Varnhems IF skall vara en ideell förening där trivsel och gemenskap står i fokus. Ungdomsverksamheten skall fungera som en bred bas för klubben, där glädje och lek prioriteras. Vi ser det som självklart att kunna förena skolarbetet med fotboll och andra idrotter. Du som förälder tycker att det är roligt att engagera dig i ditt barns idrottsintresse.

Varnhems IF:s motto:
Motion-Aktivitet-Gemenskap-Idrott = MAGI

För att anmäla dig till föreningen välj din sektion i toppmenyn!

För att komma till medlemsregistreringen Sportadmin klicka här!

Pilgrimsvandringen 2018
2018-05-25 00:16

Tack alla vandrare för årets Pilgrimsvandring välkomna nästa år igen.

Startande vuxna: 271 st

Startande barn: 29 st

Vinnare vuxen: Leif Ström Floby

Vinnare barn: Samuel Lisetorp Stora Levene

Priser skickas till vinnarna.

Rätta svar vuxenfrågor

Snörets längd 188 cm

Stochampionatet 20-22 juli
2018-05-23 17:49

Varje sommar under de senaste åren har Varnhems IF genomfört ett stort arbetsprojekt som gett verksamheten många sköna slantar. I år handlar det liksom de senaste två åren städning på Axevalla travbana under Stochampionathelgen den 20-22 juli.

Arbetspassen är cirka 4 timmar långa och det går att välja om man vill delta i morgon- eftermiddags- eller kvällspassen. Morgonpassen är kortare 2-3 timmar och startar 7 eller 8 på lördag morgon och söndag morgon.

Vi i styrelsen önskar att så många medlemmar som möjligt vill dra sitt strå till stacken och på det viset underlättar en fortsatt verksamhet i VIF. Det är särskilt viktigt i år eftersom förra årsredovisningen visade ett negativt resultat och vi är i kraftigt behov av kapitaltillskott.

Damer och herrar, killar och tjejer alla kan delta, det finns många olika arbetsuppgifter.

Väl mött!

Varnhems IF - Saleby IF
2018-05-13 23:51

Fler bilder (+19) >>
Några bilder från dagens match
Vi börjar med att tacka våra duktiga tjejer och föräldrar i F 08/09 laget som var dagens "boll-kajsor" och även hade hand om kiosken, bra jobbat överallt!

Sen över till lite från matchen och då börjar vi med dagens domare som skötte sig fint trots att lagens färger blev för lika med bl.a. röda strumpor och att lagen kämpade och slet höll han matchen på en bra nivå och delade ut kort när så behövdes.

Det var gästerna Saleby IF som startade bäst och som tog ledningen efter 0-1 c.a. 5 min, Varnhems killarna jobbade sig in i matchen men ingen utdelning fram till vattenpausen efter dryga 20. Hemmalaget jagade en kvittering, båda lagen luftade sina bänkar men inga fler mål den halvleken.

Andra halvlek startade Varnhems killarna bättre och chanserna fanns men inte de riktigt heta lägena till en kvittering. Vi hade en plan B och den hann knappt sättas igång med än mer tryck framåt när Saleby lite turligt får med sig en boll och trycker in 0-2, typiskt när vi fått tryck men inte ovanligt när man får jaga en kvittering. Sista 10 är våra sämsta och det rinner iväg till 0-5, alldeles för stora siffror sett över 90 min men det är ju målen som räknas.

Vi har nu 2 träningar den här veckan och sedan en tuff bortamatch mot Kållandsö, det är seriens längsta resa och det gäller att vara på hugget när man kliver ur bilarna.

Over and out Jokern mfl.

Varnhems IF - Saleby IF
2018-05-12 12:06
Vi tackar våra sponsorer för stödet 2017!
Dags för säsongens andra hemmamatch, den första slutade med uddamålsförlust 2-3 mot Hangelösa IF i söndags  och sen har vi hunnit med att spela 2-2 mot Rackeby IK i onsdags! Nu hälsar vi domaren, motståndarna Saleby IF, all publik och våra bollkajsor från F 08/09 välkomna till Varnhems IP söndag 13/5 kl. 17.00.

Vi har självklart en välfylld kiosk med korv, kaffe, dricka, glass och allt som man kan vilja ha under matchen! Entré endast 40:- för er som är över 18 år och som inte är medlemmar i Varnhems IF (föreningens medlemmar har naturligtvis fritt inträde oavsett ålder) så kom upp och stötta killarna och tjejerna nu!
Nyheter från vår verksamhet
Fotboll pojkar 08/09, 24/05 19:57