Välkommen till Varnhems IF!
Varnhems IF skall vara en ideell förening där trivsel och gemenskap står i fokus. Ungdomsverksamheten skall fungera som en bred bas för klubben, där glädje och lek prioriteras. Vi ser det som självklart att kunna förena skolarbetet med fotboll och andra idrotter. Du som förälder tycker att det är roligt att engagera dig i ditt barns idrottsintresse.

Varnhems IF:s motto:
Motion-Aktivitet-Gemenskap-Idrott = MAGI

För att anmäla dig till föreningen välj din sektion i toppmenyn!

För att komma till medlemsregistreringen Sportadmin klicka här!

VIF-dagen 7 maj
2017-04-26 22:06
Varmt välkomna till årets VIF-Dag

7:e Maj kl. 13:00 – 16:00 anordnar Varnhems IF årets Kick-off.

Det är info om klubbens aktiviteter, korvgrillning, kiosköppning

och fotbollsbrännboll som står på programmet.

Vi gästas även av Knaster och Knas som kommer och underhåller
Klockan 13 startar vi dagen med korvgrillningen.

Vid 17.00 har sedan seniorlaget hemmapremiär och kiosken är välfylld för alla som vill stanna kvar och heja fram de våra.

Information inför NewBody-försäljning
2017-04-23 15:27
Hej!
Hoppas allt är bra med er! Nu startar försäljningen av NewBody+kryddor och detta är en viktig del i att hålla nere antalet arbetsuppgifter men ändå få en bra inkomst till föreningen.

Steg 1: alla anmäler sig via länken ni fick i välkomstmailet från NewBody idag. Ni registrerar er som säljare och från denna sida kan sin sen dela länkar för att enkelt visa vad ni säljer i sociala medier samt registrerar det ni sålt vid periodens slut.

Steg 2: perioden vi säljer är 1-31 maj.

Steg 3: Ledare eller lagförälder kommer att dela ut kataloger och visningsex av kryddor som ni kan ta med till jobb eller liknande.

Steg 4: registrera det ni sålt på er NewBody-sida innan 31 maj.

Vid frågor så kontaktar ni era tränare eller Niclas Schöld.

Vi hoppas på att sälja så mycket som möjligt och på så sätt kunna fortsätta hålla nere kostnaderna och låta alla spela så mycket fotboll som möjligt även denna säsong!

Stort tack för er hjälp!
Varnhems IF
Dags för ny träningsmatch borta mot Tidavads IF onsdag 18.40
2017-04-18 23:02
Snillen spekulerar och detta är tydligen den topphemliga "tänkta" start 11:an

Vi har tagit ut en 18 manna trupp men det kan bli förändringar, det brukar de ju bli :( ????

OBS: samlingar i Skara 16.30, i Varnhem 16.45, i Skövde 17.00 eller vid planen i Tidavad kl. 17.40 så se till och svara på kallelsen nu!

Over and out Jokern mfl....

Fina mössor
2017-04-05 21:53
Varnhems IF P8/P9 pustar ut efter en träning.
I år har alla fotbollspelare i Varnhems IF fått en röd vacker mössa som funkar lika bra till träning som fest. Bland de första att använda den var pojkarna i lag P8/P9.
Breaking Floorball News!!!
2017-03-22 16:16
Större delen av truppen efter en av säsongen matcher och mål!

Nu har vi varit i kontakt med föreningens tränare 2016/2017, både Håkan Billman och Jörgen Ryden är klara för säsongen 2017/2018 🙂, oerhört skönt att få fortsätta med samma ledarstab och föreningen försöker jobba långsiktigt!

Nu är det mycket upp till er spelare om vi ska kunna ha mer än ett seniorlag nästa säsong?

Måndagen den 3:e april då vi bjuder in lämpliga nyförvärv 😉 att provträna med årets trupp och se om alla bitar faller på plats för en fortsättning i Varnhems IF.

Föreningen vet också att önskemålet finns och behov av ett U-lag är väl ganska naturligt? Vi får se vad förbundet tänker sig nästa säsong med div 4 eller rena U-lags serier, vi kanske kan ställa upp med ett U/Juniorlag så alla som tränar och hänger i även kan få lira lite och få komma med i matchprotokollet 😉? Just nu fortsätter vi ha öppna träningar för Motion/Ungdom på tisdagar!

Over and out Jokern

Nyheter från vår verksamhet