Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Varnhems IF skall vara en ideell förening där trivsel och gemenskap står i fokus. Ungdomsverksamheten skall fungera som en bred bas för klubben, där glädje och lek prioriteras. Vi ser det som självklart att kunna förena skolarbetet med fotboll och andra idrotter. Du som förälder tycker att det är roligt att engagera dig i ditt barns idrottsintresse. 

Varnhems IF:s motto:
Motion-Aktivitet-Gemenskap-Idrott = MAGI 


För att anmäla dig till föreningen välj din sektion i toppmenyn!
För att komma till medlemsregistreringen Sportadmin klicka här!

https://sportadmin.se/pop/ko.asp?ID=355482880

Årsmöte Varnhems IF
2019-02-15 07:59

När: Söndagen den 24 mars 2019

Tid: Kl. 16:30

Var: i vår klubblokal under idrottshallen

Varmt välkomna!!Motioner mailas till johan.akilles@gmail.com senast 1/3

Verksamhetsberättelser mailas till johan.akilles@gmail.com senast 17/3

Nomineringar till styrelsen lämnas till valberedning Jan-Owe Lundberg
Barngympa
2019-02-13 17:17
Eftersom flera föräldrar efterfrågat att gympan startar senare kommer vi flytta den och ny tid är 17:00-17:45
Hoppas att det passar er lika bra eller bättre.

Start: Torsdag 21 februari

Anmälan och frågor till andrea.bergfelt@gmail.com 

Föräldrar kan vara med en stund första gången sedan är tanken att barnen gympar själva.

För att delta ska barnen vara/bli medlemmar i Varnhems IF (300kr person/ 600kr familj).

OBS! Registrering till vårt medlemsregister:
Varnhems IF Medlemsprofil 2019
2019-02-06 13:04
Tillsammans med InterSport har nu föreningsansvariga valt ut de produkter som ska ingå i föreningens medlemsprofil Adidas 2019.

Genom att beställa produkter i medlemsprofilen stärker vi vår klubbidentitet och köp via föreningens webshop: https://team.intersport.se/team/varnhems-if/ genererar dessutom bonus till föreningen.

I 2019 års kollektion finner ni bland annat ny träningsöverdel, träningsjacka och väska + ryggsäck.

Så här gör du din beställning av klubbkläder:
Utprovning sker på INTERSPORT butiken på Stallsiken i Skövde följande dagar och tider:

Utprovning 1:     ons. 6/3  (v.10)
Utprovning 2:     tor.  4/4  (v.14)
Utprovning 3:     vid stor efterfrågan

Beställning sker via vår webshop, länk ovan.

I priserna ingår klubbmärke och intersport-tryck på alla överdelar och ryggsäck+väska. Om man vill ha ryggnamn eller initialer på något av plaggen så tillkommer följande kostnad: Ryggnamn 80 kr/plagg, initialer 40 kr/plagg.

Intersport räknar med att beställningen finns att hämta i butiken på Stallsiken 3-4 veckor från beställning. 
Barngymnastik
2019-01-27 15:28
Hej vi gör nu en intressekoll för start av enklare barngymnasik för åldern 4-5 år 
Lekar,kullerbyttor, bollek träffa jämnåriga, röra på sig och att bara kunna få springa runt i en idrottshall mm. 
Låter det här roligt så anmäl intresse till 
Andrea Bergfelt
Skriv gärna ålder på barnet och vilken dag och tid på veckan som skulle passa er bäst.
Mvh Varnhems if/ Andrea Bergfelt
(Dela gärna till andra barnfamiljer som kanske inte är med i VIF och inte får detta mail. )
Nya fina insatser av Futsal seniorena
2019-01-12 19:10

Fler bilder (+14) >>
Lite bilder från Dagens BIK cup
Full fart varje helg nu och efter förra helgens andra plats i SKLT var de nu nya lag och lite nya spelare i BIK cupen! Vi hade med oss 2 målvakter och 11 utespelare samt en bred ledarstab!

Vi började med att möta "hemmafavoriterna" Borgunda IK och de hade ett vasst lag, det blev en jämn men mållös match, 0-0 efter några vassa chanser men skönt att komma igång.

Vi blandade och körde med en ny målis och 8 utespelare mot Vartofta SK , här tog vi tag i matchen direkt gjorde 1-0 genom Fisnik och sen 2-0 genom Jesse vilket också blev slutresultatet.

Sista matchen i gruppen mot Tråvad-Larv och här skulle gruppsegern avgöras, vi hade ju en match kvar efter oss i gruppen efter vår match och gruppen stod mellan Tråvad-Larv och oss på 4 poäng, Borgunda hade 2 och Vartofta stod på 0. Vi blandade om igen i laget, bytte målis m.m. och förberedde även för att kunna plocka ut målvakten och köra med en extra utespelare, en JOKER. Bra tempo och båda lagen skapade chanser men mållöst 0-0 och då kunde vi bara bli tvåa i gruppen eller t.o.m. bli trea så vi tog ut målvakten på slutet och det gav resultat, målskytt tror jag Adam var och vi vinner med 1-0 och vinner även gruppen.

Lite vila innan kvartsfinal mot Valtorps IF och vi byter målvakt och ändrar lite i våra fyror, futsal är lite som att spela schack samtidigt som man kör 400 meterslopp, minsta lilla misstag så slår motståndarna till, väldigt kul för publiken och de är ingen risk någon nickar till på läktaren. Jag tycker vi startar bra och skapar lägen men det blir Valtorp som tar ledningen och tiden går. Vi ändrar lite i fyrorna och gör klart för nytt Joker spel, de spelar ju ingen roll om man förlorar med 1-0 eller 2-0 och vid kvittering blir de ju straffar. Vi trycker ner Valtorp och skapar chanser, pang 1-1 genom Fisnik och det står sig sedan matchen ut. Klart för 3 straffskyttar och Ali Resa står i vårt mål, Valtorp börjar skjuta och Ali Resa räddar, tyvärr bränner vi vår straff och 1-1 står sig. Valtorp skjuter sin andra och Ali Resa räddar igen men vi skjuter insida stolpe och 1-1 efter andra rundan. Valtorp sätter sin tredje straff och det gör även vi genom Fisnik 2-2 efter 3 rundor och då ska man fortsätta med "sudden straffar"! Ali Resa räddar och vi kan avgöra men tyvärr träffar vi virket igen, nästa runda blir nya räddningar av båda målvakterna och dags för sjätte rundan, Valtorp bränner sin och Javid har nu chansen att spika resultatet, han sätter den snyggt och vi är vidare på totalt 3-2 och klara för semifinal mot Falköpings FC!

Två bra lag och Falköpings FC vann ju Möbelcupen och senast KM i Falköping men vi har inte mött dom tidigare och hade ingen koll på hur de spelade heller??? Full fart åt båda hållen, det blev tyvärr Falköping FC som kontrar in ledningsmålet 0-1 och då måste vi ju chansa med Joker igen, det har ju gått bra två gånger innan under dagen men inte tredje gången gillt :(. Det blev väldigt konstigt när de spelade i grönt och vi hade gröna västar till målvakten, det kändes som de blev 5 och vi bara var 4..... Nu ska vi inte skylla på västarna för Falköpings killarna var väldigt duktiga och vi får inte till de riktig utan mitt i vår satsning framåt kommer det en hög boll som två spelare går upp i en nickduell som vi vinner men bollen nickas över vår Joker spelare och in i vårt tomma mål :(, 0-2 och utslagna i semifinalen alltså! Falköping FC vann sedan finalen på straffar så då kan vi ju utse oss som "treor" i cupen :).

Vi tar med oss bra spel i fem matcher, två bra målvakter och 11 duktiga utespelare! Nu blir de två träningar i veckan innan vi har nästa seriematch hemma i Vilanhall 1 på lördag den 19 januari kl. 17.00 och då hoppas vii fyller hallen med publik.

Over and out JokernNyheter från vår verksamhet
Barngymnastik, 14/02 14:31 
Futsal senior, 11/02 22:41 
Futsal senior, 08/02 22:15 
Futsal senior, 08/02 11:11 
Innebandy A-lag, 03/02 23:17 
 
Huvudsponsorer
Sponsorer