Medlemsregistrering
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Välkommen till föreningen!
Varnhems IF skall vara en ideell förening där trivsel och gemenskap står i fokus. Ungdomsverksamheten skall fungera som en bred bas för klubben, där glädje och lek prioriteras. Vi ser det som självklart att kunna förena skolarbetet med fotboll och andra idrotter. Du som förälder tycker att det är roligt att engagera dig i ditt barns idrottsintresse. 

Varnhems IF:s motto är MAGI och det betyder Motion, Aktivitet, Gemenskap & Idrott
Hörnebo IF - Varnhem/Lundsbrunn
2020-09-13 18:09
Lite närmare seriesegern???
Tuff bortamatch mot Hörnebo som gått starkt efter sin första seriematch då de tydligen saknade många spelare m.m. Hörnebo är ett av lagen som jagar bakom oss och de kan nå kvalplatsen. Vi hade en stark trupp, några som flyttades upp efter fina insatser med U-laget igår och allt så bra ut inför domaren blåste igång matchen men vad hände sen???? Det är hemmalaget som startar bäst, de satsar allt framåt, sätter hög press och är tunga på sina fasta situationer och skapar några lägen som Aladin i målet får rädda innan vi får fart på bena och tar ledningen 0-1 genom Noah T efter knappa kvarten! Vi kontrollerar matchen men sätter oss i några märkliga situationer och efter en hörna blir de väldigt rörigt i vårt straffområde innan Aladin får tag på bollen men domaren har sett nått fult och blåser straff (hands på Abbas??). Straffskytten skjuter lågt hårt till vänster om Aladin som går åt rätt håll, är på bollen men kvitterat till 1-1. Nu blir de mycket kamp, vi har fina ytor på kanterna men bollen slås inte dit utan gärna in i gröten igen :(, de borde vara lättare sagt än gjort tydligen??? Till slut tar vi dock ledningen igen och det är Fidde som kommer loss på vänsterkanten och avslutar lågt , snyggt och 1-2 tar vi med oss i halvlek! 

Vi gör matchen jämnare än vad den borde vara är väl den kortfattade versionen av vad som sades i halvlek???? Några byten och sen full fart sista 45 minuterna!

Knappt har domaren blåst igång innan chanserna dyker upp och vi utökar på ett FIFA 2020 mål till 1-3 genom Fidde sen kommer två snabba straffar som Fanus och Haval förvaltar fram till 1-4 och 1-5 ;). Sen har vi gjort ändå fler byten och alla ska få lira så då blir de lätt missförstånd och Hörnebo reducerar 2 gånger dock är ett offside så 2-5 står de när Alush trycker in 2-6 vilket blir slutresultatet och 3 sköna pinna med oss hem!

Nu har vi 2 matcher kvar, tabellen haltar betänkligt då flera lag fått flytta sina matcher och ingenting är 110% klart än men visst ser de ljust ut inför våra 2 avslutande matcher, den första borta mot FC Skövde och sen avslutar vi hemma på Varnhems IP lördagen den 3 oktober och då behöver vi publikens stöd, just nu är vi det enda laget av alla i alla olika division sex serierna som tagit full pott!!!

FORZA VIF/LIF 

Varnhems föreningarnas Bingo och tipspromenader startar igen!
2020-09-11 16:18
5 söndagar i september och oktober
 
Dagens hemmamatch mot BK Trix avgjord
2020-09-05 18:56
Covid anpassad match, säkerheten i första hand!
Här kommer en rapport från matchen, tyvärr hade BK Trix fått många återbud så de kanske blev lite väl stora siffror??? Stort tack även till P 10/11 som skötte bollkalle uppgiften med bravad!

Vi trampar gasen i botten från början och kommer runt på högerkanten, Haval passar snett inåt bakåt och Abel T nätar 1-0 efter dryga 5?? Vi fortsätter på högerkanten och nu är de Abel T som blir nerdragen och Noah sätter straffen till 2-0 efter 10 min. Sen byter vi sida och anfaller längs vänsterkanten och de slutar med en hörna från vänster som Simon nickar in 3-0 mycket snyggt efter en kvart??? Nästa mål kommer efter ett fint pass från mittfältet och når Haval som knorrar in 4-0 efter 25! Sen är de många lägen som BK Trix keepern räddar och de kämpar på ganska bra men vi kontrollerar matchen, sista målet den här halvleken är efter en hörna från höger som Noah placerar in precis vid stolproten! 5-0 i halvlek??? Oklart vad som sägs i halvlek men de är några byten gjordes och de såg bra stabilt ut ....... 

Andra halvlek har vi dålig koll på eftersom vi skötte entrén lämnade in trav m.m. men 6-0 har vi koll på och han gör sitt tredje mål för dagen, snyggt enligt några riktiga fotbollsnördar???  Ahmed O och Haval O gör sen 7-0 och 8-0, de kan bli höjd veckopeng efter detta "pappa" Othman var mycket nöjd i alla fall.

Tyvärr kommer de sen ett ösregn som lugnar ner de heta spelarna men Noah sätter även sitt fjärde mål och matchens sista fram till 9-0!

Vi får vänta med att fira men visst ser de ljust ut, 3 seriematcher kvar och i morgon är de ju U-lags match! FORZA VIF/LIF

Viktig information inför Varnhem/Lundsbrunn - BK Trix
2020-09-04 21:21
Varnhem/Lundsbrunns IF kommer följa förbundens riktlinjer och de nya direktiven gällande publik på matcherna.

Vi kommer att ta emot upp till maximalt 50 personer, detta så länge som övriga föreskrifter och rekommendationer kring smittspridning och social distansering kan upprätthållas.

Varnhems IP med intill liggande ytor kommer att märkas upp med plastband och matchvärdar som är uppmärkta med väst/matchtröjor och de rör sig mellan avspärrningen och matchplanen, ser till så att åskådare håller avstånd samt hjälper till så att lagen kan genomföra sin match. Tänk på distans även till bollkallar/kajsorna, domaren och naturligtvis spelarna!

Vi kommer hålla en entré öppen från kl. 14.30 på lördag och då är även publiken välkomna. 

OBS: vi kommer tillhandahålla handsprit och tar endast emot betalningen om 50:- per besökare via Varnhems IF´s swish 1235202742

Vi kommer även hålla en kiosk öppen mellan kl. 14.30 på lördag och till andra halvleken har börjat, respektera distanseringen även vid ev. köbildning! Endast enklare förtäring ex. dryck.

OBS: vi kommer tillhandahålla handsprit vid kiosken och tar endast emot betalningen via Varnhems IF´s swish 1235202742
  
Obs! Detta innebär inte någon skyldighet för arrangerande förening att tillåta publik, utan varje förening måste själv avgöra om man vill och, på ett ansvarsfullt sätt, kan bjuda in publik.

Eventuellt kommer matchen även sändas via Min Fotboll, om detta kan genomföras kommer vi ut med mer information/länk under morgondagen.

Föreningarna vill på ett ansvarsfullt sätt vill kunna släppa in publik upp till 50-taket.
Då gäller det att samtliga följer och respekterar gällande ordningsregler:

  • Stanna hemma vid symptom

  • Max 50 personer i publiken

  • Åskådare sitter eller står med minst 1,5 m avstånd

  • Trängsel inte uppstår vid trånga passager så som entré, toalett spelarbås, omklädningsrum, ev. kiosk och klubbhus/klubbrum.

  • Nys och hosta i armvecket

  • Håll en god handhygien

  • Vi tar endast swish i samband med betalning vid entrén och ev. försäljning
Respektera arrangörernas direktiv direkt från parkeringen till avstånd vid entré ev. försäljningsställe till spelare, domare och bollkallar/bollkajsorna!

Styrelserna, ledarna och spelarna i Varnhems IF och Lundsbrunns IF 2020.
I dessa covid tider kommer nu en matchrapport från Skövde sexan!
2020-08-30 10:07
OBS: Gammal bild, nu får man ta in max 50 personer som publik!
Som serieledare gäller de ju att vara på tå, nu väntade Stenstorps IF borta på sportvallen och hemmalaget har spelat mycket bra, målsnåla matcher och hade endast släppt i 2 (två) mål hittills ???

Vi mönstrade en lite mindre trupp efter div återbud, planen var blöt och lite långt gräs för vår smak men den höll fint. Duggregn redan från morgonen och planen var lite lurig men lika för båda laget!

Dagen till ära hade vi dessutom fått en 3-domartrio och det är positivt med linje-domare även för oss som lirar i "gärdsgårdsserierna".

Nu över till matchen, de var ett taggat hemmalag, vi tyckte ve verkade halvlojt hos oss och om de verkligen var så eller tillfälligheter så han inte ens en minut av matchen gå innan hemmalaget tagit ledningen 1-0 i första minuten var inte den matchbilden vi önskat oss! Vi skapar ett ordentligt tryck men hemmalaget försvarade sig bra och vi fick bara till några hörnor..... Mitt i vår press kommer hemmalaget till attack och ett skott letar sig in fram till 2-0 :(..... Full fart framåt och efter en dryg halvtimme får vi äntligen hål på Stenstorp och deras bäste spelare, målvakten som verkligen storspelade, vi hade en hörna och bollen kvar runt straffområdet som Erik Nyberg sen förvaltade med ett placerat skott mot bortre krysset 2-1 var välförtjänt. Ett mål är ju inte mycket när vi har en hel halvlek kvar, vi får många samtal från supporters som kommer med tips och trix eller vad de nu vill :). 2-1 i halvlek alltså!

Hela laget ville visa att vi kan bättre, bra snack i halvlek och samma 11:a fortsatte andra halvlek, vi fick lite medvind och om de var detta eller nått annat som gjorde att vi tog över helt och hållet i andra får vi aldrig veta???

Vi var som 1 ärs hingstar som släpps ut på sommarbete, tar tag i bollen och matchen och kvitterar direkt genom Fidaim Bafitu 2-2 och sen rullar de på med mängder av chanser. Vi tar ledningen genom Simon Storm som skarvar in 2-3 med pannan , mycket snyggt och nu känner vi att de ska nog gå vägen... Värmer upp bänken och slänger in förste gubben som nästan direkt blir nedriven i straffområdet "Mikele Tsegay" låter dock Haval Othman ta straffen och vips var de 2-4. Vi byter vidare och vips var de en ny straff som "Noah " tar hand om själv och 2-5 i sista matchminuten.

Vi tackar hemmalaget, domarna och publiken för en underhållande match, tar nya tag redan på måndag då de är U-lagsmatch på Sörbo innan vi har nästa A-lagsmatch på Varnhems IP lördag och då kommer BK Trix som nog är ett tekniskt gäng på besök!Nyheter från vår verksamhet
Fotboll P08-09, 12/09 15:25 
Fotbollsskola F12-14, 12/09 13:47 
Fotbollsskola F12-14, 02/09 09:08 
Fotboll P08-09, 31/08 20:25 
Fotboll herrar Senior, 23/08 20:08 
Fotboll P08-09, 22/08 13:15 
 
Huvudsponsorer
Sponsorer