-- Huvudsponsorer --
- Sponsorer -
Välkommen till Varnhems IF!
Varnhems IF skall vara en ideell förening där trivsel och gemenskap står i fokus. Ungdomsverksamheten skall fungera som en bred bas för klubben, där glädje och lek prioriteras. Vi ser det som självklart att kunna förena skolarbetet med fotboll och andra idrotter. Du som förälder tycker att det är roligt att engagera dig i ditt barns idrottsintresse.

Varnhems IF:s motto:
Motion-Aktivitet-Gemenskap-Idrott = MAGI

För att anmäla dig till föreningen välj din sektion i toppmenyn!

För att komma till medlemsregistreringen Sportadmin klicka här!

Seriefinal söndag 29/1 2017
2017-01-28 20:21
Nu fyller vi hallen!
GAMEDAY söndag kl. 17.00 är det dags för seriefinalen i Futsal serie 2 östra, båda lagen är obesegrade och en kvalplats till div. 1 ligger i potten :). Vi hälsar domarna, motståndarna IFK Mariestad och all publik välkomna till Vilanhall 2 :D. Vi tar endast 40 :- i entré (för er över 18 år, betalanden medlemmar i Varnhems IF har fri entré), vi har kiosk, matchprogram och lämnar målgaranti! Varmt välkomna önskar Varnhems IF´s fotbollssektion 2016/2017.

Från dagens "nätupplaga" av SKLT
2017-01-17 18:34
Varnhemsspelare håller upp banderollen med texten "Alla är olika – olika är bra" som det nya projektet inom svensk fotboll heter. Foto: Privat
Varnhemsspelare håller upp banderollen med texten "Alla är olika – olika är bra" som det nya projektet inom svensk fotboll heter. Foto: Privat
Varnhems IF prisas för integrationsarbete
INTEGRATION 10 000 kronor, armbindlar och en banderoll.
Det har Varnhems IF fått av Svenska Fotbollförbundet tack vare sitt integrationsarbete.

"Alla är olika – olika är bra". Så heter ett nytt projekt inom svensk fotboll.

Varnhems IF är en av sju föreningar i Västergötland som fått stipendiet. Niclas Schöld är involverad i klubbens integrationsarbete.

– Vi började med detta förra året då det kom många flyktingar till Skövde. Spelarna har hållit till i motionslaget här och många har aldrig spelat fotboll i en organiserad form tidigare, säger han.

Några killar har varit med i seniorlaget och futsallaget.

– Vi har haft med sju killar från Afghanistan och licenserat dem på tillfälligt personnummer.

Vad använder ni pengarna till?

– Vi använder dem till fortsatt integration och att killarna ska vilja vara med och träna med oss. Spelandet blir ett senare steg när de får licens.

För någon vecka sedan anordnades en lagaktivitet.

– Då åkte vi till ett ställe för att bowla, käka hamburgare och spela shuffleboard. Spelarna behöver inte stå för någonting. Många av killarna går i vanliga skolor men har kanske inga aktiviteter efter skoltid. Det här är ett bra sätt för dem att komma in i samhället, lära sig språket och hur det funkar i en förening.

TV: Se Varnhems målkalas i futsalserien

Silver rävarna från BIK - cupen i P 35 klassen
2017-01-14 12:48
Efter en tuff fredagskväll kunde gänget ta sig hem för egen maskin!
Med lite mer grejer i medicinväskan kanske det räckt hela vägen :), tror den tuffa lottningen med semi direkt efter sista gruppspelsmatchen och förlängningen där satte sina spår i finalen ;) ? ENV dock värdiga mästare efter sitt mål och 1-0 seger..... Hade vi fixat en förlängning till, vi hade ju trycket och chanserna sista 3 min i alla fall :) ????
Samla bonus till dig själv och stötta samtidigt föreningen!
2017-01-08 16:55

Vi har ett samarbete med INTERSPORT som innebär att vi som förening kan få bonus på våra föreningsmedlemmars privata köp hos INTERSPORT butik Stallsiken. Ju mer ni handlar, desto mer bonus får föreningen – men också ni själva! Förutsättningen är att ni är medlemmar i Club INTERSPORT. Det är alltså inte bara föreningen som får bonus.

Som privatperson och medlem i Club INTERSPORT samlar du så klart bonuspoäng för egen räkning också och får årligen hem en bonuscheck om du kommit upp i bonusnivå. Din bonus är 2-6% beroende på hur mycket du handlat för. Du tjänar själv på ditt clubmedlemskap och kan samtidigt stötta Varnhems IF. Dubbel nytta alltså!

Som Club INTERSPORT medlem får du även utskick med nyheter, inspiration och unika cluberbjudanden från INTERSPORT – digitalt via e-post eller SMS och hem i brevlådan.

Här kan man som medlem själv ange personnr, så ändras den förening man stöttar automatiskt till Varnhems IF.

Vill man som medlem själv gå in och ändra förening att stötta går man tillväga på följande sätt:

1.       Logga in med epost-adress och lösenord på mina sidor på Intersport.se/club

2.       Klick på ”mina uppgifter”

3.       Välj förening att stötta i rullistan ”min förening”

4.       Spara och logga ut.

Nyheter från vår verksamhet
Fotboll flickor 04/06, 13/02 22:25