SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Lite bilder och rapport från söndagens seriespel!
2019-12-15 23:32

Fler bilder (+89) >>
Signerat Fatma Gutic
Dags för den uppskjutna matchen mot Fröjereds IF och med denna rundan har vi mött alla lagen i serien en gång och sen vänder alltså serien med en runda till.

 •  Vi mönstrade nästan fullt lag och det var fokus från början!
 •  Vi tar ledningen genom Mergim som totallurar målvakten i den första matchminuten 1-0.
 • Vi utökar till 2-0 genom Noah som avslutar otagbart högt i målet.
 •  3-0 kommer på en frispark som Rigelt placerar in snyggt.
 •  4-0 sätter Jesse efter ett snyggt utkast av Johan i kassen.
 •  Sen är det många inblandade och fint lir av hela fyran innan Martin sätter 5-0 som blir halvtidsresultatet.
En riktigt bra halvlek med Johan som tar allt och ofta serverar sina medspelare fina chanser med sina utkast. Fröjered var inte ofarliga och med lite mer kyla kunde det varit en klart målmässigt jämnare match.

Nu vet vi ju inte vad som sades i omklädningsrummen men om första halvlek var bra från vår sida var andra halvlek ingen höjdare, vi drabbades dessutom av nya skador och hoppas de inte var så allvarligt för Abel G, Mergim S och Johan???

 •  Som vi redan skrivit startade Fröjered bäst, vi hade inget drag i laget och Fröjered som skulle haft utdelning i första halvlek fick det nu istället, de reducerade till 5-1 och 5-2 med bud på mer innan hemmalaget tog sin timeout.
 •  Lite direktiv och stabilitet som gav resultat med ett snyggt 6-2 mål genom Fisnik. 
 • Fröjered tar också sin timeout och börjar sen med Jokerspel, något som vi brukar gilla och det blir en svängig match. vi gör 7-2 genom Arnes, 8-2 genom Jesse och det fanns gott om chanser till mer.
 • Fröjered reducerar till 8-3 innan Fisnik fastställer till slutresultatet 9-3
Vi tackar Fröjereds IF, domarna, publiken, Mattias D och Robban S som skötte sekretariatet och Mehdi som löste kiosk och entrén på ett utmärkt sätt.

Vi har nu en match kvar innan några dagars juluppehåll och just nu är vi i serieledning men tabellen och serien är väldigt jämn, alla lagen har tappat poäng och alla har ju också tagit poäng så det kommer krävas bra närvaro på träningar och att alla är tillgängliga för spel om det ska gå vägen???

Vi hoppas flera är klara för spel redan på fredag då Götene Deportivo kommer på besök!


Over and out Jokern mfl
Då kommer det lite bilder och rapport från lördagens DM-slutspel i Grästorp!
2019-12-15 23:02

Fler bilder (+39) >>
Lite bilder signerade Fatma Gutic
Vi kvalade alltså in som ett av 8 lag till DM slutspelet och fick här möta Äspereds IF, Trollhättans FK och Borås AIK i ett gruppspel där ettan och tvåan skulle göra upp om medaljerna.

 • Vi mötte Äspereds IF i första matchen och startade lite passivt och det var tyvärr Äspered som tog hand om ledningen 0-1 och ökade sen till 0-2 innan vi fick igång spelet och tryckte på för allt vad som gick! Vi reducerade genom Arnes Balic och hade väldigt många chanser till kvittering men bollen ville inte in och det slutade med en förlust 1-2 trots oerhörd press sista 10 minuterna.
 • Andra matchen var mot Trollhättans FK som vi kikade på efter vår första match och bestämde då för vilken taktik vi skulle välja! Allt gick enligt plan och matchen stod 0-0 efter 15 min gick vi så över till JOKER-spel och det gav nästan resultat direkt, vi gjorde ett nytt försök och spelade ut motståndarna så Abel G hade helt öppet mål att bara rulla in 0-1 och ledning med nån minut kvar av matchen. Tyvärr gjorde Trollhättans FK samma sak och även deras JOKER spel slutade med ett mål och matchen slutade 1-1.
 •  Sista matchen mot Borås AIK gällde det för oss att vinna med minst 4 mål för att sätta press på de som skulle spela matchen efter oss i vår grupp. Vi hade även fått en förstärkning i Enis Aliu som varit på Landvetter och kom sent. Vi startade med en tredje taktik och det funkade perfekt, vi gick snabbt upp till 2-0 som blev 3-0, 4-0 och även 5-0 som vi var nöjda med och hade i alla fall gjort vad som krävdes av oss, målskyttar blev Enis x 2, Noah x 2 och Martin x 1. 
 • Nu räckte de tyvärr inte till finalspelet men vårt unga lag med Johan i mål,Ahmad, Emil, Rasmus, Martin, Noah, Jesse, Abel G, Arnes och sen även Enis visade fint spel i alla 3 matcherna. Extra stort tack till Ola som var med som både chaufför, massör och coach :).
GAMEDAY idag 17.30 i Viktoriaskolan!
2019-12-15 11:30
Vi hälsar Fröjereds IF, domarna och dagens publik välkomna till seriematch i Futsalens  DIV. 2 Norra ! Vi siktar på kiosk, lämnar målgaranti och tar endast 40 :- i entré för er som är över 18 år och som vanligt går alla medlemmar i Varnhems IF in gratis oavsett ålder.
Möbelcupen över för oss 2019
2019-12-08 16:16
Ladda album (+32 bilder) >>
Lite söndagsbilder....
Efter en vass fredagskväll fick vi tyvärr många återbud och idag mönstrade vi in 6 nya spelare så totalt 27 man har vi haft igång i helgen! Morgonmatcherna är ju inte vår starkaste sida och de startade med förluster för båda lagen och chanserna till avancemang sjönk som en gråsten. Vi avslutade sen med en 3-0 seger men det räckte inte för lag 1, målskyttar var Martin och Jesse x 2. Vårt andra lag mötte ett riktigt duktigt lag och trots en bra insats blev de förlust.

Vi tar nya tag med träningar i veckan och sen DM slutspel i Grästorp på lördag.
Härlig fredagskväll i Möbelcupens gruppspel
2019-12-06 23:49
Ladda album (+40 bilder) >>
2 lag i olika grupper, drygt 20 spelare och 13 pinnar på 6 matcher!
Laget i grupp 1 startade vi med en 1-0 seger mot Moholms SK, följde upp med en 3-1 seger mot Mariestads BK innan vi mötte FC Tibro i en ren gruppfinal där det tyvärr blev förlust men ändå klart för slutspel på söndag med 2 matcher kl. 10.00 och sen nästa match 12.20 mot ännu okänt motstånd.

Laget i grupp 3 startade med att spela 0-0 mot Laxå IF, sen slog vi Skultorps IF med 2-0 innan vi tog oss an IFK Skövde som besegrades med 4-1 och klara för slutspel som grupp segrare! På söndag spelar vi första matchen 09.20 och sen andra matchen 12.00 mot ännu okänt motstånd där också.

Strålande insatser av alla spelarna, de ryktas om förstärkningar till slutspelet och de ser vi u fram emot, kul att få möta nya lag och se att vi håller hög "futsalklass" men samtidigt måste man ju ha lite flyt i så här korta matcher.

Bra jobbat av alla inblandade, over and out Jokern mfl. 
Lite uppvärmnings och tidningsbilder
2019-11-24 19:45
Ladda album (+31 bilder) >>
Foto Micke T
Mitt under DM spelet dök tidningen upp.... 
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från sektionen
Nyheter från föreningen
Varnhems Idrottsförening, 10/06 12:37 
Varnhems Idrottsförening, 13/05 08:15 
Varnhems Idrottsförening, 08/05 22:07 
Varnhems Idrottsförening, 07/05 22:04 
Varnhems Idrottsförening, 04/05 09:04 
 
Huvudsponsorer
Sponsorer