Varnhems IF skall vara en ideell förening där trivsel och gemenskap står i fokus. Ungdomsverksamheten skall fungera som en bred bas för klubben, där glädje och lek prioriteras. Vi ser det som självklart att kunna förena skolarbetet med fotboll och andra idrotter. Du som förälder tycker att det är roligt att engagera dig i ditt barns idrottsintresse.

Varnhems IF:s motto:
Motion-Aktivitet-Gemenskap-Idrott = MAGI

För att anmäla dig till föreningen välj din sektion i toppmenyn!

För att komma till medlemsregistreringen Sportadmin klicka här!

2018 år ungsdomsavslutning
2018-11-11 20:54

Fler bilder (+62) >>
Lite bilder från eftermiddagen - kvällens avslutningar

Höstförsäljning
2018-09-03 12:27

Varnhems IF startar nu en höstförsäljning från Sockgrossisten.

Hör med era ledare för respektive lag för att få kataloger samt inloggningsuppgifter.

Innan ni startar försäljningen logga in med de uppgifter ni fått och ange namn samt telefonnummer så det kopplas till ert egna säljid.

Försäljningen pågår fram till den 5:e oktober men vänta inte till sista dagen med att lägga in beställningar utan gör det löpande.

Lite kort om Sockgrossisten:

Företaget är Borås baserat och har funnits i 25 år, inriktar sig på föreningar och skolklasser. Likt Newbody har de sortiment inom underkläder strumpor m.m men med större urval och fler produkter. Paketen kostar lika mycket som hos Newbody men föreningen får lite större del av behållningen.

Passa på att förnya strumpförrådet eller varför inte en ny höstmössa/scarf samtidigt som ni är med och bidrar till föreningens framtida utveckling.

Lycka till med försäljningen.

Varnhems IF satsar på ny anläggning för barn och ungdomar
2018-08-24 12:53

Med hjälp av finansieringsstöd från Sparbanken Skaraborg, genom sparbankstiftelsen samt Västergötlands idrottsförbund framtids säkrar och utökar vi i Varnhems IF möjligheten att bedriva idrottande för barn och ungdomar i de lägre åldrarna.

Under 2019 kommer en konstgräsplan i 7-manna storlek färdigställas i direkt närhet till den befintliga fotbollsplanen bakom idrottshallen. Två korsande 5-mannaplaner ryms också inom ytan. De yngre lagen får nu en dedikerad egen yta och det blir enklare att bedriva verksamheten med träningar och matcher. Fyllnadsmaterialet har valts med stor hänsyn till miljön och istället för SBR-gummi blir det E-corc.

Yttrande från Sparbanksstiftelsen skaraborg:

-       -  Att vara med och skapa arenor där barn och ungdomar kan mötas och utvecklas är en av flera dela i vårt uppdrag att driva tillväxt och utveckling i vårt verksamhetsområde. Vi är också mycket glada för miljöaspekten i projektet, berättar Annette Holgersson och Peter Karlsson från Sparbanksstiftelsen Skaraborg-

Det är oerhört stimulerande att vi i Varnhem nu får möjligheten att genomföra denna satsning för de yngre, detta medför ett lyft för både föreningslivet såväl som skola och spontanidrottande på landsbygden kring Varnhem.  En del arbete kvarstår givetvis innan barnen kan spela sina första matcher på den nya anläggningen men det är väldigt roligt att arbetet med finansiärer samt Skara kommun lett fram till detta och att vi nu kan förmedla denna nyhet.

Idrottande och inte minst fotboll har en historisk förankring i bygden, 2021 firar Varnhems IF 100års-jubileum och denna satsning medför att föreningsliv och idrottande för barn kan fortsätta bedrivas i Varnhem många år till.

Då tackar vi för Landslagets fotbollsskola 2018
2018-08-21 22:43
Fina bilder på Barcelona, Juventus och Real Madrid
Full fart under 3 dagar har det varit med 38 jätteduktiga tjejer och killar från olika föreningar i länet men som nu alltså har varit indelade i 3 stora klubbar som alla känner till. Ledarstaben om 15 personer har löst allt från att planera övningar, laga mat, ta hand om skador, kört tävlingar, domarutbildning, samarbetsövningar och sist men inte minst har vi ju fått fint besök av GB gubbarna och en fotograf (alla kommer få bilderna hemskickade, gruppbild och enskilda, riktigt fina kan jag lova).

Vi har redan fått flera positiva reaktioner från deltagare och deras föräldrar, vi hoppas alla haft en bra helg i Varnhem och på Varnhems IP.

Avslutningsvis vill vi även tacka våra sponsorer och samarbetspartners för hjälpen: Intersport i Skövde, Västgötabagarn i Mariestad, Coop Extra i Skövde, Varsego GB Glass i Mariestad, Roupez Profile i Skövde, Skövde Gravyr, Vilan i Skara, Svenska Kyrkan i Varnhem, Västergötlands Fotbollsförbund i Skövde, Varnhemsskolan och Expressbild,

Med vänlig hälsning fotbollshälsningar
GAMEDAY med Landslagets fotbollsskola som bollkallar och hejaklack
2018-08-19 14:02
Fri entré och vi har en välfylld kiosk
Vi hälsar Landslaget fotbollsskola, dagens domare, motståndarna Rackeby IK och all publik välkomna till Varnhems IP för höstens första hemmamatch.
Nyheter från vår verksamhet
Innebandy A-lag, 09/12 22:46