Välkommen till föreningen!
Varnhems IF skall vara en ideell förening där trivsel och gemenskap står i fokus. Ungdomsverksamheten skall fungera som en bred bas för klubben, där glädje och lek prioriteras. Vi ser det som självklart att kunna förena skolarbetet med fotboll och andra idrotter. Du som förälder tycker att det är roligt att engagera dig i ditt barns idrottsintresse.

Varnhems IF:s motto är MAGI vilket står för Motion, Aktivitet, Gemenskap & Idrott
Klart för uthämtning av Newbody och Spicy Dream!
2021-05-10 19:54

Hej alla säljare och köpare!

Mycket glädjande har vi nu fått alla våra beställningar av den första försäljningsperioden som avslutades den 3 maj (efterbeställningen är nu öppen till den sista maj). Vi har sorterat upp lådorna efter de lagen som varit aktiva och utlämningen sker lämpligen i samband med träning och det finns en kvittenslapp att signera för varje säljare (behålls av föreningen), säljaren har en likadan lapp i sin låda!

Eventuell hemleverans till säljare kan ske på onsdag kväll 12/5 via Andreas "Greven" Algpeus  0725166331 kontakta honom personligen!

Informationslapp som även delas ut vid uthämtningen!

Rutiner NewBody- och Spicy Dreamförsäljning
Utlämning och betalning
Varje lag har en gemensam slutorder, en rad per säljare (antingen spelare eller målsman för spelare)
Paketen signeras av målsman då säljaren är minderårig, annars direkt av säljaren. Tillsammans med
produkterna bifogas en följesedel där det framgår hur mycket och vad som är sålt.
På varje individuell säljares följesedel framgår det belopp som ska betalas av dennes respektive
köpare. Säljaren ansvarar för att dela ut paketen och ta in betalningen från sina köpare via egen
swish eller kontanter.

Senast den 31 maj betalar respektive säljare in sin order via swish till 123 520 27 42 (Varnhems IF)
eller bankgiro 252-5335 (Varnhems IF). OBS! Var noga med att skriva vilken säljare som betalar in!
Det går även att ha en gemensam ”lag-kassa” där samtliga lagets säljares försäljningar redovisas som
en klumpsumma, viktigt att skriva vilket lag det gäller i så fall. Din ledare säger till om detta är
aktuellt.

Tack för ert engagemang och bidrag till att Varnhems IF är en aktiv och framåt förening!

Varnhems IF genom
Maria Sjöqvist, kassör
ekonomi@varnhemsif.se

Newbody och Spicy Dream, bra spurt nu öppnar efterbeställningarna!
2021-05-04 08:23

Hej alla registrerade säljare och kunder! Nu har vi avslutat försäljningen och skickat in alla beställningarna för leverans till oss måndag den 10 maj om allt går som planerat??

Riktigt bra jobbat och fina pengar till föreningen vilket är välkommet :).

Vi har nu aktiverat efterbeställningarna om nån vill beställa mer eller helt missat att vi redan sålt så alla får en andra chans, öppet maj månad så det kan ju bli så att flera vill komplettera när man får sin första beställning också?

Glöm inte att dela digitalt så får vi nya kunder vart som helt i landet, använd länken nedan!

Klädprovning
2021-04-25 06:29

Inför säsongen och Varnhems IF 100år så tecknades ett avtal med Craft och Intersport.

Vi har nu kläder för provning i våra lokaler ett par veckor till. Beställningen av kläder görs sedan på våran Intersportsida på nätet i länken nedan och betalas direkt där.

Glöm inte att lägga till erat medlemsskap hos Intersport och koppla det till Varnhems IF, det kostar er inget och ni stödjer våran förening.

Dags och logga in på Newbody och Spicy Dream
2021-04-23 17:02

Nu närmar vi oss slutet av försäljningsperiod och det är dags att lägga in era beställningar så kan vi skicka in föreningens slutbeställning 👍

Pilgrimsvandring 2021
2021-04-04 22:42

Varmt välkomna till Varnhems IFs Pilgrimsvandring 2021!

Förra året så ställdes Pilgrimsvandringen in pga Coronaviruset.

Nu har fler frågat om vi inte kan köra i år och det gör vi. Det är viktigt att ändå komma ut och röra på sig.

Men iår väkomnar vi er till en härlig promenad i Billingens och Varnhems vackra natur!

Sträckan är ca. 5 km eller 10 km med tipsfrågor ut med leden. Med läget som råder så erbjuder vi endast en vattenstation längs med sträckan.

Vid start/mål så erbjuder vi lättare kiosk med kaffe, läsk, hembakat och korv m.m.

Vi kommer att ha lite olika köer och led till starten och inte släppa iväg för mycket folk samtidigt och vi öppnar starten en timme tidigare.

Vi följer naturligtvis Folkhälsomyndighetens rekomendationer.

• Kom om ni är helt symtomfria
  • Håll Avstånd
  • Reservationer för ändringar med kort varsel

När: Pingstdagen 23/5