Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Varnhems IF skall vara en ideell förening där trivsel och gemenskap står i fokus. Ungdomsverksamheten skall fungera som en bred bas för klubben, där glädje och lek prioriteras. Vi ser det som självklart att kunna förena skolarbetet med fotboll och andra idrotter. Du som förälder tycker att det är roligt att engagera dig i ditt barns idrottsintresse. 

Varnhems IF:s motto:
Motion-Aktivitet-Gemenskap-Idrott = MAGI 


För att anmäla dig till föreningen välj din sektion i toppmenyn!
För att komma till medlemsregistreringen Sportadmin klicka här!

https://sportadmin.se/pop/ko.asp?ID=355482880

GAMEDAY idag kl. 17.00
2018-10-21 16:23
Varnhems IF matchtrupp
Vi hälsar dagens domare Linus Svensson och Johan Thaning samt motståndarna Nossebro IBK varmt välkomna till "Borgen". Kiosken är redan öppen och nu hoppas vi på fullsatt :), entré endast 40:- och Varnhems IF`s medlemmar har naturligtvis fri lejd
Varnhems IF`s ungdomsinnebandy 2018/2019
2018-10-08 19:37
Nu är det klart att vi kör igång med 2 grupper i Varnhemshallen!
Den yngsta gruppen tränar på tisdagar från och med den 23 oktober mellan kl. 18.15-19.15 och det är öppet för alla pojkar och flickor födda 2010-2012.

Den äldre gruppen tränar på torsdagar från och med den 25 oktober mellan kl. 18.00-19.00 och det är öppet för alla pojkar och flickor födda 2008-2009.

Vi har redan klart med tränare för grupperna och kommer dessutom få hjälp från seniorlaget vid vissa tillfällen då spelare kommer ned och håller i övningar m.m. Det behövs dock ett antal föräldrar som hjälper till med uppsättning av sarg och finns till om någonting behöver fixas !

⦁ Obligatorisk utrustning är innebandyklubba, glasögon, inomhusskor. Varnhems IF kommer att ha några klubbor samt enklare glasögon för utlåning men annars finns det i de flesta sportaffärer, föreningen är sponsrade och har ett bra samarbete med Intersport i Skövde. 

⦁ Vi kommer även att ha gemensamma träningar för båda grupperna på söndagar från den 28 oktober mellan kl. 15.00-16.00 i Varnhemshallen och då hjälper även Tilda Börjesson och Louise Stenander till som ledare! Vi kommer sedan stanna kvar och titta på seniormatcherna, Varnhems IF spelar alltid sina hemmamatcher på söndagar, start kl. 17.00.

⦁ Vi som startar upp gängen är Niclas Schöld, Carolina Högberg och Helena Skoog i den yngre gruppen samt Sebastian Åberg och Andreas Svensson i den äldre gruppen men för att vi skall känna kontinuitet för säsongen i stort så behöver det vara åtminstone ett par till som anmäler sig att kunna hjälpa till !

⦁ Verkar detta intressant eller behöver ni veta mer, kanske se en match så är alla varmt välkomna till Varnhemshallen söndag den 21 oktober mellan kl. 17.00 - 19.00 då Varnhems IF möter Nossebro IBK i första hemmamatchen. Då finns det också möjlighet att prova klubbor och testa lite i pauserna.
 

Vill ni har mera information kommer vi hålla hemsidan uppdaterad! www.varnhemsif.se 

Vill ni anmäla er direkt gör ni en medlemsregistrering, skriv vilken grupp det gäller samt om ni föräldrar kan hjälpa till i kommentarer???  https://sportadmin.se/pop/ko.asp?ID=355482880

Höstförsäljning
2018-09-03 12:27

Varnhems IF startar nu en höstförsäljning från Sockgrossisten. 

 

Hör med era ledare för respektive lag för att få kataloger samt inloggningsuppgifter.

Innan ni startar försäljningen logga in med de uppgifter ni fått och ange namn samt telefonnummer så det kopplas till ert egna säljid.

 

Försäljningen pågår fram till den 5:e oktober men vänta inte till sista dagen med att lägga in beställningar utan gör det löpande. 

 

Lite kort om Sockgrossisten:

Företaget är Borås baserat och har funnits i 25 år, inriktar sig på föreningar och skolklasser. Likt Newbody har de sortiment inom underkläder strumpor m.m men med större urval och fler produkter. Paketen kostar lika mycket som hos Newbody men föreningen får lite större del av behållningen.

 

Passa på att förnya strumpförrådet eller varför inte en ny höstmössa/scarf samtidigt som ni är med och bidrar till föreningens framtida utveckling.

 

Lycka till med försäljningen.

 

Varnhems IF satsar på ny anläggning för barn och ungdomar
2018-08-24 12:53

Med hjälp av finansieringsstöd från Sparbanken Skaraborg, genom sparbankstiftelsen samt Västergötlands idrottsförbund framtids säkrar och utökar vi i Varnhems IF möjligheten att bedriva idrottande för barn och ungdomar i de lägre åldrarna.


Under 2019 kommer en konstgräsplan i 7-manna storlek färdigställas i direkt närhet till den befintliga fotbollsplanen bakom idrottshallen. Två korsande 5-mannaplaner ryms också inom ytan. De yngre lagen får nu en dedikerad egen yta och det blir enklare att bedriva verksamheten med träningar och matcher. Fyllnadsmaterialet har valts med stor hänsyn till miljön och istället för SBR-gummi blir det E-corc.


Yttrande från Sparbanksstiftelsen skaraborg:

-       -  Att vara med och skapa arenor där barn och ungdomar kan mötas och utvecklas är en av flera dela i vårt uppdrag att driva tillväxt och utveckling i vårt verksamhetsområde. Vi är också mycket glada för miljöaspekten i projektet, berättar Annette Holgersson och Peter Karlsson från Sparbanksstiftelsen Skaraborg-

 

Det är oerhört stimulerande att vi i Varnhem nu får möjligheten att genomföra denna satsning för de yngre, detta medför ett lyft för både föreningslivet såväl som skola och spontanidrottande på landsbygden kring Varnhem.  En del arbete kvarstår givetvis innan barnen kan spela sina första matcher på den nya anläggningen men det är väldigt roligt att arbetet med finansiärer samt Skara kommun lett fram till detta och att vi nu kan förmedla denna nyhet.


Idrottande och inte minst fotboll har en historisk förankring i bygden, 2021 firar Varnhems IF 100års-jubileum och denna satsning medför att föreningsliv och idrottande för barn kan fortsätta bedrivas i Varnhem många år till.

Då tackar vi för Landslagets fotbollsskola 2018
2018-08-21 22:43
Fina bilder på Barcelona, Juventus och Real Madrid
Full fart under 3 dagar har det varit med 38 jätteduktiga tjejer och killar från olika föreningar i länet men som nu alltså har varit indelade i 3 stora klubbar som alla känner till. Ledarstaben om 15 personer har löst allt från att planera övningar, laga mat, ta hand om skador, kört tävlingar, domarutbildning, samarbetsövningar och sist men inte minst har vi ju fått fint besök av GB gubbarna och en fotograf (alla kommer få bilderna hemskickade, gruppbild och enskilda, riktigt fina kan jag lova).

Vi har redan fått flera positiva reaktioner från deltagare och deras föräldrar, vi hoppas alla haft en bra helg i Varnhem och på Varnhems IP.

Avslutningsvis vill vi även tacka våra sponsorer och samarbetspartners för hjälpen: Intersport i Skövde, Västgötabagarn i Mariestad, Coop Extra i Skövde, Varsego GB Glass i Mariestad, Roupez Profile i Skövde, Skövde Gravyr, Vilan i Skara, Svenska Kyrkan i Varnhem, Västergötlands Fotbollsförbund i Skövde, Varnhemsskolan och Expressbild,

Med vänlig hälsning fotbollshälsningar
Nyheter från vår verksamhet
Innebandy A-lag, 19/10 18:41 
Innebandy A-lag, 18/10 10:14 
Innebandy A-lag, 17/10 19:23 
Fotboll pojkar 08/09, 12/10 20:15 
 
Huvudsponsorer
Sponsorer