatchen och dessutom första segern för säsongen, vi utsåg Ulf i målet till matchens lirare och det fanns några ungtuppar som också kunde ha fått priset, riktigt kul att se hur många som spelar seniorfotboll första riktiga säsongen tar för sig ordentligt.

Vi tackar alla som var med och stöttade, lite extra stort tack till tjejerna och föräldrarna i F 10-12 som skötte servicen till både spelare, ledare och publiken.

Nu hoppas vi på lite stöd vis U-lagets hemmapremiär i morgon onsdag kl. 18.45 och då är det tjejerna i F 04/06 som sköter kiosken, det är fri entré för alla så kom till kiosken kolla på matchen och köp er en fika!
Nyheter från vår verksamhet
Innebandy A-lag, 18/09 16:16