Välkommen till föreningen!
Varnhems IF skall vara en ideell förening där trivsel och gemenskap står i fokus. Ungdomsverksamheten skall fungera som en bred bas för klubben, där glädje och lek prioriteras. Vi ser det som självklart att kunna förena skolarbetet med fotboll och andra idrotter. Du som förälder tycker att det är roligt att engagera dig i ditt barns idrottsintresse.

Varnhems IF:s motto är MAGI vilket står för Motion, Aktivitet, Gemenskap & Idrott
Bra fortsättning på årets DM
2022-03-12 16:35
Ladda album (+22 bilder) >>
Lite bilder från Varnhem/Lundsbrunn-Tomtens IF

Kul med match i härligt väder, idag var det Tomtens IF som väntade (åkte ur femman förra säsongen och jag tror inte vi mötts tidigare, de har gjort bra ifrån sig i träningsmatch och DM). Bra start på matchen och vi tog ledningen genom Abdi efter några minuter och utökade till 2-0 genom Kovan och då såg allt bra ut men ett missförstånd gav Tomten 🎅 chansen och de reducerade till 2-1 efter dryga 20! Vi skapade väl mest men inga fler mål under första halvleken!

lite byten i halvlek och nya direktiv från ledarna och sen trampade vi på gasen, 3-1 efter några minuter genom Jafar och sen rullade vi boll riktigt bra! Lite fler byten och efter fin spel på högerkanten och sen avslutar Jesse till 4-1 vilket även blev slutresultatet och ledning i gruppen! Vill även nämna dagen domare som skötte matchen på ett utmärkt sätt 👍! Hoppas alla kan komma och kika på sista omgången som spelas i Skövde den 20 mars kl. 12.00

Fina insatser av innebandygänget
2022-03-06 20:58
Efter en lång dag med många matcher knep killarna silverbucklan!

Inte så mycket info från dagens cup men det var många jämna matcher i gruppen och via slutspel nådde man final där de tyvärr blev uddamålsförlust efter en riktig kämpainsats.

Turneringens lirare blev målvakten Christer Bragd som efter "bragdliknande insatser" nu kommer få ett pris av Logic i Skara :). Hjälten visade att ålder bara är en siffra och firade med god mat och kladdkaka....

Bra start för seniorlaget i DM
2022-03-06 20:17
Ladda album (+7 bilder) >>
Lite bilder från dagen, 15 spelare och alla skötte sig fint!

Efter många om och men med inställda matcher och stopp för DM de två senaste säsongerna var det äntligen dags för 2022 års start och vi började borta i Lidköping mot div. 6 laget Rackeby!

Mycket nytt med de nya tränarna och allt sitter ju inte från början men Gummi hördes ganska väl under matchen och gav tydliga instruktioner, Sadde skötte linjen och de båda känner varandra väl :).

Nu lite om matchen, det var lite halvlojt och faktiskt hemmalaget som skapade första chansen men Alladin avvärjde, sen blev de full fart och vi gick snabbt upp till 0-3 innan Rackeby reducerade till 1-3 innan paus. Lite nya instruktioner och 4 byten och sen rivstartade vi med 2 snabba mål och sen var det många chanser och när domaren blåste av matchen stannade de med 2-9 och vi har lite att jobba med! Skönt med seger, bra med 15 man som alla fick speltid och säkert ett gäng som kikade på matchen, nu kör vi träningar i veckan och sen möter vi Tomten i Götene på lördag innan gruppen skall avgöras med en sista runda då vi möter Igelstorp.

Målskyttar och matchhändelser via länken, nu kör vi!

Rackeby IK - Varnhem/Lundsbrunn - Matchfakta - Västergötland (svenskfotboll.se)

Dags för säsongens första DM match
2022-03-06 13:34
Datum Sön 06 mar (v.9) 16:00 - 17:45
Kallelse Privata svar
Plats Ågårdsvallen A (vid Villas hemmaarena)
Samling 15:00, Ågårdsvallen
Mer info Då är de dags för första DM matchen!

1 Aladin Hodzic
2 Mohamed Abocar
3 David Larsson
4 Nahom Tesfaye Berhane
5 Abdullahi Ahmed Seed
6 Tobias Gustafsson
7 Abel Tsegay
8 K Joakim Johansson
9 Adam Zghiguida
10 Abel Giorgis Ghebrmichael
11 Ahmed Othman
12 Nderim Kastrati
14 Jesse Zaza Svensson Jackson
19 Mohammad Hosseini
21 Abdirahman Ahmed Seed
22 Henok Tesfaye Berhane

Ledare         Roll

Gudmundur Magnusson Tränare
Sadettin Özdes     Assisterande tränare
Varnhems IF önskar en God Jul och Gott Nytt År!
2021-12-26 19:19
Ganska pigga 100 åringar i styrelsen!

Varnhems IF tackar för det gångna året, och vilket år vi haft!!! Aktiva medlemmar i fotboll, innebandy och bordtennis, 100-årsjubileum, Pilgrimsvandring, Lira blågult och Spökvandring m.m. Tack alla som genom åren bidraget med er tid och engagemang att driva föreningen. Nu ser vi fram emot ytterligare 100 år. God jul och gott nytt år önskar styrelsen!

Nyheter från vår verksamhet
Fotboll P08-09, 23/05 20:48