Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Varnhems IF skall vara en ideell förening där trivsel och gemenskap står i fokus. Ungdomsverksamheten skall fungera som en bred bas för klubben, där glädje och lek prioriteras. Vi ser det som självklart att kunna förena skolarbetet med fotboll och andra idrotter. Du som förälder tycker att det är roligt att engagera dig i ditt barns idrottsintresse. 

Varnhems IF:s motto:
Motion-Aktivitet-Gemenskap-Idrott = MAGI 


För att anmäla dig till föreningen välj din sektion i toppmenyn!
För att komma till medlemsregistreringen Sportadmin klicka här!

https://sportadmin.se/pop/ko.asp?ID=355482880

Nya fina insatser av Futsal seniorena
2019-01-12 19:10

Fler bilder (+14) >>
Lite bilder från Dagens BIK cup
Full fart varje helg nu och efter förra helgens andra plats i SKLT var de nu nya lag och lite nya spelare i BIK cupen! Vi hade med oss 2 målvakter och 11 utespelare samt en bred ledarstab!

Vi började med att möta "hemmafavoriterna" Borgunda IK och de hade ett vasst lag, det blev en jämn men mållös match, 0-0 efter några vassa chanser men skönt att komma igång.

Vi blandade och körde med en ny målis och 8 utespelare mot Vartofta SK , här tog vi tag i matchen direkt gjorde 1-0 genom Fisnik och sen 2-0 genom Jesse vilket också blev slutresultatet.

Sista matchen i gruppen mot Tråvad-Larv och här skulle gruppsegern avgöras, vi hade ju en match kvar efter oss i gruppen efter vår match och gruppen stod mellan Tråvad-Larv och oss på 4 poäng, Borgunda hade 2 och Vartofta stod på 0. Vi blandade om igen i laget, bytte målis m.m. och förberedde även för att kunna plocka ut målvakten och köra med en extra utespelare, en JOKER. Bra tempo och båda lagen skapade chanser men mållöst 0-0 och då kunde vi bara bli tvåa i gruppen eller t.o.m. bli trea så vi tog ut målvakten på slutet och det gav resultat, målskytt tror jag Adam var och vi vinner med 1-0 och vinner även gruppen.

Lite vila innan kvartsfinal mot Valtorps IF och vi byter målvakt och ändrar lite i våra fyror, futsal är lite som att spela schack samtidigt som man kör 400 meterslopp, minsta lilla misstag så slår motståndarna till, väldigt kul för publiken och de är ingen risk någon nickar till på läktaren. Jag tycker vi startar bra och skapar lägen men det blir Valtorp som tar ledningen och tiden går. Vi ändrar lite i fyrorna och gör klart för nytt Joker spel, de spelar ju ingen roll om man förlorar med 1-0 eller 2-0 och vid kvittering blir de ju straffar. Vi trycker ner Valtorp och skapar chanser, pang 1-1 genom Fisnik och det står sig sedan matchen ut. Klart för 3 straffskyttar och Ali Resa står i vårt mål, Valtorp börjar skjuta och Ali Resa räddar, tyvärr bränner vi vår straff och 1-1 står sig. Valtorp skjuter sin andra och Ali Resa räddar igen men vi skjuter insida stolpe och 1-1 efter andra rundan. Valtorp sätter sin tredje straff och det gör även vi genom Fisnik 2-2 efter 3 rundor och då ska man fortsätta med "sudden straffar"! Ali Resa räddar och vi kan avgöra men tyvärr träffar vi virket igen, nästa runda blir nya räddningar av båda målvakterna och dags för sjätte rundan, Valtorp bränner sin och Javid har nu chansen att spika resultatet, han sätter den snyggt och vi är vidare på totalt 3-2 och klara för semifinal mot Falköpings FC!

Två bra lag och Falköpings FC vann ju Möbelcupen och senast KM i Falköping men vi har inte mött dom tidigare och hade ingen koll på hur de spelade heller??? Full fart åt båda hållen, det blev tyvärr Falköping FC som kontrar in ledningsmålet 0-1 och då måste vi ju chansa med Joker igen, det har ju gått bra två gånger innan under dagen men inte tredje gången gillt :(. Det blev väldigt konstigt när de spelade i grönt och vi hade gröna västar till målvakten, det kändes som de blev 5 och vi bara var 4..... Nu ska vi inte skylla på västarna för Falköpings killarna var väldigt duktiga och vi får inte till de riktig utan mitt i vår satsning framåt kommer det en hög boll som två spelare går upp i en nickduell som vi vinner men bollen nickas över vår Joker spelare och in i vårt tomma mål :(, 0-2 och utslagna i semifinalen alltså! Falköping FC vann sedan finalen på straffar så då kan vi ju utse oss som "treor" i cupen :).

Vi tar med oss bra spel i fem matcher, två bra målvakter och 11 duktiga utespelare! Nu blir de två träningar i veckan innan vi har nästa seriematch hemma i Vilanhall 1 på lördag den 19 januari kl. 17.00 och då hoppas vii fyller hallen med publik.

Over and out JokernDags för helgens BIK cupen som spelas i Stenstorp 12 januari
2019-01-11 10:45
Vi vann den här cupen 2015, kan det vara dags igen? Många nya spelare mellan 2015 - 2019!
Vi hoppas många passar på och kommer till Gustav Dahlèns hallen i Stenstorp lördag den 12 januari och stöttar grabbarna :).

Första gruppspelsmatchen i BIK Cupen

12.00 Gr 3 Varnhems IF - Borgunda IK

2 Adam Gadzo
7 X Fidaim Baftiu
8 Mohammad Mohamadi
9 Rigelt Ibrahimi
10 Noah Tesfaye Berhane
11 Enis Aliu
14 Jesse Zaza Svensson Jackson
19 Javid Shafaei
20 Simon Storm
21 Markus Börjesson
23 Fredrik Åström
50 Pelle Stohlander
55 Alireza Rezai
60 Rrahim Hiseni


Ledare Roll

Alush Jusufi Massage/Press/Media


Arben Haxha Headcoach/Taktiskt ansvarig


Niclas Schöld Waterboy
Bra insatser idag i SKLT cupen
2019-01-06 18:39
Bild från en seriematch men många var ju med även idag!
Först och främst tackar vi arrangörerna Skara FC och SKLT samt domarna för ett bra arrangemang och sedan tackar vi alla som stöttat oss under dagen! Kul med ert stöd på läktaren och de höjer grabbarna ett par snäpp på plan :).

Vi tar sen en kort resumé från dagens sex matcher!

Vi startade bra i gruppen mot div 5 laget Kinne-Vedums IF och tar ledningen direkt genom Simon Storm 1-0, båda fyrorna funkar bra och vi utökar även till 2-0 genom Adam Gadzo vilket blir slutresultatet. 

Nästa match har vi Skara FC U-18 som var mycket duktiga och den här matchen fick vi verkligen jobba och till slut hittar vi fram till Noah Tesfaye som vänder upp och trycker in matchens enda mål, seger med 1-0 alltså och ledning i gruppen.

Tredje matchen väntar "stor favoriterna och färska div 3 laget Ardala GoIF", vi har alltid haft täta matcher mot dom och det var inget undantag idag heller. Vi startar bra och tar även ledningen genom Alush Jusufu men ledningen stod sig inte många minuter innan Ardala kvitterar efter en tilltrasslad situation efter en hörna. Oavgjort stod sig matchen ut och vi var fortfarande obesegrade och kvar i ledningen av gruppen.

Fjärde matchen möter vi div 5 laget Sils IF som även hämtat lite förstärkningar från Deportivo Götene som vi har i Futsalserien. Det blev en jämn match där vi gjorde allt rätt utom att sätta in bollen men då storspelade Lingman i kassen för Sils IF också, matchen slutade 0-0 och det var väl poäng för oss och fortsatt ledning i gruppen. Det tråkiga var dock att vi fick Alush skadad och han spelade tyvärr inget mer under dagen, hoppas det inte var någonting allvarligt men han finns på KSS nu med ont i knät, som tur var höll tänderna och det var bara lite blodvite från läppen som syntes. Nu blev det en lång väntan på om vi skulle behålla förstaplatsen i gruppen eller om Ardala skulle vinna sina matcher och kunna hamna på samma poäng??? Vi var sämst tvåa men alla matcherna skulle ju spelas och även den andra gruppen skulle ju avgöras mellan Skara FC och Götene IF???

Med ett nödrop går Ardala vidare som tvåa i gruppen efter 0-0 i sin sista match, Skara FC - Götene IF spelar 1-1 och då blir det alltså Skara FC - Ardala GoIF i första semin och Varnhems IF - Götene IF i den andra. Den första semin blir de straffar och till slut står Ardala som segrare och klara för finalen.

Till vår semifinal går vi in med 7 utespelare och sen har vi fått byta om på vår andre målvakt och en ledare då vi tappat lite folk under dagens gång :(. Vi startar mycket bra och tar ledningen genom Adam Gadzo 1-0 och utökar även till 2-0 genom Fidaim Baftiu! Detta kanske var vår bästa match för dagen och vi försökte sen kontrollera matchen utan att få några fler skador vilket vi verkligen inte hade råd med. Götene IF tryckte på men utan resultat och vi var klara för finalen, där väntade ju Ardala GoIF igen.

Bra match igen, båda lagen bjuder upp till dans och det var storspel av båda målvakterna vilket även resultatet efter full tid visade 0-0 och nu väntade det en förlängning på 5 min. Ardala var vassare i finalen än i gruppspelsmatchen och det osade katt flera gånger även under förlängningen och de tog även ledningen på ett fint avslut från kanten som går stolpe in och 0-1 underläge! Vi gör vad vi kan men det var många trötta ben på slutet, vi plockar målvakten och ger allt sista minuten och vi kommer till 2 farliga avslut men Jesse får en tuff behandling och trots allt iväg skottet som tar på hälen på backen och stolpen, Enis har ett tungt skott men även detta tar till slut i stolpen och till sist har vi även en dubbelhörna men vi får inte dit kvitteringen utan förlorar finalen med 0-1 till slut.

Ingen minns ju en tvåa (heter de ju) men idag hoppas jag alla som var där kommer ihåg oss som ett duktigt lag, detta är ju faktiskt bästa placeringen i just SKLT och det var ju inte så många år sedan vi inte ens var inbjudna utan fick sitta på läktaren och titta på.

Varnhems IF grattar naturligtvis segrarna Ardala GoIF, alltid tuffa matcher mellan lagen och vi får sikta på revansch nästa gång. Vi grattar även Markus Börjesson som fick utmärkelsen som turneringens bästa målvakt och med endast 2 insläppta mål under 6 matcher och en förlängning kan man inte annat än hålla med juryn. 

Avslutningsvis tackar vi även en "anonym sponsor" till laget som ställde upp med extra pris.

# Bästa spelare i varje match 1 presentkort på en ”dagens”.

# Vid vunnen match får även ”bästa spelare” dessert!!!

# Vidare från gruppen: 1 ”dagens” till alla spelare inkl. ledare! 


Tyvärr fick han inte utlösa det sista priset som hela truppen skulle fått men det "spar vi" lite.

Sist men inte minst ett stor tack till Sebastian Åberg som fixade matchkläderna, super Sebbe!


Over and out Jokern mfl.

 
2018 år ungsdomsavslutning
2018-11-11 20:54

Fler bilder (+62) >>
Lite bilder från eftermiddagen - kvällens avslutningar

Höstförsäljning
2018-09-03 12:27

Varnhems IF startar nu en höstförsäljning från Sockgrossisten. 

 

Hör med era ledare för respektive lag för att få kataloger samt inloggningsuppgifter.

Innan ni startar försäljningen logga in med de uppgifter ni fått och ange namn samt telefonnummer så det kopplas till ert egna säljid.

 

Försäljningen pågår fram till den 5:e oktober men vänta inte till sista dagen med att lägga in beställningar utan gör det löpande. 

 

Lite kort om Sockgrossisten:

Företaget är Borås baserat och har funnits i 25 år, inriktar sig på föreningar och skolklasser. Likt Newbody har de sortiment inom underkläder strumpor m.m men med större urval och fler produkter. Paketen kostar lika mycket som hos Newbody men föreningen får lite större del av behållningen.

 

Passa på att förnya strumpförrådet eller varför inte en ny höstmössa/scarf samtidigt som ni är med och bidrar till föreningens framtida utveckling.

 

Lycka till med försäljningen.

 

Nyheter från vår verksamhet
Innebandy A-lag, 18/01 09:21 
Fotboll flickor 10/12, 15/01 01:12 
Innebandy Barn/Ungdom, 13/01 14:11 
Futsal senior, 06/01 20:38 
 
Huvudsponsorer
Sponsorer