Välkommen till föreningen!
Varnhems IF skall vara en ideell förening där trivsel och gemenskap står i fokus. Ungdomsverksamheten skall fungera som en bred bas för klubben, där glädje och lek prioriteras. Vi ser det som självklart att kunna förena skolarbetet med fotboll och andra idrotter. Du som förälder tycker att det är roligt att engagera dig i ditt barns idrottsintresse.

Varnhems IF:s motto är MAGI vilket står för Motion, Aktivitet, Gemenskap & Idrott
Lite information från styrelsen!
2024-07-01 11:48

SportAdmin och Newbody uppdatering.

Vi börjar med vårt medlemssystem SportAdmin som nu har släppt en ny app.

SportAdmin har under det senaste året jobbat för att ta fram en ny app för både ledare och medlemmar. I höstas flyttade vi över föreningens ledare till den nya appen, och nu är det dags för medlemmar att göra samma övergång.

Detta innebär det för era medlemmar & ledare:
  • Nedladdning av ny app: Era medlemmar kommer idag få information i sin nuvarande MedlemsApp om att de behöver ladda ner och logga in i den nya appen.
  • Ledare får en ny vy i appen: Era ledare kommer få information om att de nu kan växla mellan ledarvy och medlemsvy i den nya appen.

Stängning av gamla MedlemsAppen: Inom några veckor kommer den gamla MedlemsAppen stängas helt för användning. Det innebär att alla era medlemmar och ledare då måste flytta över.

Här kommer all nödvändig information om den nya appen och hur man laddar ner den.

Här är en PDF

En nyhet är det personliga medlemskortet som ni kan öppna när man betalat sin medlemsavgift och sen använda vid föreningens hemmamatcher (fri entré)!

Vi avslutar med NEWBODY

Bra jobbat med Newbody försäljningen, det finns dock fortfarande paket som inte är hämtade från klubblokalen! Hämtas omgående och lämpligt att kika i kalendern när några lag har träning.

När allt är hämtat och redovisat återkommer vi med en utlottning och priser till några säljare!

Mvh Styrelsen i Varnhems IF

Gameday - hemmapremiär Div. 6 Lidköping onsdag 19.00
2024-05-07 22:04
Onsdagens start 11:a, dessutom en stark bänk

Vi hälsar domare, gästerna Källby IF och all publik välkommen till Varnhems IP. Kiosken öppen och bollkallar från P 14 laget, vi ser fram mot en händelserik och välspelad match.

Gameday Kållandsö-VIF
2024-05-04 09:04
Efter 2 man undercover har vi nu fått fram en intressant start 11:a

Seriepremiären gick ju bra till slut och man får inte glömma den stora omställningen att träna på konstgräs och spela på naturgräs, det lär nog behövas en tid till innan Varnhems IP är klar att beträda 🫣!

Lyckligtvis ville båda föreningarna vända på spelordningen och Kållandsö firar dessutom 90 års jubileumsår idag!

Varnhems IF grattar motståndare och förening, vi ser fram mot en jämn match ⚽️!

Åk gärna dit och stötta spelarna, väldigt fin arena med naturläktare!

Välkomna på lördag till Hagavallen med matchstart 13:00. Vi kommer, som tidigare nämnt, ha en familjedag då vi firar 90 år som klubb! Varmt välkomna! ⚽️

Essie, tränare KGIF

Dags för en Newbody uppdatering
2024-05-02 22:42

Nu har vi haft öppet i våra shoppar sedan 2/4 och på den månaden har vi sålt 392 paket och det är ju kanon (fraktfritt vid 250 paket inklusive direktköp). Vi har 50 registrerade säljare och många har inte börjat sina registreringar så det bör trilla in fler beställningar :).

Bifogar länken till nya eller gamla säljare

Vill man bara stödja föreningen och handla är det denna länken och vid köp över 600:- kan man få direkt leverans utan frakt

Vi stänger alla shoppar den 8 maj och skickar in alla beställningarna så häng i....

Mvh Niclas Schöld - Newbody kontaktperson 070-2118751

Varnhems IF`s innebandynyheter!
2024-04-19 22:21
Uppstart av seniorlag, vi kommer presentera en ny spelare varje dag!

Varnhems IF´s styrelse, innebandysektion och 30 spelare har nu beslutat att starta ett seniorlag igen för seriespel i div. 4, säsongen 2024/2025. Laget har varit vilande sedan säsongen 2020/2021 då covid drabbade landet och allt seniorseriespel avbröts!

Föreningen har blivit uppvaktad av ett stort antal tidigare Varnhems spelare som önskat komma tillbaka och köra igång laget igen, innebandysektionen med enbart ungdomslag har ställt sig positiva då det blir en naturlig möjlig fortsättning för alla våra yngre spelare att ha någonting att sikta mot och på sikt spela seniorinnebandy utan att tvingas lämna klubben och gå vidare. Styrelsen står bakom satsningen och nu jobbar hela föreningen med att alla bitar ska hamna på plats och vi inleder med att anmäla ett seniorlag och flera ungdomslag till serie och poolspel.

Vi kommer att presentera både nya och gamla spelare på våra sociala medier, redan nu kan vi utlova flera profilstarka ”Varnhemare” och dessutom kryddat med flera intressanta nyförvärv och spelare som varit aktiva i andra föreningar 2023/2024, även andra spelare som bestämt sig för en comeback igen.

Hela innebandysektionen kommer att arbeta med att söka nya och gamla sponsorer då det naturligtvis kommer innebära nya kostnader med ett seniorlag igen, men även nya möjligheter att synas både på och utanför planen.

Kontaktperson nya spelare Håkan Billman 070-6806561

Kontaktperson nya sponsorer Niclas Schöld 070-2118751