Varnhems IF skall vara en ideell förening där trivsel och gemenskap står i fokus. Ungdomsverksamheten skall fungera som en bred bas för klubben, där glädje och lek prioriteras. Vi ser det som självklart att kunna förena skolarbetet med fotboll och andra idrotter. Du som förälder tycker att det är roligt att engagera dig i ditt barns idrottsintresse.

Varnhems IF:s motto:
Motion-Aktivitet-Gemenskap-Idrott = MAGI

För att anmäla dig till föreningen välj din sektion i toppmenyn!

För att komma till medlemsregistreringen Sportadmin klicka här!

Klädprovardagar på Intersport
2018-02-20 21:49

Välkommen till vårens klädprovardagar på Intersport Stallsiken Skövde

• Tillfälle 1 Torsdag 1/3
  • Tillfälle 2 Onsdag 21/3
  • Föreningsdagarna 10-12/4

Tiden för dessa dagar är kl.15-19 vid tillfälle 1 och 2. Under föreningsdagarna v.15 (som vänder sig till Intersportknutna föreningar i hela landet) kommer ett separat utskick med erbjudande till föreningen men under dessa dagar kommer det också finna möjlighet att prova storlekar. Naturligtvis kan man redan nu går in på: https://team.intersport.se/team/varnhems-if/ för beställning. Nytt för i år är en liten uppdatering av regnjackan och en ny tränings T-shirt.

Medlemmen får på plats i butiken en lapp att fylla i och som man ta med hem. Beställning och betalning via webshopen i lugn och ro framför datorn hemma.

Dessutom ett litet erbjudande i butik på övrigt sortiment (ord. priser) just den kvällen. Perfekt för nya skor eller benskydd eller annat.

OBS!!

Ni som inte redan är medlemmar i Club Intersport får gärna bli det och ange Varnhems IF som er förening, då man dels samlar bonus till sig själv och dels får Varnhems IF en bonus på de inköp som ni gör. Detta är ett bra och viktigt tillskott till vår verksamhet!

Se föregående nyhet eller klicka här direkt för att registrera er

Är ni redan medlemmar i Club Intersport men inte angett Varnhems IF som er förening går detta komplettera på ”Mina sidor” på https://www.intersport.se/om-intersport/club-intersport/

En pinne för Futsallaget
2017-12-10 17:24

Fler bilder (+14) >>
Lite bilder från dagens match i Skara Idrottshall
Gameday med nya förutsättningar, team rehab skötte laget idag och fixade allt på ett bra sätt!

Varnhems IF startade matchen uselt 0-1, 0-2, 0-3 och det var väl inte många som följt matchplanen så långt? Troligen inte många som trodde på en vändning heller med coacherna villa annat, lite byten i laget och sen kom 1-3 genom Ahmed, 2-3 genom David och det blev halvlekssiffrorna! Andra halvlek med bättre inställning och 3-3 genom Javid, sen 4-3 genom Ahmed igen och sen lite chanser fram och tillbaka innan vi bjuder på 4-4! FC Paratodus U tar ledningen 4-5 och vi reducerar till 5-5 genom Jesse!

Kanske rättvist för lagen hade varsin halvlek och det visade sig även i målprotokollet.
Slutspelat i Möbelcupen 2017, vi blev bästa div. 6 lag och trea totalt!
2017-12-03 21:04

Fler bilder (+36) >>
Lite matchbilder signerade Enis, Alush, Anton och säkert nån mer som fotade........
Vidare efter gruppspelet i fredags, med en seriematch borta i Borås igår åkte vi i morse till Tibro för minst 3 matcher i slutspelet! Vi började mot Kinnarps/Slutarps IF och de var en typisk "morgonmatch" som slutade 0-0! Nästa match mot en gruppsegrare IFK Skövde som tog ledningen med 1-0 men vi vänder och vinner med 1-3 (vi var bortalag)! Sista matchen var helt avgörande för alla lagen hade ju teoretiska möjligheter att gå vidare beroende på hur den andra matchen gick??? Vi möten ytterligare en gruppetta sen igår Jula BK som kryssade sina 2 första matcher idag, vi fokuserade på minst en pinne men gick naturligtvis för 3 och det började bra med ett ledningsmål 1-0 och sedan kontrollerade vi resten och vinner gruppen på 7 pinnar och mycket bra laginsatser, Vi var nu klara för kvartsfinal och kunde se avgörande matchen i grupp 5 mellan IFK Hjo och IFK Tidaholm, slutade 0-0 och vi får möta IFK Hjo i kvartsfinal 3! Nu var vi på G och Simon Storm skötte allt som en lagkapten kan göra, killarna värmde upp igen, gött tugg och bra stämning, allt kändes bra :). Varnhems leget startade bra och skapade direkt läge men räddning, efter 5 min tar vi ledningen genom Javid Shafaei (första helgen han är spelklar och första målet i Varnhems tröjan) ;). Chanser åt båda håll men 2 bra försvar håller tätt och matchen slutar med 1-0 seger och vi är nu framme i semifinalen. De blir Varnhems IF - Fagersanna IF och en riktigt tuff nöt att knäcka men vi har hittat ett bra försvar och framåt brukar de ju bli lägen..... Oavgjort skulle de bli straffar och ju längre matchen gick ju mer lutade de åt straffar 0-0 efter halva matchen 0-0 efter 15 men med 20 sec kvar tar ett skott på en utespelare sen på Emils knä och i en svag båge in i mål :(, vi stsar framåt med 5 utespelare men får inte till de utan åker ut med 0-1. Summa summarum är vi ett av 40 lag, vi blir bästa div. 6 lag i cupen och även en slutlig tredje plats, vi har gett allt och ska vara väldigt nöjda med insatserna i fredags och idag :). Stort tack till alla som kom och stöttade oss i helgen :D.
2:a i gruppen, slutspel på söndag i Möbelcupen
2017-12-02 00:30

Fler bilder (+39) >>
Lite matchbilder signerat Javid som var fotograf