Medlemsregistrering
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Varnhems IF - Tidavads IF 1-1 (1-1)
Flera comebacker som gav mersmak!
De flesta andra i laget har ju spelat några matcher och skötte sig fint. Matchen då , jo vi tog ledningen efter en fin raid av Jesse längs vänsterkanten och serverade sen Emil Boby en fin boll in i slottet och vi tar ledningen efter knappt 10 min. Killarna rullar på bra men Tidavad är ständigt framme och oroar, de kvitterar efter lite missförstånd i försvaret och ett fint skott 1-1 efter en kvart. Båda lagen byter runt på spelare och känslan var ju att de skulle bli fler mål,... chanserna fanns men 2 duktiga försvar och målvakter stängde igen. När dagens duktige domare blåste av matchen fanns inga förlorare utan 2 nöjda lag, vi kanske hade de vassaste chanserna och då tar jag bara Robbans skott, Ax frispark och Emils nick samt Olivers inlägg som Erling möter på halv-volley. Tyvärr fick vi en ny knäskada på Johan Aychouy men han kommer igen. Nu har vi en bra vecka framför oss med 2 träningar, lagaktivitet och en ny träningsmatch innan serien startar .Over and out Jokern mfl.
Varnhems IF - Hova IF 3-0 (1-0)

Träningsmatch , bra tempo men tyvärr blev det sen besökt av lite utvisingar osv. Varnhem tog ledningen i första genom Jesse 1-0 vi byter runt och alla gör bra ifrån sig! Bra snack i halvlek och vi försöker rulla runt, 2-0 genom Johan och sen fastställer Jesse med ett straffmål 3-0. Extra plus till linjedomaren i andra som höll en bra nivå, av spelarna nämner vi Oliver, Arvin, Jesse, Jansson, Jocke, Emil, David, Johan, Robban, Serhat, Adell, Robin, Erling

Varnhems IF - Hangelösa IF 0-5 (0-2)

Det blev en alltför tuff nöt för vårt seniorlag i dagens DM match! 

Hangelösa IF har tyngden, rutinen och uppträder som ett blivande topplag i div. 5! Vi startade i kraftig motvind och blir ordenligt tillbaka pressade, ledningsmålet kom efter ett ribbskott och bollen hamnade framför fötterna på närmsta motståndaren 0-1 (ok enligt våra domare på plats). Nästa mål kommer d...e runt på kanten och får vi inte bort bollen ur straffområdet trots att vi har spelare på plats 0-2 står sig sen halvleken ut. Vi fortsätter göra några byten och snackar i halvlek om vad vi kan göra! Vi hade lite fina tendenser i första halvlek och skulle satsa allt för att göra ett snabbt reduceringsmål. Andra halvlek börjar vi bra och får några fina lägen men inte de rätta avsluten! Vi kommer fint igenom på kanterna och det känns som chanserna blir hetare och hetare, tyvärr sticker Hangelösa upp och stänger nog matchen med sitt tredje mål som är riktigt snyggt, ett skott ur omöjlig vinkel rätt upp i krysset 0-3. 0-4 efter ett inspel från kanten och 0-5 på en straff på stopptid. Vi för önska Hangelösa lycka till i DM, vi kommer igen, kanske redan på söndag då vi spelar nästa match. Vi ska vara nöjda med insatserna totalt i DM men går nog inte vidare som tvåor på 6 poäng? Bästa matchen hittills är nog första matchen mot Valtorp i Falköping, samtliga matcher vi spelat i Skara har varit svårspelade då blåsten ställer till de ordentligt.

Varnhems IF - Mellby IK 2-4 (2-0)
Varnhems IF - Mellby IK
Från ett bara "normalblåsigt nya konstgräset" i Skara. Vi hade bestämt oss för att testa 2 olika startelvor idag, tagit ut en bred trupp och fixat ett bra träningsmotstånd i förra årets seriemotståndare utanför Lidköping. Mellby startar piggt men vårt försvar reder ut de, vi får till ett fint anfall som slutar med en klar straff och den förvaltar Fredrik Åström säkert till 1-0- Vi fortsätter bra men det är nog Mellby som har flest chanser, Emil Schöld ...gör några bra ingripande i mål och David Larsson rensar en boll nästan på mållinjen, mitt i värsta pressen slår vi om och då går de undan, kliniskt avslut av Odd Ood till 2-0. Vi byter vidare och killarna jobbar på, vi går till halvtidsvila med en 2-0 ledning och går nu över till plan B. En nästan ny start elva ställs på banan och vi får väl inte den starten vi kunde önska sig, vi hamnar under press och sätter varandra i klistret, reducerat 1-2 efter nån minut! Mellby tar över mer och mer, vi krånglar till de, spelar med för små marginaler och har för lite rörelse! Mellby är heta, tunga och skapar många chanser, kommer till avslut och på en målvaktretur sitter kvitteringen 2-2. Vi byter runt men får inga riktiga "gensvar", ett planerat målvaktsbyte och Markus Börjesson har knappt hunnit in mellan stolparna innan vi får en straff emot oss och Mellby spelaren gör inget misstag utan sätter den säkert och 2-0 har nu blivit 2-3. I vår iver att komma tillbaka trycker vi på mycket framåt och då blir de ytor och chanser för Mellby, här gör Markus i målet flera räddningar och Mellby är väldigt nära att utöka sin ledning men med tur och skicklighet står de fortfarande 2-3. Vi kommer med fart på kanterna men inte till de riktigt farliga avsluten, Mellby trycker på och får sätta sista målet i matchen, de vinner andra halvlek med 0-4 och matchen med 2-4. Vi tackar Mellby för att de kunde ställa upp, de kommer få en bra säsong i div. 6 Lidköping, jag tror t.o.m. de är vassare i år. Sist men inte minst ett stort tack till dagens domare Thomas Bock som jag tyckte var bäst på plan, jag vet att träning ger resultat och det gäller nog även domarna, han dömde över 100 matcher förra säsongen och det kan vara nån form av rekord? 
Over and out Jokern mfl.
Varnhems IF - Björsäters IF 4-2 (1-1)
Andra omgången av DM grupp 10,

Friska vindar eller blåst på konfekten? Många chanser men inget mål, underläge på straff 0-1 men vändning och ny seger. Referat signerat Anton kommer vad de lider, grattis och bra jobbat! Målskyttar Dano 1-1, Eiman 2-1, Micha 3-1 och 4-1


Lidköpings FK (U-lag)-Varnhems IF Träningsmatch 5-1

Valtorp-Varnhems IF DM 1-3

 
Huvudsponsorer
Sponsorer