Varnhems IF skall vara en ideell förening där trivsel och gemenskap står i fokus. Ungdomsverksamheten skall fungera som en bred bas för klubben, där glädje och lek prioriteras. Vi ser det som självklart att kunna förena skolarbetet med fotboll och andra idrotter. Du som förälder tycker att det är roligt att engagera dig i ditt barns idrottsintresse.

Varnhems IF:s motto:
Motion-Aktivitet-Gemenskap-Idrott = MAGI

För att anmäla dig till föreningen välj din sektion i toppmenyn!

För att komma till medlemsregistreringen Sportadmin klicka här!

En pinne för Futsallaget
2017-12-10 17:24

Fler bilder (+14) >>
Lite bilder från dagens match i Skara Idrottshall
Gameday med nya förutsättningar, team rehab skötte laget idag och fixade allt på ett bra sätt!

Varnhems IF startade matchen uselt 0-1, 0-2, 0-3 och det var väl inte många som följt matchplanen så långt? Troligen inte många som trodde på en vändning heller med coacherna villa annat, lite byten i laget och sen kom 1-3 genom Ahmed, 2-3 genom David och det blev halvlekssiffrorna! Andra halvlek med bättre inställning och 3-3 genom Javid, sen 4-3 genom Ahmed igen och sen lite chanser fram och tillbaka innan vi bjuder på 4-4! FC Paratodus U tar ledningen 4-5 och vi reducerar till 5-5 genom Jesse!

Kanske rättvist för lagen hade varsin halvlek och det visade sig även i målprotokollet.
Slutspelat i Möbelcupen 2017, vi blev bästa div. 6 lag och trea totalt!
2017-12-03 21:04

Fler bilder (+36) >>
Lite matchbilder signerade Enis, Alush, Anton och säkert nån mer som fotade........
Vidare efter gruppspelet i fredags, med en seriematch borta i Borås igår åkte vi i morse till Tibro för minst 3 matcher i slutspelet! Vi började mot Kinnarps/Slutarps IF och de var en typisk "morgonmatch" som slutade 0-0! Nästa match mot en gruppsegrare IFK Skövde som tog ledningen med 1-0 men vi vänder och vinner med 1-3 (vi var bortalag)! Sista matchen var helt avgörande för alla lagen hade ju teoretiska möjligheter att gå vidare beroende på hur den andra matchen gick??? Vi möten ytterligare en gruppetta sen igår Jula BK som kryssade sina 2 första matcher idag, vi fokuserade på minst en pinne men gick naturligtvis för 3 och det började bra med ett ledningsmål 1-0 och sedan kontrollerade vi resten och vinner gruppen på 7 pinnar och mycket bra laginsatser, Vi var nu klara för kvartsfinal och kunde se avgörande matchen i grupp 5 mellan IFK Hjo och IFK Tidaholm, slutade 0-0 och vi får möta IFK Hjo i kvartsfinal 3! Nu var vi på G och Simon Storm skötte allt som en lagkapten kan göra, killarna värmde upp igen, gött tugg och bra stämning, allt kändes bra :). Varnhems leget startade bra och skapade direkt läge men räddning, efter 5 min tar vi ledningen genom Javid Shafaei (första helgen han är spelklar och första målet i Varnhems tröjan) ;). Chanser åt båda håll men 2 bra försvar håller tätt och matchen slutar med 1-0 seger och vi är nu framme i semifinalen. De blir Varnhems IF - Fagersanna IF och en riktigt tuff nöt att knäcka men vi har hittat ett bra försvar och framåt brukar de ju bli lägen..... Oavgjort skulle de bli straffar och ju längre matchen gick ju mer lutade de åt straffar 0-0 efter halva matchen 0-0 efter 15 men med 20 sec kvar tar ett skott på en utespelare sen på Emils knä och i en svag båge in i mål :(, vi stsar framåt med 5 utespelare men får inte till de utan åker ut med 0-1. Summa summarum är vi ett av 40 lag, vi blir bästa div. 6 lag i cupen och även en slutlig tredje plats, vi har gett allt och ska vara väldigt nöjda med insatserna i fredags och idag :). Stort tack till alla som kom och stöttade oss i helgen :D.
2:a i gruppen, slutspel på söndag i Möbelcupen
2017-12-02 00:30

Fler bilder (+39) >>
Lite matchbilder signerat Javid som var fotograf

Futsal DM Grupp 1 avgjord, mycket lyckat arrangemang!
2017-11-26 18:01

Fler bilder (+37) >>
Lite bilder från dagen i Viktoriaskolan i Skara.
Varnhems IF arrangerade och spelade idag Futsal DM! Det var totalt 5 lag, 4 domare som genomförde 10 matcher. Vi gratulerar Fagersanna IF som vann samtliga sina 4 matcher och imponerade stort, på andra plats och chans att gå till slutspel blev Tibro AIK, tredje plats i gruppen IFK Mariestad, fjärde platsen tog Varnhems IF före BK Trix.

Avslutningsvis ett stort tack till alla som hjälpte till under dagen, vi börjar med Securitas tjejen som stängde av larmet och som räddade hela dagen :). Vi hade Bg och Pia i kiosken, Stefan som filmade, Javid och Enis i entrén och foto, Håkan, Sebbe och Anton i sekretariatet och alla andra som ryckte in lite överallt och fixade allt från städ till stängning!
På söndag 26/11 arrangerar Varnhems IF FUTSAL DM!
2017-11-25 14:16
Mycket proffsigt med program från Logic, bra jobbat Robban och Mackan!
Varnhems IF hälsar gästande lag (BK Trix, Fagersanna IF, IFK Mariestad, Tibro AIK), de 4 domarna och all publik välkomna till den nya hallen i Viktoriaskolan! Första matchen startar redan kl. 10.00 och under dagen kommer 10 matcher avgöras där alla möter alla under 20 minuters matchtid och gruppettan går sen vidare till DM slutspel samt även grupptvåan har chansen när samtliga DM grupperna avgjorts. Vi öppnar hallen och entrén  kl. 09.00 för alla intresserade och vi kommer garanterat se många duktiga spelare och många mål. Vi erbjuder kiosk, matchprogram, pris till bäste spelare i varje match och tar endast 40:- i entrén för alla över 18 år (OBS Varnhems IF`s medlemmar har fritt inträde).

Med vänlig hälsning Varnhems IF`s Futsalsektion 2017/2018
Nyheter från vår verksamhet