Medlemsregistrering
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Välkommen till föreningen!
Varnhems IF skall vara en ideell förening där trivsel och gemenskap står i fokus. Ungdomsverksamheten skall fungera som en bred bas för klubben, där glädje och lek prioriteras. Vi ser det som självklart att kunna förena skolarbetet med fotboll och andra idrotter. Du som förälder tycker att det är roligt att engagera dig i ditt barns idrottsintresse. 

Varnhems IF:s motto är MAGI och det betyder Motion, Aktivitet, Gemenskap & Idrott
Promenad med kluriga frågor
2020-10-14 20:57

Efter som årets Spökvandring är inställd anordnar Varnhems IF istället en promenad med lite kluriga frågor (inga uppdrag m.m).


När: Lördagen den 24/10, start mellan 15-17

Var: Överbo, infarten till Öbergs Plantskola

Mål: Skolskogen (dvs. samma runda som den vanliga Spökvandringen)


Kostnad: 20kr/person (endast Swish)

Ej barnvagnsvänligtKom gärna utklädd och delta i vår tävling för bästa utklädnad


Försäljning av korv sker vid målet


Våra häxor, spöken, Zoombies m.m stannar hemma i år men återkommer förhoppningsvis nästa år.


Tänk på....

Håll A V S T Å N D och stanna hemma om du är sjuk


Om du har några frågor ring: Madde 0730-330188

                                                   Antin 0730-828765


Årets spökvandring är inställd!
2020-10-14 20:44
                                                                
Skövdesexan 2020 äntligen avgjord!
2020-10-11 16:41
Seriesegrarna vid sista hemmamatchen 2020!
Ja nu finns det en komplett tabell och serien är avslutad! Vi vann ju serien några omgångar innan och firade dubbelt upp med hattar, cider, Pommac och snygga löpsedlar från SKLT efter senaste och sista hemmamatchen på Varnhems IF!

Vi spelade 10 matcher, vann samtliga och hade en hyfsad målskillnad med 86-12 och alltså plus 74 mål. Vi hade hela 18 olika målskyttar och 4 man bland topp 8  med Fidaim som vinnare och Haval som tvåa i serien! Lägger vi sedan till våra 15 målskyttar i U-laget så förstår alla vilken fotboll vi har spelat i år!

Vi vill passa på och tacka styrelserna i Varnhems IF och Lundsbrunns IF, alla ungdomslagen som hjälpt till vid hemmamatcherna med "boll hämtare", kiosk och entrépersonal när vi fick ta in upp till 50 besökare på höstens matcher! Vi passar även på att tacka alla ledare, spelare och sponsorer som gjort samarbetet och säsongen så lyckad! Nu väntar vi bara på att alla kval skall spelas färdigt så vi sen kanske får veta vilken DIV. 5 serie vi får spela i säsongen 2021????

Varnhems IF fyller 100 år under 2021 och detta blir alltså första gången föreningen har ett herrseniorlag i femman och sedan fyller Lundsbrunns IF 100 år 2022 och det kan bli spännande och se vart vi spelar då??????

Nya och gamla spelare och ledare hälsas välkomna till möte i klubblokalen i Varnhem söndagen den 18 oktober kl. 17.00-19.00 för utvärdering och uppstartsträff!

http://www.vastgotafotboll.org/tabeller-och-resultat/?scr=table&ftid=82109
Hörnebo IF - Varnhem/Lundsbrunn
2020-09-13 18:09
Lite närmare seriesegern???
Tuff bortamatch mot Hörnebo som gått starkt efter sin första seriematch då de tydligen saknade många spelare m.m. Hörnebo är ett av lagen som jagar bakom oss och de kan nå kvalplatsen. Vi hade en stark trupp, några som flyttades upp efter fina insatser med U-laget igår och allt så bra ut inför domaren blåste igång matchen men vad hände sen???? Det är hemmalaget som startar bäst, de satsar allt framåt, sätter hög press och är tunga på sina fasta situationer och skapar några lägen som Aladin i målet får rädda innan vi får fart på bena och tar ledningen 0-1 genom Noah T efter knappa kvarten! Vi kontrollerar matchen men sätter oss i några märkliga situationer och efter en hörna blir de väldigt rörigt i vårt straffområde innan Aladin får tag på bollen men domaren har sett nått fult och blåser straff (hands på Abbas??). Straffskytten skjuter lågt hårt till vänster om Aladin som går åt rätt håll, är på bollen men kvitterat till 1-1. Nu blir de mycket kamp, vi har fina ytor på kanterna men bollen slås inte dit utan gärna in i gröten igen :(, de borde vara lättare sagt än gjort tydligen??? Till slut tar vi dock ledningen igen och det är Fidde som kommer loss på vänsterkanten och avslutar lågt , snyggt och 1-2 tar vi med oss i halvlek! 

Vi gör matchen jämnare än vad den borde vara är väl den kortfattade versionen av vad som sades i halvlek???? Några byten och sen full fart sista 45 minuterna!

Knappt har domaren blåst igång innan chanserna dyker upp och vi utökar på ett FIFA 2020 mål till 1-3 genom Fidde sen kommer två snabba straffar som Fanus och Haval förvaltar fram till 1-4 och 1-5 ;). Sen har vi gjort ändå fler byten och alla ska få lira så då blir de lätt missförstånd och Hörnebo reducerar 2 gånger dock är ett offside så 2-5 står de när Alush trycker in 2-6 vilket blir slutresultatet och 3 sköna pinna med oss hem!

Nu har vi 2 matcher kvar, tabellen haltar betänkligt då flera lag fått flytta sina matcher och ingenting är 110% klart än men visst ser de ljust ut inför våra 2 avslutande matcher, den första borta mot FC Skövde och sen avslutar vi hemma på Varnhems IP lördagen den 3 oktober och då behöver vi publikens stöd, just nu är vi det enda laget av alla i alla olika division sex serierna som tagit full pott!!!

FORZA VIF/LIF 

Dagens hemmamatch mot BK Trix avgjord
2020-09-05 18:56
Covid anpassad match, säkerheten i första hand!
Här kommer en rapport från matchen, tyvärr hade BK Trix fått många återbud så de kanske blev lite väl stora siffror??? Stort tack även till P 10/11 som skötte bollkalle uppgiften med bravad!

Vi trampar gasen i botten från början och kommer runt på högerkanten, Haval passar snett inåt bakåt och Abel T nätar 1-0 efter dryga 5?? Vi fortsätter på högerkanten och nu är de Abel T som blir nerdragen och Noah sätter straffen till 2-0 efter 10 min. Sen byter vi sida och anfaller längs vänsterkanten och de slutar med en hörna från vänster som Simon nickar in 3-0 mycket snyggt efter en kvart??? Nästa mål kommer efter ett fint pass från mittfältet och når Haval som knorrar in 4-0 efter 25! Sen är de många lägen som BK Trix keepern räddar och de kämpar på ganska bra men vi kontrollerar matchen, sista målet den här halvleken är efter en hörna från höger som Noah placerar in precis vid stolproten! 5-0 i halvlek??? Oklart vad som sägs i halvlek men de är några byten gjordes och de såg bra stabilt ut ....... 

Andra halvlek har vi dålig koll på eftersom vi skötte entrén lämnade in trav m.m. men 6-0 har vi koll på och han gör sitt tredje mål för dagen, snyggt enligt några riktiga fotbollsnördar???  Ahmed O och Haval O gör sen 7-0 och 8-0, de kan bli höjd veckopeng efter detta "pappa" Othman var mycket nöjd i alla fall.

Tyvärr kommer de sen ett ösregn som lugnar ner de heta spelarna men Noah sätter även sitt fjärde mål och matchens sista fram till 9-0!

Vi får vänta med att fira men visst ser de ljust ut, 3 seriematcher kvar och i morgon är de ju U-lags match! FORZA VIF/LIF

Nyheter från vår verksamhet
Spökvandring, 14/10 21:16 
Fotboll P08-09, 04/10 17:44 
Fotbollsskola F12-14, 04/10 11:22 
Fotboll P08-09, 03/10 12:47 
Fotboll P08-09, 27/09 18:39 
Fotboll P08-09, 12/09 15:25 
 
Huvudsponsorer
Sponsorer