Varnhems IF skall vara en ideell förening där trivsel och gemenskap står i fokus. Ungdomsverksamheten skall fungera som en bred bas för klubben, där glädje och lek prioriteras. Vi ser det som självklart att kunna förena skolarbetet med fotboll och andra idrotter. Du som förälder tycker att det är roligt att engagera dig i ditt barns idrottsintresse.

Varnhems IF:s motto:
Motion-Aktivitet-Gemenskap-Idrott = MAGI

För att anmäla dig till föreningen välj din sektion i toppmenyn!

För att komma till medlemsregistreringen Sportadmin klicka här!

Det kommer bli perfekta förutsättningar i morgon!
2018-05-19 23:39
Pilgrimstrailen och Pilgrimsvandringen, nu hoppas vi väderprognosen håller, glöm inte dricka mycket vatten :).

Pilgrimsvandringen söndagen den 20 maj, start mellan 09.00-12.00
2018-05-18 17:33
Kartan visar bansträckning för 10 km vandringen, oerhört fin utsikt garanteras!
Välkommen till 2018-års upplaga av Pilgrimsvandringen i Varnhem

Datum: Söndag 20 maj 2018

Start/mål: Vid Varnhems IP beläget vid Varnhemsskolan mellan kl. 09.00 - 12.00 (omedelbart efter starten av Pilgrimstrailen).

Parkering: Fri parkering vid skolan eller på anvisad plats.

Välkomna till årets upplaga av den anrika Pilgrimsvandringen i Varnhem!
Vandra 6 eller 10 km på historisk mark, där Arn lärde sig hantera sitt svärd eller bara njut av den fantastiska naturen!

1:a priset för vuxna är 2 biljetter till Diggiloo i Karlsborg den 3 augusti.

Tipsfrågor och trimbingo, på vissa lotter även turvinster lottas ut!
Start och mål sker vid Varnhems IP.
Pris:
Vuxna 40:-
Barn 20:-
Trimbingo 5:-/bricka eller 20:-/hel karta.

Försäljning sker vid start och vid mål.

Vi tar emot kontanter, swish samt har även en kortläsare!

Fri entré till Kata Gård, samt en gratis guidning kl 13 uppe vid Kata Gård.

Mer information kommer uppdateras kontinuerligt på hemsidan samt på föreningens Facebook sida!

Varmt välkomna önskar Varnhems IF!

PM Pilgrimstrailen
2018-05-17 21:12
Välkommen till 2018-års upplaga av Pilgrimstrailen i Varnhem

Datum: Söndag 20 maj 2018

Start/mål: Vid Varnhems IP beläget vid Varnhemsskolan

Parkering: Fri parkering vid skolan eller på anvisad plats.

Nummerlappar: Avhämtas senast 15 min innan start vid Varnhems IP

KLASS: M/K

Banlängd: 10 km

Starttid: 09:00

Efteranmälan:  Efteranmälan kan ske på tävlingsplatsen från 7:30 fram till 8:30. Vid efteranmälan är startavgiften 150 kr som kan betalas kontant eller med Swish.

Effektförvaring: Vi har ingen effektförvaring men start/mål kommer att vara bemannat under hela tävlingen. Dock tar vi inte ansvar för värdesaker.

Tidtagning: Manuell tidtagning

Resultat: Resultat kommer att publiceras på www.varnhemsif.se

Banan: Banan är markerad med röd/vit snitsel samt orangea pilar på marken. Flaggvakter finns på ett antal positioner.

Vätska: Vatten och saft finns vid två stationer utefter banan.

Stigning: Total stigning ca 220m

Avbrutet lopp: Om du avbryter loppet måste du anmäla detta till start/målplats eller till eftercyklist.

Dusch/Toalett: Finns vid start/målplats

Priser: Priser till de tre bästa i M och K. Prisutdelning ca 10.30

Tävlingsregler:

• Tävlande ska följa den uppmärkta banan.
  • Tävlande måste hjälpa andra tävlande om det inträffat en olycka eller om någon skadat sig.
  • Allt deltagande sker på egen risk

Arrangör: Varnhems IF

Tävlingsledare: Johan Akilles 0702-604045

Varnhems IF - Saleby IF
2018-05-13 23:51

Fler bilder (+19) >>
Några bilder från dagens match
Vi börjar med att tacka våra duktiga tjejer och föräldrar i F 08/09 laget som var dagens "boll-kajsor" och även hade hand om kiosken, bra jobbat överallt!

Sen över till lite från matchen och då börjar vi med dagens domare som skötte sig fint trots att lagens färger blev för lika med bl.a. röda strumpor och att lagen kämpade och slet höll han matchen på en bra nivå och delade ut kort när så behövdes.

Det var gästerna Saleby IF som startade bäst och som tog ledningen efter 0-1 c.a. 5 min, Varnhems killarna jobbade sig in i matchen men ingen utdelning fram till vattenpausen efter dryga 20. Hemmalaget jagade en kvittering, båda lagen luftade sina bänkar men inga fler mål den halvleken.

Andra halvlek startade Varnhems killarna bättre och chanserna fanns men inte de riktigt heta lägena till en kvittering. Vi hade en plan B och den hann knappt sättas igång med än mer tryck framåt när Saleby lite turligt får med sig en boll och trycker in 0-2, typiskt när vi fått tryck men inte ovanligt när man får jaga en kvittering. Sista 10 är våra sämsta och det rinner iväg till 0-5, alldeles för stora siffror sett över 90 min men det är ju målen som räknas.

Vi har nu 2 träningar den här veckan och sedan en tuff bortamatch mot Kållandsö, det är seriens längsta resa och det gäller att vara på hugget när man kliver ur bilarna.

Over and out Jokern mfl.

Nyheter från vår verksamhet