SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Alla frågor som berör medlemmar kan mejlas till medlemssupport@varnhemsif.se.

 
Men kolla gärna de vanligaste frågorna först:
 
MEDLEMSSKAP
  • Hur blir jag medlem? Klicka på den grå rutan "bli medlem" på första sidan här på hemsidan och du kommer till ett formulär. 
  • Hur uppdaterar jag mina personuppgifter? Logga in på hemsidan och klicka på profilgubben längst upp till höger. Där kan du ändra uppgifterna.
  • Jag får en faktura trots att jag inte är medlem. Det beror på du inte är borttagen ur laget. Mejla medlemssupport@varnhemsif.se. Ange namn och lag. 
SPORTADMIN
  • Appen beter sig konstigt, vad kan jag göra? Appen uppdateras kontinuerligt och kan därför upplevas lite buggig emellanåt. First Aid Kit gör du själv genom att logga ut och in. Om det inte hjälper logga ut, avinstallera och installera och logga in igen. Kallelsen går alltid ut på mejl också så ha lite koll på den om appen krånglar. Mejla medlemssupporten om det inte fungerar så tar vi kontakt med SportAdmin om inte vi kan hjälpa dig. 
SMSGRUPPER
  • Hur blir jag medlem i lagets smsgrupp? Ta kontakt med tränaren för laget så lägger hen till dig i smsgruppen för laget.

TILLGÅNG TILL FÖRENINGENS SYSTEM

  • Har du fått ett styrelseuppdrag, tränaruppdrag eller blivit medlem i något projekt och behöver tillgång till något av föreningens system: mejla medlemssupport@varnhemsif.se
 
Huvudsponsorer
Sponsorer