Kanonvärvning innan 1 september-regeln
2022-09-01 20:34
Christian Lahdo välkomnas av biträdande sportchefen Hazim Karíc

Ytterligare en ung spelare som nu ansluter till Varnhem/Lundsbrunn, Christian Lahdo kommer senast från div. 3 laget IFK Tidaholm där han startat många matcher under säsongen. Christian har tidigare spelat i IFK Skövde och är sprungen ur Skövde AIK`s akademin så trots sin unga ålder finns det rutin från både div. 2 och 3 vilket syntes direkt under kvällens träning. Vi vet redan att Christian har en fin bollbehandling och härlig speluppfattning så vi ser fram mot debuten i vårt lag! Christian kommer vara spelklar till nästa omgång av div. 5 Norra!

Avslutningsvis tackar vi IFK Tidaholm för en snabb och smidig övergång.

(En spelarövergång måste vara genomförd och betald senast den 31 augusti kl. 23.59 för att spelaren ska få spela A-lagsfotboll eller nationell och regional ungdomsfotboll i i serie och kval under resten av säsongen 2022. Spelklarhetsdatumet ska vara senast den 4 september, eftersom övergångstiden i Fogis är fyra dagar.)