Medlemsregistrering
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Dagens gameplan ........
2018-07-07 00:08
Samling 17.30 och Uffe som tagit en "Gubbakvart" och Anders som cyklat till Hjo var på plats......
Efter sedvanligt tjöt, kaffe några bullar droppade några fler spelare in och det lutade åt en 4-4-2 variant, saknades endast några fler spelare

Gemensam uppvärmning med hela 10 spelare ombytta och jag förklarade för dagens domare att jag var inskriven som spelare om de skulle bli kris, han nickade förstående och sa att han skulle ha ögonen på mig :(. Nu kom 2 man till innan matchstart så där rök ju min chans, trots flera fina träningar på slutet...…

Dags för match och jag hann bara starta matchklockan så kommer det en Källby spelare som ville in i omklädningsrummet och då hör jag piiiiiiip och på vägen tillbaka konstaterar jag att det inte var vi som gjort första målet, kanske 20-30 sek 0-1 inte den starten vi behövde men gott om tid att vända på steken! Kanske bra ändå att alla vaknade till för sen gick de undan 1-1 David, 2-1 Enis som var våra båda forwards, in med Egzon och 3-1, in med Ali Reza och 4-1 innan Egzon gör 5-1 allt i första halvlek. Vår bollkalle från P 10/11 var lyrisk, vi spelade ju bättre än alla lag han kände till och när han dessutom fick dricka vatten ur våra vattenflaskor gick inget att stoppa honom, bra jobb där Alfred :) och alla andra boll kallar och boll kajsor.

Andra halvlek blev inte samma fart på, kanske var värmen som tog ut sin rätt eller så hade båda lagen läst sina motståndare??? Vi fick tyvärr en straff mot oss för handboll och de var väl inget att säga om 5-2, sen blev de lite gula och röda kort och båda lagen avslutade med 10 man på plan! Bäst på plan var nog kvällens domare som åkt ända från Alingsås för att döma kvällens match och han får gärna komma tillbaka om det nu var de som gjorde att vi tog vår första 3 poängare ???

Kul och se alla comebacker, kul och se alla snygga mål och kul och se att ni hade kul på plan!


Over and out Jokern

Nyhetsarkiv
Bra avslutning på DM2020-03-22 21:20
Dagens gameplan ........2018-07-07 00:08
 
Huvudsponsorer
Sponsorer