3 viktiga matcher innan sommaruppehållet!
2022-06-29 20:23

Seniorlaget kör för fullt i värmen och efter den viktiga 3 poängaren hemma i Varnhem mot Mariestads BK vänder nu serierna!

Hoppas alla kan komma till Sörbo på fredag  kl. 19.00 när Korsberga IF kommer på besök och som vi snörpligt fick stryk mot i premiären.

På söndag är det ny match för U-laget hemma i Varnhem och då kommer Kinne-Vedum på besök och även det förra mötet slutade ju med förlust.

På onsdag ska vi sen åka till Tibro och möter då Tibro AIK som vi mötte på konsträset i Skara och även den matchen slutade med förlust.

Jag tror vi har fina möjligheter att hämta poäng i alla 3 matcherna och det vore fint med en bra avslutning och sen tar vi lite sommaruppehåll!

FORZA VIF/LIF :)