Härlig start för vårt unga, nya U-lag, VICTORY 3-2!
2023-05-08 22:00
Lite matchbilder från Varnhems IF - Kinne-Vedums IF U

Ny bra match Varnhems IF tog ledningen genom Austin Broberg som snurrade upp ett par Kinne-Vedums spelare och 1-0 i 19:e minuten! Tyvärr slappnade grabbarna av lite och lite slumpartat kvitterade gästerna i den 27 minuten vilket även blev ställningen i halvlek ! Troligen ett bra snack i halvlek för hemmalaget startade andra halvlek bra med det var gästerna som tog ledningen i den 79: e minuten 1-2. Laget visade fin inställning och jobbade på med fint spel och reducerade omedelbart genom Ludvig Gustavsson 2-2 och fortsatte pumpa på, samma spelare dundrade in ledningsmålet 3-2 med 5 minuter kvar och hemmapubliken började vädra seger ! Spännande avslutning med ett rött kort och en dundrande frispark i stolpen och sen blåste dagens duktiga domare av matchen till killarnas stora belåtenhet ! Vi kickade även igång Varnhems IF tipset och det är öppet fram till första halvlekens slut i nästa hemmamatch måndagen den 22 maj .