Välkommen till föreningen!
Varnhems IF skall vara en ideell förening där trivsel och gemenskap står i fokus. Ungdomsverksamheten skall fungera som en bred bas för klubben, där glädje och lek prioriteras. Vi ser det som självklart att kunna förena skolarbetet med fotboll och andra idrotter. Du som förälder tycker att det är roligt att engagera dig i ditt barns idrottsintresse.

Varnhems IF:s motto är MAGI och det betyder Motion, Aktivitet, Gemenskap & Idrott
Nu spurtar vi med NEWBODY och SPICY DREAM
2020-04-05 15:07
Att dela länken nedan är det enklaste och snabbaste sättet att bjuda in hela gruppen på en och samma gång. Dela den någonstans där alla säljare kommer åt den – förslagsvis på er laget.se-sida eller någon annan sida där alla är inne och kollar. Du kan även lägga in länken i ett mail eller i ett sms till säljarna. Länken leder dem till en sida där de själva genomför sin registrering.

NEWBODY

SPICY DREAM

2020-04-05 11:15
Med anledning av Coronaviruset har styrelsen i Varnhems If tagit fram riktlinjer som förtydligar hur vi agerar och tar vårat samhällsansvar för att förhindra onödig smittspridning i samhället.
Vi uppmanar samtliga medlemmar att ta er tiden att läsa detta.

Ni finner dokumentet på:

Givetvis gäller även de allmänna riktlinjer som myndigheterna förmedlar.
Riktlinjerna från myndigheterna uppdateras löpande och är var och ens ansvar att hålla sig uppdaterade kring. Myndigheternas riktlinjer gäller i första hand då de uppdateras löpande.

mvh

/Styrelsen
Pilgrimsvandring/trailrun
2020-03-31 16:14
Pilgrimsgruppen har ihop med styrelsen beslutat att FLYTTA årets vandring till hösten.
Detta med tanke på rådande situation av coronavirusets framfart och restriktioner som gör det svårt att planera inför den då det är knappt två månader bort.
Vi hoppas naturligtvis att vi kommer kunna genomföra vandringen i höst så att vi inte bryter en tradition som har hållit i 46 år.
Nytt datum kommer att läggas in så fort som möjligt!

Har ni frågor, kontakta Andreas Algpeus, 0725166331

Mvh Pilgrimsgruppen, Varnhems IF
Lite nyheter från Newbody och Spicy Dream
2020-03-31 14:07
Hej alla säljare och kunder!

Nu närmar vi oss slutet av vår försäljningsperiod och stänger shoparna på söndag den 5 april och lägger vår föreningsbeställning på måndag den 6:e för att kunderna som beställt ska få en snabb leverans :)!

•  Har du inte provat att logga in som säljare skall du göra detta nu.
  •  Sen kan du dela din försäljnings sida på olika sätt ex. facebook.
  •  Föreningen har ju inget säljkrav men det är viktigt att alla försöker sälja eller köper några paket själv! Många kryddpaket är perfekta att ge bort som presenter!

Avslutningsvis kommer vi öppna upp för efterbeställning och då har vi öppet i cirka 3 veckor till men tänk på att de som redan beställ gärna vill ha sin beställning snabbt så ibland får man göra 2 beställningar.

Köp direkt från Newbody - Spicy Dream och stöd föreningen!

Det gör ont i oss att se att föreningslivet drabbas så hårt i och med coronavirusets framfart. I dessa tider måste vi göra vad vi kan för att underlätta försäljningen för er - speciellt den digitala försäljningen.

Med start idag sänker vi därför fraktkostnaden tillfälligt för direktköp från 69 kronor till 35 kronor vilket förhoppningsvis gör att fler kunder handlar av er med direktköp, betalar online och får sina paket hemskickade från oss direkt till närmsta utlämningsställe.

Handlar kunden 6 Newbody paket eller fler så bjuder vi på frakten.
För Spicy Dream gäller 7 paket för fraktfritt.

Ta hand om er!
Hälsningar, vännerna på Newbody Family
Ny funktion för medlemmar lanserad
2020-03-24 21:53
Äntligen här, det som alla längtat efter! Alla typer av frågor som berör dig som medlem kan mejlas till medlemssupport@varnhemsif.se. Finns nu även en FAQ för er som hatar att be om hjälp :-). Vet att många har frågor om SportAdmin, Hemsidan, träning etc - allt detta kan nu nås under denna paraplymejl. Mejla bara, så ser vi till att du får ett bra svar från lämplig person.
FAQ Hittas under Medlemssupport » - hjälp oss fylla på genom att mejla till oss. Ha en fin kväll.
Nyheter från vår verksamhet
Fotboll herrar Senior, 05/04 20:08