Varnhems IF skall vara en ideell förening där trivsel och gemenskap står i fokus. Ungdomsverksamheten skall fungera som en bred bas för klubben, där glädje och lek prioriteras. Vi ser det som självklart att kunna förena skolarbetet med fotboll och andra idrotter. Du som förälder tycker att det är roligt att engagera dig i ditt barns idrottsintresse.

Varnhems IF:s motto:
Motion-Aktivitet-Gemenskap-Idrott = MAGI

För att anmäla dig till föreningen välj din sektion i toppmenyn!

För att komma till medlemsregistreringen Sportadmin klicka här!

VARNHEMS IF är med och kämpar mot cancern!
2017-10-06 11:59
Lämna ditt bidrag, ingen kan göra allt men alla kan göra något!
IBK Dalängen - Varnhems IF
2017-09-30 00:15

Fler bilder (+84) >>
En bild säger ju mer än 1000 ord, undrar vad en film.........?

Ingen trevlig tillställning och vi önskar våra skadade spelare en snabb läkning!

Nu är det säkert så att man ser bättre från läktaren men enligt den domarutbildningen vi fick ta del av måste man nog fundera till på riktigt.

Seger i sista hemmamatchen 2017!
2017-09-25 09:24
Seniorlaget tackar alla för stödet vid hemmamatcherna under säsongen, OBS en gammal bild!
Nu har vi fått lite mer rapporter från matchen och efter en viss kaotisk samling med många återbud, en plan som behövdes kritas om kom allt igång efter ungdomsavslutningen! Det är faktiskt ni ungdomar  med ledare och föräldrar som har möjliggjort vår säsong hemma på Varnhems IP! Det är ni som varit bollkallar och bollkajsor, det är ni som skött kiosken, det är ni som har handlat i kiosken, det är ni som har kollat på matchen, sladdat lite med cykeln, grävt lite, hejjat lite osv. Utan er hade det inte gått överhuvudtaget så stort tack från alla i seniortruppen :).

Matchen då, jo efter en rejäl utskåpning borta mot Saleby IF i våras var vi nu taggade, underskattning fanns inte på kartan och en bra blandning av rutinerade spelare från "Silverrävarna" Per och Anders, våra "Ensamkommande" Omid, Vahid och Lill Mohammed, våra "nyförvärv-hemkommare" i Arben, Snabb-Börje, David och Jesse" och våra gubbar som varit med hela säsongen typ Emil, Andreas, Danne, Enis, och sist men inte minst Sebbe och Stig i staben gick det vägen!

En bra första halvlek med ett tidigt ledningsmål, kontrollerade sen Varnhems IF den andra halvleken och segern skrevs till 3-1, det kanske blev onödigt hårt och spännande i andra halvlek och det kanske varit bättre att dela ut några kort redan i första halvlek för att stävja de värsta "stridstupparna" för nu blev det 0 i första och 7 i andra men det är ju så det kan bi på en blöt och halkig plan!

Nu laddar seniorlaget upp för säsongens sista seriematch söndag den 1 oktober borta mot Kållandsö kl. 15.00 och vi hoppas alla spelare sköter sin träning i veckan och att ni som kan åker till Hagavallen och stöttar killarna på söndag?
Höjd avgift för swishbetalningar
2017-09-18 19:38
Då bankerna nu tar ut en avgift om 2 kr vid varje swishbetalning för företag och föreningar kommer vi att lägga på den avgiften vid varje köp med swish i kiosk, entre med mera.
Örslösa/Söne - Varnhems IF
2017-09-17 22:07
Lite matchbilder och mängder av chanser!
Tillbaka i basen efter långresa uti bögda och sen ledarmöte! Jag ger er 4 1/2getingar (av 5) för laginsatsen, vi pressade dom ända in i kaklet ;). Kika på matchbilderna på hemsidan så får ni se några av alla våra chanser men utan Emil Schöld i målet idag hade Örslösa/Söne kunnat vinna med fler mål än snörpliga 2-1! Saleby IF hemma nästa lördag och vet redan nu att "militärligan" är ute på uppdrag men då får några andra chansen att kliva fram som Anders Magnusson, Isak Magnusson , Timmy Gustafsson, Lill Mohammed och Mats Dacke-Götaverken gjorde idag.......
 Over and out Jokern

Nyheter från vår verksamhet