Välkommen till föreningen!
Varnhems IF skall vara en ideell förening där trivsel och gemenskap står i fokus. Ungdomsverksamheten skall fungera som en bred bas för klubben, där glädje och lek prioriteras. Vi ser det som självklart att kunna förena skolarbetet med fotboll och andra idrotter. Du som förälder tycker att det är roligt att engagera dig i ditt barns idrottsintresse.

Varnhems IF:s motto är MAGI vilket står för Motion, Aktivitet, Gemenskap & Idrott
Victory Varnhem/Lundsbrunn - Kinne-Vedums IF
2022-07-03 14:18
Dagens målskyttar och en som var nära !!!!!

Vi börjar med och tacka P12-14 förstärkta av lite syskon som bollhämtare och skötte även kiosken! Stort tack till dagens domare och båda lagen för en bra match! Hemmalaget hade många spelare som gjorde comeback och jag misstänker även gästerna fick kasta in lite "jokrar" när de sena återbuden haglade in! Nu lite från matchen och det var gästerna som tog ledningen efter att Enis varit lite för het i straffområdet och gästerna som tog hand om straffen 0-1, kvitterat kort därefter genom Kovan som satte en frispark på ett distinkt skott ! Vi tar ledningen genom Abel G som även utökar till 3-1 som var halvtids resultatet! Pigga inhopp av Omid och Gummi. Bra start i andra med många fina anfall och Anton blir fälld och Robin Storm sätter straffen 4-1 som blir 5-1 genom Abel G och sen stänger vi med Anton Schöld som sätter 6-1 ! Vi ser att laget före jaget ger resultat och att det kunde blivit många fler strutar om alla chanser förvaltats! Bra coachat av Hazim vi och kul att se Uffe i mål, Robin som mittback, Omid som ytterback och sist men inte minst Gummi som offensiv mittfältare/anfallare! Plus till hela truppen och vi ser redan fram mot måndagens träning och sen sista matchen för våren borta mot Tibro AIK på onsdag .

Bra fortsättning på årets DM
2022-03-12 16:35
Ladda album (+22 bilder) >>
Lite bilder från Varnhem/Lundsbrunn-Tomtens IF

Kul med match i härligt väder, idag var det Tomtens IF som väntade (åkte ur femman förra säsongen och jag tror inte vi mötts tidigare, de har gjort bra ifrån sig i träningsmatch och DM). Bra start på matchen och vi tog ledningen genom Abdi efter några minuter och utökade till 2-0 genom Kovan och då såg allt bra ut men ett missförstånd gav Tomten 🎅 chansen och de reducerade till 2-1 efter dryga 20! Vi skapade väl mest men inga fler mål under första halvleken!

lite byten i halvlek och nya direktiv från ledarna och sen trampade vi på gasen, 3-1 efter några minuter genom Jafar och sen rullade vi boll riktigt bra! Lite fler byten och efter fin spel på högerkanten och sen avslutar Jesse till 4-1 vilket även blev slutresultatet och ledning i gruppen! Vill även nämna dagen domare som skötte matchen på ett utmärkt sätt 👍! Hoppas alla kan komma och kika på sista omgången som spelas i Skövde den 20 mars kl. 12.00

Fina insatser av innebandygänget
2022-03-06 20:58
Efter en lång dag med många matcher knep killarna silverbucklan!

Inte så mycket info från dagens cup men det var många jämna matcher i gruppen och via slutspel nådde man final där de tyvärr blev uddamålsförlust efter en riktig kämpainsats.

Turneringens lirare blev målvakten Christer Bragd som efter "bragdliknande insatser" nu kommer få ett pris av Logic i Skara :). Hjälten visade att ålder bara är en siffra och firade med god mat och kladdkaka....

Bra start för seniorlaget i DM
2022-03-06 20:17
Ladda album (+7 bilder) >>
Lite bilder från dagen, 15 spelare och alla skötte sig fint!

Efter många om och men med inställda matcher och stopp för DM de två senaste säsongerna var det äntligen dags för 2022 års start och vi började borta i Lidköping mot div. 6 laget Rackeby!

Mycket nytt med de nya tränarna och allt sitter ju inte från början men Gummi hördes ganska väl under matchen och gav tydliga instruktioner, Sadde skötte linjen och de båda känner varandra väl :).

Nu lite om matchen, det var lite halvlojt och faktiskt hemmalaget som skapade första chansen men Alladin avvärjde, sen blev de full fart och vi gick snabbt upp till 0-3 innan Rackeby reducerade till 1-3 innan paus. Lite nya instruktioner och 4 byten och sen rivstartade vi med 2 snabba mål och sen var det många chanser och när domaren blåste av matchen stannade de med 2-9 och vi har lite att jobba med! Skönt med seger, bra med 15 man som alla fick speltid och säkert ett gäng som kikade på matchen, nu kör vi träningar i veckan och sen möter vi Tomten i Götene på lördag innan gruppen skall avgöras med en sista runda då vi möter Igelstorp.

Målskyttar och matchhändelser via länken, nu kör vi!

Rackeby IK - Varnhem/Lundsbrunn - Matchfakta - Västergötland (svenskfotboll.se)

Dags för säsongens första DM match
2022-03-06 13:34
Datum Sön 06 mar (v.9) 16:00 - 17:45
Kallelse Privata svar
Plats Ågårdsvallen A (vid Villas hemmaarena)
Samling 15:00, Ågårdsvallen
Mer info Då är de dags för första DM matchen!

1 Aladin Hodzic
2 Mohamed Abocar