Tuff bortamatch på Igelvallen!
2020-08-16 23:51
Lite matchbilder signerade lillebror Othman
Återigen en varm söndag och det verkar vara då vi är som bäst??? Bra fokus redan från samlingen och uppvärmningen, alla visste ju vad Igelstorp kan och då speciellt hemma på Igelvallen! Senaste Igelstorpsmatchen var ju vinst mot Axvall och detta kanske var vår svåraste match hittills så de gällde att ta tag i matchen från början!

Taktiken var klar och vi sätter 2 fina pass fram till Noah som är iskall och sätter 0-1 i första matchminuten! Vi fortsätter skapa lägen med en duktig målis och lite försvar håller tätt, vi har inte den rätta skärpan och resultatet står sig fram till vattenpausen......

Vi har redan planerat första bytet och Abel T visar direkt vart skåpet ska stå och sätter 0-2 i hans första matchminut, viktigt mål som tar ut musten på motståndarna lite grann i alla fall. Det är chanser som avlöser varandra men inga mål och snart är de slut på halvleken, dags för hörna från höger ska de bli nått av detta då tänker många på bänken??? Vi får bra tryck och ett långt anfall efter hörnan som avslutas med att bollen kommer in i straffområdet igen och Haval får fint häng och nickar in 0-3. Direkt på avspark vinner vi bollen och Abel G sätter full och avslutar själv snyggt till 0-4 som blir halvtidsresultatet.

Skulle en bra halvlek räcka för 3 pinnar med oss hem??? Jag var tyvärr tvungen att lämna i halvlek men hann med att även se killarna starta andra halvlek och som jag såg de var de Fidde som tryckte in 0-5 fint framspelad av Haval på kanten men målet dömdes som självmål, strunt samma vem som gör målen bara de blir några gjorda.... Med drygt 40 minuter kvar och 0-5 trodde nog många de skulle bli målkavalkad men trots chanser uteblev målen. Många byten genomfördes och hela bänken luftades, dagens domare höll matchen i ett bra grepp men till slut fick han ta till korten, vi fick en straff mot oss efter en hands och "gamle Varnhemsspelaren " Robin A fick reducera från 11 meter och sen hårdnade matchen till med många gula och ett rött till hemmalaget som fick avsluta matchen med 10 man på plan. Full fart till domaren blåser av och på övertid kommer matchens sista mål, Robel hittar Alush som smeker in den i bortre (allt enligt våra rapportörer på plats).

Vi ångar vidare och ny match redan på onsdag då Axvalls IF kommer på besök så ladda om och fyll på alla depåerna igen så ger vi järnet.

Grattis till 3 "tunga" pinnar och vi fyller ju på en redan bra målskillnad!