Välkommen till föreningen!
Varnhems IF skall vara en ideell förening där trivsel och gemenskap står i fokus. Ungdomsverksamheten skall fungera som en bred bas för klubben, där glädje och lek prioriteras. Vi ser det som självklart att kunna förena skolarbetet med fotboll och andra idrotter. Du som förälder tycker att det är roligt att engagera dig i ditt barns idrottsintresse.

Varnhems IF:s motto är MAGI vilket står för Motion, Aktivitet, Gemenskap & Idrott
NEWBODY leveransen har kommit till Varnhem, utdelning start 22 maj
2024-05-21 13:56
Nu kör vi på med efterbeställningarna, öppet fram till den 12 juni

Hej alla våra säljare, som alla känner till har vi skickat in vår slutbeställning av 653 paket och nu har vi fått alla som ni skall leverera till era kunder eller som ni köpt själva (461 paket). Ni som har sålt 4 eller fler paket kommer få en egen uppmärkt låda men de som har 1-3 paket och då ligger samtliga dessa i en låda uppmärkt med flera namn så det kan underlätta om man tar med sig sin katalog och tar de paket som man beställt (kan finnas 10-15 i den kartongen)?

Betalning sker med swish till föreningen av er säljare så era kunder betalar er och ni swishar in hela ert belopp vid ett tillfälle och skriver då namn på säljaren så kan kassören bocka av er från listan (57 säljare). Använd gärna bifogade lappar med QR-kod märkt NEWBODY och vi har satt den 1/6 som betalningsdatum men gärna tidigare......Föreningen har redan fått fakturan från NEWBODY, när allt är betalt kommer vi ha en bra förtjänst.

Vi har även fått förfrågningar om mer beställningar och efterbeställningen är öppen till den 12 juni så det går bra att sälja/köpa vidare och vid 600:- är det fraktfritt för den enskilde och då väljer man direktleverans så kommer varorna hem till kunden och föreningen får förtjänsten. Vi har redan sålt 49 paket så efterbeställningarna levererar och de kommer i nästa leverans.

Nyckelperson blir Jan Prytz som kan lämna ut kartongerna även på dagtid ring honom på 070-8626165

Mvh Niclas 070-2118751

En riktigt god Newbody morgon!
2024-05-13 08:15
Dags för beställning, målet är nått.

Hurra vad vi är bra, stort tack till alla som har stöttat föreningen genom att sälja och eller handla Newbody av Varnhems IF.

Vi satte ett högt mål på 600 paket, var uppe i 550 i torsdags den 8/5 när vi egentligen skulle stängt men med helgerna och röda dagar har vi haft öppet lite längre och idag har vi alltså sålt 653 paket.

Som vi tidigare utlovat kommer föreningen premiera att antal säljare, vi har ju 49 aktiva och 57 registrerade, flera som sålt över 20 paket och det blir fint tillskott till föreningens kassa!

Nu återkommer vi när leveransen kommer till Varnhem, bra jobbat liten som stor försäljare

NEWBODY NEWS
2024-05-08 22:07
Som de står "sista rycket"!

Fina siffror som vi kan presentera 550 paket är ju kanon men vi har fortfarande några säljare som inte lyckats öppna eller registrera några paket alls så vi kommer hålla "webshopen" öppen till på måndag! Alla kan fortfarande sälja eller köpa via vår länk nedan så ända in i kaklet nu - 600 paket kan vi fixa :), sköna slantar in till föreningen!

Stötta föreningen och köp några paket

Nya säljare använder länken och delar sen överallt

OBS: vi kommer att lotta ut lite priser bland alla som sålt och det kanske blir de i toppen eller helt andra som har fru fortuna med sig eller en kombination .......

Over and out Jokern

Gameday - hemmapremiär Div. 6 Lidköping onsdag 19.00
2024-05-07 22:04
Onsdagens start 11:a, dessutom en stark bänk

Vi hälsar domare, gästerna Källby IF och all publik välkommen till Varnhems IP. Kiosken öppen och bollkallar från P 14 laget, vi ser fram mot en händelserik och välspelad match.

Gameday Kållandsö-VIF
2024-05-04 09:04
Efter 2 man undercover har vi nu fått fram en intressant start 11:a

Seriepremiären gick ju bra till slut och man får inte glömma den stora omställningen att träna på konstgräs och spela på naturgräs, det lär nog behövas en tid till innan Varnhems IP är klar att beträda 🫣!

Lyckligtvis ville båda föreningarna vända på spelordningen och Kållandsö firar dessutom 90 års jubileumsår idag!

Varnhems IF grattar motståndare och förening, vi ser fram mot en jämn match ⚽️!

Åk gärna dit och stötta spelarna, väldigt fin arena med naturläktare!

Välkomna på lördag till Hagavallen med matchstart 13:00. Vi kommer, som tidigare nämnt, ha en familjedag då vi firar 90 år som klubb! Varmt välkomna! ⚽️

Essie, tränare KGIF

Nyheter från vår verksamhet