SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Bli medlem i Varnhems Idrottsförening
BLI MEDLEM
Välkommen till föreningen!
Varnhems IF skall vara en ideell förening där trivsel och gemenskap står i fokus. Ungdomsverksamheten skall fungera som en bred bas för klubben, där glädje och lek prioriteras. Vi ser det som självklart att kunna förena skolarbetet med fotboll och andra idrotter. Du som förälder tycker att det är roligt att engagera dig i ditt barns idrottsintresse. 

Varnhems IF:s motto är MAGI vilket står för Motion, Aktivitet, Gemenskap & Idrott
Newbody uppdatering, katalogerna har kommit!
2024-04-11 21:59

Grym start på försäljningen, redan 147 paket registrerade och 29 registrerade säljare!

 

Ni som hämtar katalogen kan registrera er digitalt som säljare direkt via QR koden på framsidan och sen dela med vänner och bekanta, kunderna kan ju bo vart som helst i landet och handlar man för 600:- blir det fraktfritt för kunden och föreningen får förtjänsten.

 

https://portal.newbodyfamily.com/reg/TFFLCVW?ut=1_208

 

Länk att registrera sig som säljare, köp ett paket (kolla så de funkar) och dela sen på alla sociala medier.

 

 

 

 

Kul besök hos barngymnastiken
2024-04-06 17:43
Lite bilder från en lördagsmorgon i Varnhem

FULL FART I HALLEN!
Idag hoppade, sprang, gunga och lekte 27 barn. Välkomna att testa på
Barngympa på lördagar 9.30-10.15 i Varnhemshallen.

Nu säljer vi i Varnhems IF Newbody
2024-04-05 15:05

Hej alla medlemmar!

 

Som vi tidigare annonserat om ska vi nu sälja Newbody och nu är det dags!

Perioden är från den 8/4 till den 8/5 men vi kan redan nu börja sälja digitalt, 100 st. kataloger är beställda och på väg men ej kommit fram än men de kommer finnas för hämtning/utlämning i klubblokalen.

 

Vi hoppas alla medlemmar gör ett försök att sälja digitalt eller att lägga ut en katalog på jobbet eller att köpa av någon redan registrerad säljare, många bäckar små kommer bli en jätteförsäljning och en fin inkomstkälla till förenings verksamheter.

 

Nytt för den här säljperioden är att föreningen kommer uppmärksamma några säljare och vi kommer lotta ut lite priser efter avslutad försäljning (ex. den som sålt mest, minst och 3 andra), vi hoppas detta ska göra så att fler anmäler sig som säljare och startar en webförsäljning som bara är öppen för direktköp och då kan kunder handla, betala direkt och få paketen direkt skickade hem redan under försäljningsperioden, föreningen får förtjänsten. 

 

https://portal.newbodyfamily.com/reg/TFFLCVW?ut=1_208

Länk för att starta en försäljning, obligatoriskt för alla som vill börja sälja och här registrerar man försäljningen från katalog, delar digitalt osv. Enkelt att göra en ny registrering och har man sålt tidigare kommer man använda samma inlog/lösenord.

 

https://www.newbodyfamily.com/sv-se/shop/s/TFFLCVW/FFTVSI?ut=1_200

Länk till shop om man bara vill bli kund och stödja föreningen

 

 

Har ni frågor är det bara att höra av sig till era respektive ledare eller ringa 070-2118751 

Mvh Niclas - administratör Newbody försäljningen!

 

Pilgrimsvandringen
Pilgrimsvandring/trail
2024-03-27 16:37, Pilgrimsvandringen
 
Tillsammans skapar vi MAGI!!
2024-03-25 21:06
Lite information från styrelsen

Hej!

Föreningen har nu haft årsmöte och då Andreas Algpeus valt att avgå valdes Madde Börjesson till ny ordförande.

 

Vi har även blivit berikade med två nya styrelsemedlemmar, Lukas Dahlgren och Ida Fredriksson som ska hjälpa till att driva runt våran fina förening.

Det är jätteroligt att se utvecklingen och att vi kan erbjuda våra medlemmar så många olika aktiviteter. I dagsläget har vi barngymnastik, bordtennis, innebandy, fotboll och gåfotboll. Vi har ju även våra vandringar och är medarrangörer till tipspromenaderna i Varnhem.

 

Söndagen den 19/5 är det Varnhemstrailen (löpning) och Pilgrimsvandringen som dessutom firar 50år i år! Då förväntar vi oss att ni är med och hjälper till med diverse arbetsuppgifter så vi kan få till en bra dag.

 

Det kostar pengar att driva en förening och för att våra aktiva ska kunna få det material de behöver kommer vi den 8/4-8/5 ha försäljning av Newbody och även där behöver vi alla att dra sitt strå till stacken.                                                           

 

Vi ska försöka få in pengar så att vi bl.a. kan köpa in nya delar, fler hörn till innebandysargen så fler kan vara med vid poolspelsmatcher.

 

Arbetskraft saknas alltid så det är bara att höra av sig till styrelsen eller föreningens ledare om du vill vara med och hjälpa till med något!

 

 

Till sist vill vi bara tacka Andreas för alla år av slit och hårt arbete som du lagt ner hos oss i Varnhems IF

 

Mvh

Styrelsen

 

BLI MEDLEM
Nyheter från vår verksamhet
Fotboll F12-14, 03/04 16:30 
Pilgrimsvandringen, 27/03 16:37 
Fotboll F12-14, 12/02 09:43 
Barngymnastik, 24/01 09:39 
Innebandy, 10/12 17:02 
Innebandy PF10-12, 26/11 15:57 
 
Huvudsponsorer
Sponsorer