Välkommen till föreningen!
Varnhems IF skall vara en ideell förening där trivsel och gemenskap står i fokus. Ungdomsverksamheten skall fungera som en bred bas för klubben, där glädje och lek prioriteras. Vi ser det som självklart att kunna förena skolarbetet med fotboll och andra idrotter. Du som förälder tycker att det är roligt att engagera dig i ditt barns idrottsintresse.

Varnhems IF:s motto är MAGI och det betyder Motion, Aktivitet, Gemenskap & Idrott
Spökvandring
Resultat av tipspromenaden
2020-10-27 20:23, Spökvandring

Här kommer alla frågor och rätta svar!

1. Vem är figuren på bilden?

-Madjo

2. I vilken film hittar du dessa figurer?

-Hotell Transylvanien

3. Hur många pumpor var det på bordet i starten?

-7st

4. Vad heter Alfons Åbergs osynliga kompis?

-Mållgan

5. Från vilket land kom Märta?

-Sverige

6. Vilket motiv var det på duken vid den 1.a frågan?

- Bilxten Mcqueen/Bilar

7. Nämn 2 figurer ur fam. Rysberg?

-Drakolle, Bettan, Vampyrella och Uffe

8. Vad satt på Tyras gravsten?

-En ros/blomma

9. Vad måste man begrava för att få fler av?

-Ett frö/potatis

10. Vad för slags djur är Basilisken i Harry Potter?

-En orm

11. Titta i hinkarna... Hur hör bilderna ihop?

-Pokèmon

12. Vad får du om du blandar Bodylotion, Linsvätska, Lim, och Raklödder?

-Slime

13. Från vilken film kommer musiken som spelades i starten?

-Lejonkungen

14. Vilket brott hade fången i buren begått?

-Stöld av kyrkguldet

Skiljefråga: Hur många kryp fanns det i burken?

-80st

Vinnare med 13 rätt och närmast på utslagsfrågan var Nellie Börjesson

Vinnare i utklädningstävlingen är: Elton Levin och Nellie Börjesson

Stort Grattis till er! (vi tittar förbi med ert pris)

Det var ca 70st som kom och gick våran promenad och det är vi tacksamma för!

Nästa år hoppas vi att vi kan köra vår spökvandring som vanligt och då firar vi 10-årsjubileum

Tack för i år

Spökgruppen i Varnhems IF

Lite från kvällens all-star kväll!
2020-10-26 21:36
Uppvärmning, matcher, domarutbildning, utrustning, speedshooting och fika!
Mycket lyckad tillställning med deltagare från alla 5 träningsgrupperna! Stort tack till seniorerna som även blev chefer för sina grupper och höll ihop allt på ett bra sätt! Sebastian och Marko fångade allas uppmärksamhet i klubblokalen med regler som vi sen även fick se lite filmer på, alla förstår nu hur svårt det är för domarna att hinna med och se allt som kan hända på en match. Idag var det Tilda och Kristoffer som fick äran att vara domare och spelarna skötte sig kanon trots skillnader i storlek på spelarna och det var mycket juste spel!

Avslutningsvis sköts det en hel del hårda skott på speedshootingen, oklart vem som sköt hårdast men 141 var nog kvällens rekord???

Stort tack till alla som deltog och kör nu vidare på alla träningarna och matcher!

Mvh Varnhems IF`s Innebandysektion 2020
Promenad med kluriga frågor
2020-10-14 20:57

Efter som årets Spökvandring är inställd anordnar Varnhems IF istället en promenad med lite kluriga frågor (inga uppdrag m.m).

När: Lördagen den 24/10, start mellan 15-17

Var: Överbo, infarten till Öbergs Plantskola

Mål: Skolskogen (dvs. samma runda som den vanliga Spökvandringen)

Kostnad: 20kr/person (endast Swish)

Ej barnvagnsvänligt

Kom gärna utklädd och delta i vår tävling för bästa utklädnad

Försäljning av korv sker vid målet

Våra häxor, spöken, Zoombies m.m stannar hemma i år men återkommer förhoppningsvis nästa år.

Tänk på....

Håll A V S T Å N D och stanna hemma om du är sjuk

Om du har några frågor ring: Madde 0730-330188

Antin 0730-828765

Skövdesexan 2020 äntligen avgjord!
2020-10-11 16:41
Seriesegrarna vid sista hemmamatchen 2020!
Ja nu finns det en komplett tabell och serien är avslutad! Vi vann ju serien några omgångar innan och firade dubbelt upp med hattar, cider, Pommac och snygga löpsedlar från SKLT efter senaste och sista hemmamatchen på Varnhems IF!

Vi spelade 10 matcher, vann samtliga och hade en hyfsad målskillnad med 86-12 och alltså plus 74 mål. Vi hade hela 18 olika målskyttar och 4 man bland topp 8  med Fidaim som vinnare och Haval som tvåa i serien! Lägger vi sedan till våra 15 målskyttar i U-laget så förstår alla vilken fotboll vi har spelat i år!

Vi vill passa på och tacka styrelserna i Varnhems IF och Lundsbrunns IF, alla ungdomslagen som hjälpt till vid hemmamatcherna med "boll hämtare", kiosk och entrépersonal när vi fick ta in upp till 50 besökare på höstens matcher! Vi passar även på att tacka alla ledare, spelare och sponsorer som gjort samarbetet och säsongen så lyckad! Nu väntar vi bara på att alla kval skall spelas färdigt så vi sen kanske får veta vilken DIV. 5 serie vi får spela i säsongen 2021????

Varnhems IF fyller 100 år under 2021 och detta blir alltså första gången föreningen har ett herrseniorlag i femman och sedan fyller Lundsbrunns IF 100 år 2022 och det kan bli spännande och se vart vi spelar då??????

Nya och gamla spelare och ledare hälsas välkomna till möte i klubblokalen i Varnhem söndagen den 18 oktober kl. 17.00-19.00 för utvärdering och uppstartsträff!

Nyheter från vår verksamhet
Fotbollsskola F12-14, 19/11 14:36