Varnhems IF skall vara en ideell förening där trivsel och gemenskap står i fokus. Ungdomsverksamheten skall fungera som en bred bas för klubben, där glädje och lek prioriteras. Vi ser det som självklart att kunna förena skolarbetet med fotboll och andra idrotter. Du som förälder tycker att det är roligt att engagera dig i ditt barns idrottsintresse.

Varnhems IF:s motto:
Motion-Aktivitet-Gemenskap-Idrott = MAGI

För att anmäla dig till föreningen välj din sektion i toppmenyn!

För att komma till medlemsregistreringen Sportadmin klicka här!

Dagordning årsmöte
2019-03-23 15:02
Dagordning för årsmötet den 24/3 finns nu tillgängligt via länken nedan.

Varnhems IF säljer nu Newbody samt kryddor från Spicy Dream
2019-03-15 09:42

Till Newbody, alla kommer dessutom få egen katalog samt inloggning till era lags ordersida! Kolla mail från Sport-admin

Till Spicy Dream, alla kommer dessutom få egen katalog samt inloggning till era lags ordersida! Kolla mail från Sport-admin

Idag är det dags, registrera er som klubbmedlemmar på Intersport och ange Varnhems IF som förening!
2019-03-06 14:09
Varnhems IF klubbkläder
2019-02-21 10:45
Glöm inte bort VIF klubbdagar på Intersport Skövde Stallsiken.
Datum 6/3 och 4/4 mellan klockan 15,00-19,00 kan du prova storlekar och se hur de nya klubbkläderna ser ut.
Under dokument här på hemsidan kan du se vilka kläder som finns att beställa.

Passa även på att bli medlem på Intersport, du samlar bonus på alla dina inköp. Det bästa är att alla dina inköp som medlem på Intersport genererar även bonus till VIF. Så här fungerar det, om du som medlem tjänar ihop 300kr i bonus så får även VIF 300kr i bonus, vilket i slutändan ger föreningen kickback som vi använder till att köpa in fotbollar mm till föreningen. Du som medlem får en bonuscheck som används som betalning när du handlar nästa gång. Alltså en win win deal för alla.  Lättast är att gå in på Intersport.se där ser du längst upp till höger en kundvagn, klicka på symbolen till vänster om kundvagnen och följ instruktionerna. Glöm inte att fylla i att du vill ha Varnhems if som förening.
Varnhems IF klubbkläder
2019-02-21 10:45
Glöm inte bort VIF klubbdagar på Intersport Skövde Stallsiken.
Under dokument här på hemsidan kan du se vilka kläder som finns att beställa.

Innebandy A-lag
Säsongens sista hemmamatch på söndag!
2019-02-20 20:04, Innebandy A-lag
Dags för ny match för vårt a-lag i innebandy. Söndag 24/2 kl. 17 i Varnhemshallen är det som gäller. Detta är också säsongens sista hemmamatch. Därefter väntar tre bortamatcher i rad innan serien nått sitt slut.

För motståndet i helgen står Falköpings IBK U, som kommer med 2 raka vinster i bagaget, där man i senaste matchen även kunde skåda att de fått ett par giftiga tillskott i deras trupp i form av 2 comebackande ”gamla rävar”.

Senast lagen möttes gick vinsten till Varnhem (2-5), efter en väl genomförd match och riktigt bra spel i kassen av Sebbe i mål (räddar 23 av 25 skott).

Nu är det alltså dags för en ny batalj och som oftast brukar det var underhållande och täta matcher med derbykaraktär lagen emellan.
Har ni ingenting planerat redan, kom då och titta på säsongens sista a-lagsmatch i borgen på söndag. Har ni något annat planerat? Ja, stuva då om i schemat och kom och titta ändå, för detta vill man ju givetvis inte missa.

Hoppas vi ses!
Nyheter från vår verksamhet